Houten veranda

Wilt u een houten veranda in uw tuin? Kijk dan eens rond op deze website of kom langs bij RnW Veranda's in Helmond. Wij zijn de verandaspecialist van Zuid-Nederland met snelle levering van topkwaliteit veranda's tegen lage prijzen.

Houten veranda

De houten veranda's van RnW Veranda's zijn gemaakt van eersteklas Douglas hout. Dit Europese hardhout hebben wij standaard op voorraad en kan daarom snel geleverd worden. U ontvangt de veranda geheel op maat gezaagd door ons en hoeft deze dus alleen nog te monteren. Hiervoor ontvangt u tevens een beschrijving en natuurlijk kunt u ook altijd nog contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft. Meer over een houten veranda kopen bij RnW Veranda's.

Houten veranda's op maat

Uw houten veranda van RnW Veranda's is altijd op maat voor u gemaakt en kan ook voor elke situatie gemaakt worden. Er is bijvoorbeeld verschil in kleur, afwerking en montage. De houten veranda bestaat uit een houten onderconstructie, zeg maar het gedeelte waar u op loopt. Hierop monteert u een verandasysteem en u heeft hierbij alle vrijheid om dit naar wens samen te stellen. RnW Veranda's levert alle materialen die u nodig heeft bij de montage en kan tevens accessoires zoals een afvoergoot leveren bij de veranda. Vaak wordt er ook gekozen voor een afwerking met polycarbonaat platen die wij ook uit voorraad leveren.

De maatwerk veranda's worden binnen twee weken geleverd door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Bij vragen over de verandabouw kunt u altijd bij ons terecht!

Een houten veranda zoals u hem wilt

De houten verandas van RnW Veranda's worden volledig naar eigen smaak gemaakt. Dit betekent, zoals u hierboven kunt zien, dat u zelf de kleur, de afwerking en de montage kunt kiezen. Maar dat is nog niet alles. Wij zorgen er ook voor dat alles precies wordt gezaagd zoals u dat wilt. De balken worden in graden gezaagd en ingekeept, schroeven, bouten , ringen en pluggen worden uiteraard meegeleverd en de houten veranda wordt als een bouwklaar pakket bij u afgeleverd. Dat is de service van RnW Veranda's.

Alle veranda's, overkappingen, serres en polycarbonaat dakplaten

RnW Veranda's is verandaspecialist en dit is te zien in het ruime aanbod dat wij aanbieden. Er zijn vele mogelijkheden, lage prijzen en uitgebreide service. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in houten veranda's, maar ook in veranda's, overkappingen en carports met polycarbonaat platen? Deze platen hebben de uitstraling van glas en geven dus ontzettend veel licht. Daarnaast zijn de platen ontzettend sterk. Vaak is dit ook in combinatie met een houten constructie, waardoor de gezellige en sfeervolle uitstraling blijft.

Zelfbouw veranda

Wilt u aan de slag met een zelfbouw veranda? Bij RnW Veranda's worden zelfbouw veranda's aangeboden. Deze veranda's worden gratis en op maat bezorgd als compleet bouwpakket thuis. U kunt het pakket natuurlijk ook bij ons ophalen. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het zelfbouw veranda pakket. Dit kan zowel bij houten veranda's, maar ook bij aluminium veranda's.

Lichtstraat in uw houten veranda

Bij RnW Veranda's kunt u allerlei producten, materialen en onderdelen bestellen. Denk hierbij ook aan een lichtstraat of lichtkoepel. Wanneer u uw houten veranda van meer licht wilt voorzien is dit een passende en creatieve oplossing. Een lichtstraat of lichtkoepel zorgt er namelijk voor dat er 3 x meer natuurlijk licht naar binnen zal schijnen. Bij RnW Veranda's zijn lichtstraten in allerlei soorten en maten te bestellen. Door het plaatsen van een lichtstraat creëert u een sfeervolle plek en lijkt uw houten veranda optisch groter. Daarnaast is dit ook nog eens een milieubewuste aanpassing. Laat die lichten dus maar uit!

Showroom

In onze showroom in Helmond hebben wij diverse houten veranda's en verandadaken staan. Aarzelt u niet bij ons langs te komen om een kijkje te nemen en u te laten adviseren door één van onze deskundige medewerkers.

Lagedijk 32
5705 BZ Helmond

Houten Veranda Helmond

houten verandas

 

Houten veranda online bestellen?

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over houten veranda's en kunt u tevens direct een offerte opvragen en online bestellen. Wij leveren in geheel Nederland.