0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

RnW Veranda’s: De gespecialiseerde verandabouwer uit Helmond

RnW Veranda’s is dé specialist op het gebied van veranda’s en overkappingen. Wilt u langer van het buitenseizoen genieten? Dan is een veranda of overkapping echt iets voor u! U kunt namelijk lekker buiten zitten, ook wanneer het regent of iets kouder wordt, en heerlijk beschut van het buitenleven genieten. Dankzij het afdak en de zijwanden is het extra behaaglijk en u kunt eventueel nog een heater plaatsen als het echt te koud wordt. Bij ons bestelt u een compleet maatwerk bouwpakket, welke u zelf kunt monteren. Dit maakt ons de ideale partij voor doe-het-zelvers onder ons. Wilt u liever de veranda door ons laten plaatsen? Dat kan! Verandabouwer RnW Veranda's doet graag het werk voor u! Wij zijn in heel Nederland actief.

Bel: 0492 574533

Al jaren een betrouwbare verandabouwer

Veranda met zijwanden

Veel van onze klanten kiezen voor of een open of een gesloten veranda. Een voordeel van een open overkapping is bijvoorbeeld dat uw tuinmeubelen in de winter overdekt staan. Een dichte veranda met schuifdeuren biedt feitelijk nog meer mogelijkheden. U kunt volledig beschut zitten en in de zomer kunt u de deuren open slaan zodat het er heerlijk koel blijft. Bij ons kunt u uw dichte veranda op verschillende manieren laten afwerken. Wat dacht u van screens, mooie verlichting of zonwering? Afgelopen jaren hebben wij veel veranda’s en overkappingen mogen leveren door geheel Nederland. Ons bedrijf is gevestigd in Helmond, Noord-Brabant. Hier staat ook onze showroom welke u doordeweeks en op zaterdag kunt bezoeken. Wij leveren onze op maat gemaakte bouwpakketten tot aan uw voordeur. Wij hebben in de volgende provincies inmiddels mooie veranda’s en overkappingen mogen leveren:

 • Drenthe
 • Friesland
 • Flevoland
 • Gelderland
 • Groningen
 • Limburg
 • Noord-Brabant
 • Noord-Holland
 • Overijssel
 • Utrecht
 • Zeeland
 • Zuid-Holland

Veranda met een glazen dak

Een verandabouwer met jarenlange ervaring

In principe levert RnW Veranda’s bouwpakketten zodat doe-het-zelvers zelf aan de slag kunnen. Stel dat u zelf niet handig bent of geen tijd heeft, dan is RnW Veranda’s ook actief als verandabouwer. Wij zullen uw overkapping plaatsen, monteren en volledig afwerken. Vraag ons gerust om de prijs in een offerte. Daarnaast leveren wij ook oplossingen voor zwembadoverkappingen en vijveroverkappingen. Dit zijn vrijstaande overkappingen die vervaardigd zijn uit hout of aluminium. Ook deze kunnen wij uiteraard voor u plaatsen, echter onze bouwpakketten zijn dusdanig samengesteld dat elke klusser met duidelijk instructies zelf hiermee aan de slag kan. Bezoek gerust eens onze showroom voor inspiratie. Wij ontvangen regelmatig bezoekers uit alle hoeken van het land waaronder uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda en Nijmegen. Mogen we u binnenkort ook ontvangen?