Plissé deuren op maat koopt u bij RnW Veranda’s

*Deze producten zijn niet meer leverbaar*
U wilt natuurlijk in de zomer uw deuren open kunnen zetten zonder dat uw huis een thuis wordt voor vliegen, muggen en ander ongedierte. Met plissé deuren op maat zorgt u ervoor dat vliegen en kleine andere insecten geen kans maken om binnen te komen. Omdat de deur compleet op maat voor u wordt gemaakt, sluit deze perfect aan op iedere maat deur. Als u openslaande deuren of een schuifpui heeft, dan zijn dubbele plissé deuren uitermate geschikt. Het kenmerkende aan plissé deuren is de stof die als een harmonica in elkaar schuift wanneer u de deur opent of sluit.

 

Inmeten van plissé deuren op maat

Dubbele plisse deur op maat gemaakt

RnW Veranda’s is als leverancier de ideale partij voor een doe-het-zelver omdat wij bouwpakketten op maat leveren. Uiteraard kunnen wij u enkele handige tips en meetinstructies geven voor het inmeten van plissé deuren. Het is van belang om de juiste maat aan te houden, anders sluit de deur niet goed. U kunt uw plissé deuren compleet naar wens laten maken bij RnW Veranda’s. Kies de kleur van het plissé en de kleur van het profiel. Ook kunt u kiezen of u wel of geen handgrepen wilt hebben op de deuren. Redenen om voor plissé hordeuren te kiezen zijn onder andere:

  • Duurzame hor
  • Gebruiksvriendelijk
  • Breekt niet snel en vriendelijk voor kinderen en huisdieren
  • Gemakkelijk te monteren

Plissé deuren bestelt u eenvoudig bij ons!

U kunt een voordelige plissé deur eenvoudig online kopen bij ons. Kies de gewenste breedte, hoogte en de kleur die u wilt. U kunt kiezen uit de gebruikelijke standaard RAL kleuren maar ook voor andere RAL kleuren bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ook het gaas kiezen. Zo heeft u een op maat gemaakte plissé. Onze plissé deuren zijn strak en modern vormgegeven, waardoor uw deuropening een luxe uitstraling krijgt. Wist u dat u ook pollen buiten houdt met deze deuren? Effectief dus tegen hooikoorts.

Bekijk onze plissé oplossingen in de showroom

Wilt u de kwaliteit van de plissé deuren zelf bekijken? Kom gerust langs in onze showroom in Helmond. U bent doordeweeks en zonder afspraak welkom van maandag tot vrijdag tijdens kantooruren. Op zaterdag zijn wij geopend tussen 8:00 en 13:00. Mocht u enkel een vraag hebben over de prijs of anderszins, schroom dan niet om ons te bellen. Wij adviseren u graag telefonisch, zodat u online uw bestelling correct kunt plaatsen. Uw bestelling kunt u laten bezorgen, waarna u direct aan de slag kunt met uw plissé deuren. RnW Veranda's is dé specialist op het gebied van veranda's en overkappingen. Doe-het-zelvers uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda en Nijmegen weten ons inmiddels te vinden. U ook?