0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Wilt u het vakantiegevoel in eigen tuin creëren? Wilt u het buitenleven verlengen en heeft u het plan opgepakt om zelf een veranda te maken? Dan bent u bij RnW Veranda’s aan het juiste adres. Met een veranda op maat heeft u altijd een plek om droog te zitten. Lees een boek onder uw veranda, kijk een sportwedstrijd op tv of geniet van een gezellig diner, heerlijk overdekt en dus droog. Een veranda op maat is een hele mooie en stijlvolle oplossing om nog langer van het seizoen te kunnen genieten. Bij RnW Veranda’s hebben we hiervoor alles in huis, of het nu gaat om losse componenten of een complete houten douglas veranda. Ga direct aan de slag met onze voordelige en topkwaliteit bouwpakketten voor maatwerk verandas.

Bel: 0492 574533

Het bouwen van een veranda

Een houten of aluminium veranda wordt vrijwel altijd op maat gemaakt. Wanneer u begint met het zelf maken van een maatwerk veranda, moet u uiteraard goed nadenken over de gewenste afmetingen. RnW Veranda’s zaagt alles gratis op maat, zodat u vervolgens zelf aan de slag kunt met bouwen. Ook dient u na te denken over de materialen waarmee u uw veranda wilt maken. U kunt verandas zo duur maken als u zelf wilt, dit ligt geheel aan de materialen en, vanzelfsprekend, de afmeting. Kies voor ons goedkope zelfbouwpakket veranda, waarmee u voor een scherpe prijs heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Wij leveren met name houten veranda’s en aluminium overkappingen die gemakkelijk te monteren zijn op een houten ondergrond. Wist u dat u voor het kopen van alle losse onderdelen en materialen eveneens bij ons terecht kunt? Wij hebben alles in huis om veranda’s op maat te maken. Bevestigingsmateriaal, polycarbonaat platen voor de overkapping, verlichting en allerlei andere onderdelen. Wij adviseren u ook graag over alle mogelijkheden van een maatwerk houten veranda.

Maatwerk glazen schuifwand in veranda

Prijzen van een maatwerk veranda

De kosten van verandas op maat kunnen nogal verschillen. Deze verschillen in prijs zijn afhankelijk van het materiaal en natuurlijk de afmetingen van de veranda. Ook het soort dak kan ervoor zorgen dat de prijs hoger wordt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om dichte wanden te plaatsen of misschien wel glasschuifwanden. Zo kunt u onder uw veranda het hele jaar door genieten. Houd er rekening mee dat een glasschuifwand duurder is dan een houten dichte wand. Neem een kijkje in ons assortiment om een beeld te krijgen wat een veranda nu eigenlijk kost.

Verschillende soorten veranda’s op maat

Wanneer u weet wat de afmetingen zijn en welke materialen u wilt gebruiken, kunt u ook gaan nadenken over de stijl. Wij hebben een grote voorraad maatwerk veranda’s in verschillende stijlen. Kiest u voor een landelijke houten veranda of toch liever voor een moderne variant? Alles is mogelijk bij ons! Wij hebben een grote voorraad, waardoor wij door geheel Nederland binnen twee weken een bouwpakket kunnen leveren voor een maatwerk veranda. Zo kunt u snel aan de slag met het maken van uw droomveranda! Inmiddels hebben wij onze bouwpakketten geleverd aan klanten in onderstaande steden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Tilburg
  • Eindhoven
  • Almere
  • Breda
  • Nijmegen

Deze klussers hebben inmiddels onze maatwerk verandas en overkappingen keurig opgebouwd. Indien u echter zelf niet zo handig bent, dan kunnen wij de veranda of overkapping uiteraard ook voor u komen plaatsen. Vraag hiervoor gerust naar onze mogelijkheden.

Veranda met glazen schuifwand