Plissé deuren op maat koopt u bij RnW Veranda’s

U wilt natuurlijk in de zomer de deuren open kunnen zetten zonder het gevaar te lopen dat uw huis volledig onder de vliegen en ongedierte komt te zitten. Met plissé deuren op maat zorgt u ervoor dat vliegen en kleine andere insecten geen kans maken om binnen te komen. Omdat de deur compleet op maat voor u wordt gemaakt, sluit deze perfect aan op iedere maat deur. Als u openslaande deuren of een schuifpui heeft, kunt u beter kijken naar dubbele plissé deuren. Wat kenmerkend is aan plissé deuren is de stof die als een harmonica in elkaar schuift wanneer u de deur gebruikt.

Bel: 0492 574533

Inmeten van plissé deuren op maat

Dubbele plisse deur op maat gemaakt

RnW Veranda’s is de ideale partij voor een doe-het-zelver. Uiteraard kunnen wij u enkele handige tips en meetinstructies geven voor het inmeten van plissé deuren. Het is van belang om de juiste maat aan te houden, anders sluit de deur niet goed. U kunt uw plissé deuren compleet naar wens laten maken bij RnW Veranda’s. Kies de kleur van het hor en de kleur van het profiel. Ook kunt u kiezen of u wel of geen handgrepen wilt hebben op de deuren. Redenen om voor plissé hordeuren te kiezen zijn onder andere:

  • Duurzame hor
  • Gebruiksvriendelijk
  • Breekt niet snel en vriendelijk voor kinderen en huisdieren
  • Gemakkelijk te monteren

Plissé deuren bestelt u eenvoudig bij ons!

U kunt een plissé deur eenvoudig bestellen bij ons. Kies de gewenste breedte, hoogte en de kleur die u wilt. U kunt kiezen uit de gebruikelijke standaard RAL kleuren maar ook voor andere RAL kleuren bent u bij os aan het juiste adres. U kunt ook het gaas kiezen. Zo heeft u een op maat gemaakte plissé. Onze plissé deuren zijn strak en modern vormgegeven, waardoor uw deuropening een luxe uitstraling krijgt. Wist u dat u ook pollen buiten houdt met deze deuren?

Bekijk onze plissé oplossingen in de showroom

Wilt u de kwaliteit van de plissé deuren zelf bekijken? Kom gerust langs in onze showroom in Helmond. U bent doordeweeks en zonder afspraak welkom van maandag tot vrijdag tijdens kantooruren. Op zaterdag zijn wij geopend tussen 8:00 en 13:00. Mocht u enkel een vraag hebben, schroom dan niet om ons te bellen. Wij adviseren u graag telefonisch, zodat u online uw bestelling kan plaatsen. Uw bestelling kunt u laten bezorgen, waarna u direct aan de slag kunt met uw plissé deuren. RnW Veranda's is dé specialist op het gebied van veranda's en overkappingen. Doe-het-zelvers uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda en Nijmegen weten ons inmiddels te vinden. U ook?