Bestel een vijveroverkapping op maat bij RnW Veranda’s

Wanneer de herfst om de hoek komt kijken, de bomen hun bladeren verliezen en de wind koud door de tuin giert, weet u dat het tijd is om het leven in de vijver te beschermen. Bladeren die in het water vallen kunnen de zuurgraad van het water beïnvloeden en harde wind doet de temperatuur van het water afnemen. Wat dacht u van reigers die uw vijver komen leegvissen?

Een vijveroverkapping op maat biedt uitkomst! Bij RnW Veranda’s geeft u de maten door en vervolgens zorgen wij ervoor dat uw bouwpakket aan huis wordt bezorgd. Help uw vijverbewoners de winter door zodat u het volgende seizoen weer kunt genieten van een mooie, levende vijver.

Bel: 0492 574533

Kies voor polycarbonaat platen op uw vijveroverkapping

Voor de bescherming van uw vijver heeft u sterk en isolerend materiaal nodig. Kies daarom voor polycarbonaat platen als vijveroverkapping. Deze hebben uitstekende thermisch isolerende kenmerken omdat ze zijn opgebouwd uit cellulaire luchtkamers. Uw vijver kan de warmte daarmee langer vasthouden. De platen kunnen vlak maar ook koud gebogen worden en u kunt er zelfs in zagen en boren zonder te breken. Plexiglas daarentegen is minder slagvast maar kan beter tegen krasjes van takken die op uw vijveroverkapping vallen. Ook moet u bij plexiglas opletten dat het glas niet breekt wanneer u dit buigt of erin boort. Wij adviseren u graag over de ideale materiaalkeuze!

Vrijstaande overkapping voor de tuin

Geen ijsvorming op uw vijver dankzij vijveroverkapping!

Help uw vissen de winter door en plaats een vijveroverkapping. Deze kunt u gemakkelijk zelf maken met een op maat gemaakt bouwpakket van RnW Veranda’s. Bestel de juiste maten online en laat uw bestelling aan huis bezorgen. Bestel de houten constructie en polycarbonaat platen en wij zorgen ervoor dat u een maatwerk zelfbouw pakket ontvangt. Polycarbonaat platen staan garant voor de beste isolatie van de vijver waardoor u geen ijsvorming krijgt. Het is niet een goedkope oplossing, maar wel de beste die er is. Let erop dat u genoeg ondersteuning onder de platen hebt, omdat sneeuw zwaar kan worden waardoor de platen kunnen instorten.

Vrijstaande vijver en zwembad overkapping

Bekijk diverse vijveroverkappingen in onze showroom

Bent u er nog niet uit wat voor oplossing u voor uw vijver wilt? Breng een bezoekje aan onze showroom in Helmond. Hier kunt u een aantal overkappingen bekijken. Onze medewerkers staan u graag te woord en adviseren u graag welke materiaalkeuze het beste is. Onze zelfbouw pakketten ontvangt u aan huis, zodat u direct aan de slag kunt met uw buiten project. Het maakt dus niet uit of u in Amsterdam, Rotterdam, Enschede, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Almere, Breda, Zwolle of Nijmegen woont, u kunt bij ons bestellen! Het maatwerk bouwpakket ontvangen? Mooi, dan kunt u nu gaan bouwen!