Horren op maat bestellen? Kijk bij RnW Veranda’s uit Brabant

Wilt u alle insecten en beesten buiten houden? RnW Veranda’s is dé specialist op het gebied van veranda’s en overkappingen. Ook voor horren op maat bent u bij ons aan het juiste adres! Horren voorkomen ook dat er viezigheid naar binnen waait, zoals bladeren en ander vuil. Onze horren zijn supersterk en ook kindvriendelijk. De horren zijn er in verschillende modellen voor deuren en ramen. Bent u op zoek naar een vliegenhor voor uw raam of deur? Wij leveren topkwaliteit tegen een voordelige prijs! Bezoek onze showroom in Brabant en bekijk al onze oplossingen.

Bel: 0492 574533

Bestel een vliegenhor voor uw raam of deur online

Wij bieden horren in allerlei soorten en maten aan. U hebt verschillende opties. Zo kunt u kiezen uit diverse type horren:

Dubbele plissedeur op maat

  • Plissé hordeuren
  • Vliegenhor
  • Muggenhor
  • Inzethor
  • Raam horren
  • Schuifpui hor

Een vliegenhor past op ieder raam of deur, of het nu een draaikiepraam is of een achterdeur die naar buiten draait. Het belangrijkste is dat de horren de juiste afmetingen hebben. Hordeuren moeten namelijk precies in de deuropening passen. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste afmetingen.Een vliegenhor voor een raam of deur is eenvoudig te plaatsen zonder schroeven. Deze horren zijn geschikt voor kunststof, houten of aluminium ramen en deuren.

Goedkope horren koopt u bij RnW Veranda's in Brabant

U kunt uw vliegenhor gemakkelijk bij ons online kopen. Voer de juiste maten in nadat u uw raam heeft opgemeten, en kies vervolgens de door u gewenste kleur en eventueel het type gaasdoek. Kies ervoor om uw hordeuren of raam horren thuis te laten bezorgen. Zo kunt u gelijk aan de slag met uw maatwerk producten. Twijfelt u nog over bepaalde zaken? U bent van harte welkom in onze showroom in Helmond, Brabant. Hier kunt u allerlei oplossingen zien en onze adviseurs om hulp vragen. Zij stellen met u de offerte op en helpen u met het bestellen van de juiste horren. Of u nou op zoek bent naar een vliegenhor, een inzethor of hordeuren, wij helpen u graag verder!

Inzet-hor op maat

Kom langs in onze showroom en bekijk diverse horren

Onze showroom is geopend van maandag tot vrijdag en zaterdags tussen 8:00 en 13:00. Op deze dagen bent u welkom om een kijkje te nemen in onze showroom in Helmond. U bent niet verplicht een afspraak te maken voordat u langskomt. Bij ons kunt u goedkope hordeuren vinden, en ook nog eens op maat! Laat uw bestelling thuis bezorgen. Zo hebben wij al klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda en Nijmegen voorzien van horren en andere oplossingen.