Bestel een vijveroverkapping op maat bij RnW Veranda’s

Wanneer de herfst om de hoek komt kijken, de bomen hun bladeren gaan verliezen en de wind koud door de tuin giert, weet u dat het tijd is om het leven in uw vijver te beschermen. Bladeren die in het water vallen kunnen de zuurgraad van het water beïnvloeden en harde wind doet de temperatuur van het water afnemen. En wat dacht u van reigers die uw vijver komen leegvissen of 's winters de vrieskou? Het kopen van een vijveroverkapping op maat biedt dan uitkomst! Bij RnW Veranda’s geeft u de maten door en vervolgens zorgen wij ervoor dat uw vijveroverkapping als compleet bouwpakket aan huis wordt bezorgd. Help uw vijver, vissen en planten de winter door zodat u het volgende seizoen weer kunt genieten van een mooie en gezonde vijver.

Bel: 0492 574533

Kies voor polycarbonaat platen vijveroverkapping

Voor de bescherming van uw vijver heeft u sterk en isolerend materiaal nodig. Kies voor polycarbonaat platen als vijveroverkapping. Deze hebben uitstekende thermisch isolerende kenmerken omdat ze zijn opgebouwd uit cellulaire luchtkamers. Hierdoor kan uw vijver langer de gewenste temperatuur vasthouden. Deze platen kunnen vlak geplaatst, maar ook koud gebogen worden en u kunt er zelfs in zagen en boren zonder dat deze breken. Plexiglas daarentegen is minder slagvast maar kan beter tegen krasjes van takken die op uw vijveroverkapping vallen. Ook moet u bij plexiglas opletten dat het glas niet breekt wanneer u dit buigt of erin boort. Wij adviseren u derhalve graag over de ideale materiaalkeuze!

Vrijstaande overkapping voor de tuin

Geen ijsvorming op uw vijver dankzij uw vijveroverkapping!

Help uw vissen de winter door en plaats een vijveroverkapping. Deze kunt u gemakkelijk zelf maken met een op maat gemaakt bouwpakket van RnW Veranda’s. Geef de juiste maten online door aan ons en laat uw bestelling aan huis bezorgen. Bestel de constructie en polycarbonaat platen en wij zorgen ervoor dat u een maatwerk zelfbouw pakket ontvangt. Polycarbonaat platen staan garant voor de beste isolatie van de vijver waardoor u geen ijsvorming krijgt. Het is niet een goedkope oplossing, maar wel de beste die er is. Let erop dat u genoeg ondersteuning onder de platen heeft, omdat sneeuw zwaar kan worden waardoor de constructie kan instorten.

Vrijstaande vijver en zwembad overkapping

Bekijk diverse vijveroverkapping oplossingen in onze showroom

Bent u er nog niet uit wat voor oplossing u voor uw vijver wilt? Breng gerust eens een bezoekje aan onze showroom in Helmond. Hier kunt u een aantal overkappingen bekijken. Onze medewerkers staan u graag te woord en adviseren u graag welke materiaalkeuze het beste is. Onze zelfbouw pakketten ontvangt u aan huis, zodat u direct aan de slag kunt met uw project. Het maakt dus niet uit of u in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda of Nijmegen woont, wij leveren onze producten door geheel Nederland. Het maatwerk bouwpakket inmiddels ontvangen? Mooi, dan kunt u snel aan de slag!