Serres kopen

Houdt u ervan om heerlijk in de tuin te zitten? Helaas is het weer in Nederland vaak erg wisselvallig. Hierdoor is het niet mogelijk om het hele jaar door te genieten van uw tuin en het buitenleven. Een serre biedt u de mogelijkheid om wel het gehele jaar door in de tuin te zitten. Serres kopen doet u natuurlijk bij RnW Veranda’s.

Serres kopen

Het hele jaar door in de tuin

Bent u op zoek naar een serre? Dan bent u van harte welkom bij RnW Veranda’s. Hier kunt u alle soorten serres kopen, maar ook alle losse onderdelen van serres. Van schroefje tot een complete terrasoverkapping vindt u in ons uitgebreide assortiment. De serre voegt extra waarde toe aan uw huis en u kunt meer genieten van uw tuin. Door een serre komt altijd veel daglicht en het ziet er erg sfeervol uit.

Serres kopen bij RnW veranda’s

Bij RnW Veranda’s kunt u veel verschillende serres kopen. Binnen twee weken kunt u al aan de slag met uw bouwpakket. Dit komt doordat we vanuit voorraad leveren in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). U kunt ervoor kiezen uw serre zelf te maken, maar het is verstandig dit door een aannemer of klusserbedrijf te laten verrichten. Wilt u serres kopen bij RnW Veranda’s?

Ontdek ons assortiment

Serres kopen – waar moet u op letten?

Een serre in de tuin is voor veel mensen een waardevolle toevoeging. Serres kopen kunt u bij RnW Veranda’s doen. Voordat u een nieuwe serre koopt is het wel verstandig om op de volgende punten te letten:

Serre en uw buren

Wanneer u buren heeft, is het verstandig om dit te overleggen met de buren. Hiermee kunt u eventuele conflicten voorkomen. De buren zijn dan op de hoogte van de bouw en hun eventuele nieuwe uitzicht. Bekijk ook goed wanneer u een vergunning nodig heeft om een serre te bouwen. Over het algemeen is dit niet nodig, maar in een aantal gevallen wel.

De ligging

De locatie van uw nieuwe serre is essentieel. Bedenk goed van te voren aan welke zijde van uw huis u de serre wilt plaatsen. Houdt u hierbij rekening met de lichtinval, de stand van de zon en het uitzicht.

Het materiaal

U kunt serres kopen van verschillende materialen. Bedenk goed welke uitstraling u wilt dat de serre heeft en of dit past bij uw woning. RnW Veranda’s levert u met name aluminium serres. Dit komt doordat de constructie erg sterk is en de serre onderhoudsvriendelijk is in vergelijking met bijvoorbeeld een houten serre. We werken ook met polycarbonaat platen deze zijn onder andere: goed isolerend, brandvertragend, sterk en licht in gewicht.

Serre te koop