Horren op maat bestellen? Kijk bij RnW Veranda’s uit Brabant


*Deze producten zijn niet meer leverbaar*Wilt u uw huis eens lekker luchten en toch alle insecten en ander ongedierte buiten de deur houden? RnW Veranda’s is niet alleen dé specialist op het gebied van veranda’s en overkappingen, maar ook voor horren en hordeuren op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Buiten het feit dat ze insecten buiten houden, voorkomen horren namelijk ook dat er viezigheid naar binnen waait, zoals bladeren en ander vuil. Onze horren zijn er in verschillende modellen voor zowel deuren als ramen, zijn supersterk en ook nog eens erg kindvriendelijk. Bent u op zoek naar een vliegenhor voor uw raam of deur? Wij leveren topkwaliteit tegen een voordelige prijs! Bezoek onze showroom in Helmond (Brabant) en bekijk al onze oplossingen.

 

Bestel een vliegenhor voor uw raam of deur online

Wij bieden horren in allerlei soorten en maten aan. Zo kunt u kiezen uit diverse type horren:

Dubbele plissedeur op maat

  • Plissé hordeuren
  • Vliegenhor
  • Muggenhor
  • Inzethor
  • Raam horren
  • Schuifpui hor

Een vliegenhor past op iedere raam of deur, of het nu een draaikiepraam is of een achterdeur die naar buiten draait. Het belangrijkste is dat de horren de juiste afmetingen hebben. Hordeuren moeten namelijk precies in de deuropening passen. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste afmetingen. Een vliegenhor voor een raam of deur is eenvoudig te plaatsen zonder dat er geschroefd hoeft te worden. Deze horren zijn geschikt voor kunststof, houten of aluminium ramen en deuren.

Goedkope horren koopt u bij RnW Veranda's in Brabant

U kunt uw vliegenhor gemakkelijk bij ons online kopen. Voer de juiste maten in nadat u uw raam heeft opgemeten en kies vervolgens de door u gewenste kleur en eventueel het type gaasdoek. Kies er vervolgens voor om uw hordeuren of raamhorren thuis te laten bezorgen. Zo kunt u direct aan de slag met uw maatwerk producten. Twijfelt u nog over bepaalde zaken? Neem gerust contact met ons op, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Helmond, Brabant. Hier kunt u allerlei oplossingen zien en onze adviseurs om hulp vragen. Zij stellen op basis van uw wensen de offerte op en helpen u met het bestellen van de juiste horren. Of u nu op zoek bent naar een vliegenhor, een inzethor of hordeuren, wij helpen u graag verder!

Inzet-hor op maat

Kom langs in onze showroom en bekijk diverse horren

Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 13:00. Op deze dagen bent u, zonder afspraak, van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom in Helmond. Bij ons kunt u goedkope hordeuren vinden, volledig op maat gemaakt! En om het u helemaal makkelijk te maken, bezorgen wij uw bestelling aan huis. Zo hebben wij al klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda en Nijmegen voorzien van horren en diverse andere oplossingen.