0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Alle ervaringen

In een woord top!
Compleet Dak besteld op zelf gemaakte constructie. Ze dachten mee, vriendelijk en net personeel. In een woord top! En dat allemaal op afstand. Geven goede en zeer nuttige tips! Snelle levering in goed overleg.
Joyce Krp
Zeer aan te bevelen
Wij zijn zeer tevreden over RnW.
Zeer behulpzaam bij raadgeving. Net personeel aan de telefoon.
Komen afspraken goed na, ook als de bestelling eerder kan komen.
Alles netjes opmaat zoals afgesproken.
Al met al zeer content, en bij anderen zeer aan te bevelen.
Piet Nelissen
Op maat gemaakt.
Ik kan alleen maar pluim geven voor de goede services. Helaas was ik zelf zo dom geweest om de verkeerde afmetingen in te voeren het moesten cm zijn en ik had mm van gemaakt. Gelukkig hebben ze me gebeld en hebben we de fout kunnen herstellen. En ik heb nu weer een mooi tuinkas.
m. Westerhoff
Zeer tevreden!
Goed geholpen bij het berekenen van de breedte van de polycarbonaatplaten voor de overkapping. Het gekozen totaalpakket was compleet en de handleiding duidelijke en goed uit te voeren. Ook de bezorging ging in goed overleg.
V. Kuijt
Goede uitleg
Ger Klaus
Zeer tevreden!
We zijn een paar keer bij de showroom geweest, om advies te vragen (ivm aparte constructie aan huis) en we zijn steeds netjes te woord gestaan en voorzien van passend advies. Ook kregen we veel mogelijkheden waaruit we konden kiezen, waarna we een goede keuze qua afdak hebben kunnen maken. Naast vriendelijk personeel in de showroom, hebben we ook vriendelijke jongens tijdens het installeren van het afdak gehad. De jongens hadden veel kennis van het installeren, ook bij een nieuwe situatie (zoals bij ons het geval was). We zijn zeer tevreden met de manier waarop we zijn geholpen en met het eind resultaat. Zo mooi hadden we het zelf niet kunnen installeren. Fijn dat het allemaal goed en naar wens is verlopen. En met deze ervaring raad ik RNW Veranda's dan ook zeker bij andere aan!
Marloes Spierings
Top bedrijf
Via internet dak op maat besteld. Volgende dag werd ik gebeld om het bestelling door te nemen. Binnen 10 dagen was de bestelling geleverd. Dak is eenvoudig te monteren via het bijgeleverde stappenplan. Wij zijn zeer tevreden over her eindresultaat.
Hub Steinbusch
allereerst een fijne winkel om te bezoeken, we werden vriendelijk ontvangen en kregen een goede uitleg wat allemaal mogelijk is. Ons pakket werd binnen 14 dagen geleverd door een vriendelijke medewerker. een klein puntje voor een leek is de beschrijving wat moeilijker te begrijpen en hebben telefonisch contact gehad met daaruit een goede uitleg van onze vragen. ik raad deze zaak ,RNW verandas daarom ten zeerste aan
Mart Valks
Prachtige veranda en erg klantvriendelijk
Zeer tevreden over RNW veranda's. Zeer klantvriendelijk geholpen en goed geïnformeerd. Alles 2 dagen voor montage geleverd en op maat gemaakt. De veranda was in een halve dag klaar, ook erg vriendelijke en vakbekwame mannen. Bedankt RNW, we zijn heel tevreden!!!
Familie Koops
Top bedrijf
Onze ervaring met RNW is super. Heel prettig geholpen en geadviseerd via telefoon. Bestelling zelfde week nog in huis.
Mooi produkt. Duidelijke omschrijving erbij.
Wij zijn er heel blij mee
Bianca Levering

Deel uw ervaring