Zelf een maatwerk veranda maken

Wilt u het vakantiegevoel in eigen tuin creëren? Bent u van plan zelf een veranda te maken? Dan bent u bij RnW Veranda’s aan het juiste adres. Met een veranda op maat heeft u altijd een plek om droog te zitten. Lees een boek onder uw veranda, kijk een sportwedstrijd op tv of geniet van een heerlijk diner, heerlijk overdekt en dus droog. Een veranda op maat is een hele mooie en stijlvolle oplossing om nog langer van het seizoen te kunnen genieten. Bij RnW Veranda’s hebben we elk onderdeel in huis, of het nu gaat om bevestigingsmaterialen of een complete houten veranda. Ga direct aan de slag met onze voordelige en topkwaliteit bouwpakketten voor maatwerk verandas.

Bel: 0492 574533

Het bouwen van een veranda

Een houten of aluminium veranda wordt eigenlijk bijna altijd op maat gemaakt. Wanneer u begint aan het maken van een maatwerk veranda, moet u goed nadenken over de afmetingen. RnW Veranda’s zaagt alles gratis op maat, zodat u vervolgens zelf aan de slag kunt met bouwen. Ook dient u na te denken over de materialen waarmee u uw veranda wilt maken. U kunt verandas op maat zo duur maken als u zelf wilt, dit ligt geheel aan de materialen en, vanzelfsprekend, de afmeting. Kies voor onze goedkope zelfbouw veranda, waarmee u voor een scherpe prijs heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Wij leveren met name houten veranda’s en aluminium overkappingen die gemakkelijk te monteren zijn op een houten ondergrond. Wist u dat u ook voor het kopen van alle losse onderdelen en kwaliteit materialen bij ons terecht kunt? Wij hebben alles in huis om veranda’s op maat te maken. Bevestigingsmateriaal, polycarbonaat platen voor de overkapping, verlichting en allerlei andere onderdelen. Wij adviseren u ook graag over alle mogelijkheden van een houten maatwerk veranda.

Maatwerk glazen schuifwand in veranda

Prijzen van een maatwerk veranda

De kosten van verandas op maat kunnen nogal verschillen. Deze verschillen in prijs zijn afhankelijk van het materiaal en de afmetingen van de veranda. Ook het soort dak kan ervoor zorgen dat de prijs hoger wordt. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om dichte zijwanden te plaatsen of misschien wel glasschuifwanden. Zo kunt u onder uw veranda het hele jaar door genieten. Houd er rekening mee dat een glasschuifwand duurder is dan een houten dichte wand. Neem een kijkje in ons assortiment om een beeld te krijgen wat een veranda nu eigenlijk kost.

Verschillende soorten veranda’s op maat

Wanneer u weet wat voor afmetingen en materialen u wilt gebruiken, kunt u ook na gaan denken over de stijl. Wij hebben een grote voorraad maatwerk veranda’s in verschillende stijlen. Kiest u voor een landelijke veranda of toch liever voor een moderne variant? Alles is mogelijk bij ons! Wij hebben een grote voorraad, waardoor wij door geheel Nederland binnen twee weken een bouwpakket kunnen leveren voor een maatwerk veranda. Zo kunt u snel aan de slag met het maken van uw droom veranda! Inmiddels hebben wij onze bouwpakketten geleverd aan klussers in onderstaande steden.

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Tilburg
  • Eindhoven
  • Almere
  • Breda
  • Nijmegen

Deze klussers hebben inmiddels onze maatwerk verandas en overkappingen keurig opgebouwd. Indien u echter zelf niet zo handig bent, dan kunnen wij de veranda of overkapping uiteraard ook voor u komen plaatsen. Vraag hiervoor naar onze mogelijkheden.

Veranda met glazen schuifwand