Op zoek naar een betrouwbare screens leverancier?

Wilt u een veranda of een overkapping maken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé partij voor doe-het-zelvers en specialist op het gebied van bouwpakketten, maar ook leverancier van glazen en screens. Wanneer uw overkapping staat, kunt u hinder ervaren van zonlicht. Daarom kunt u bij RnW Veranda’s screens van SolidScreen bestellen. Wij bieden scherpe tarieven en een goede service. Bestel uw overkapping en screens online, dan zorgen wij ervoor dat ze op maat gemaakt worden en vervolgens aan huis bezorgd worden. Maatwerk is bij ons geen meerprijs, wij zien dit als een extra service die we aan u leveren. Uiteraard zijn de screens ook te monteren aan uw woning of bedrijfspand.

Bel: 0492 574533

RnW Veranda’s: leverancier van SolidScreen

Screens zijn een vorm van zonwering die aan de gevel worden gemonteerd waardoor er geen ruimte in beslag wordt genomen. Deze screens zijn de laatste jaren enorm populair geworden onder consumenten. Geef ze eens ongelijk. Het staat heel chique en de ritsscreens zijn in allerlei varianten verkrijgbaar. Deze door ritsgeleide doeken dekken het gehele glasoppervlak af. Hierdoor worden warmte en licht geweerd. Daarnaast zijn de screens ook nog eens windbestendig en insectwerend. Wat deze screens ontzettend speciaal maakt is het feit dat u wel naar buiten kunt kijken, maar er kan niet naar binnen worden gekeken. U heeft daarnaast ook nog de keuze of u handbediening wilt of toch elektrische aansturing.

SolidScreen zonwering

De voordelen van screens

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor een hoogwaardige verticale zonwering zijn de screens van SolidScreen dé uitkomst. Dit doek kunt u naar uw keuze aanpassen, waardoor het een op maat gemaakt screen is. Andere voordelen van SolidScreen:

  • Warmtewerend
  • Lichtwerend
  • Veel kastvarianten
  • Windbestendig tot 145 km/h
  • Bespaar tot 30% op uw energierekening
  • Zicht naar buiten, maar niet naar binnen

Screens van SolidScreen ontworpen door Jan des Bouvrie

Bestel uw screens bij RnW Veranda's

Wij zijn trotse leverancier van SolidScreen. Bij ons kunt u online deze voordelige screens kopen. Wij zullen ervoor zorgen dat u ze op maat aan huis geleverd krijgt. De prijs verschilt per maat, laat u daarom adviseren over de juiste oplossing en de kosten hiervoor. Wilt u de screens graag eerst in het echt zien? Kom naar onze showroom in Helmond. Hier ziet u eveneens verschillende overkapping oplossingen. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en een vrijblijvende offerte op te stellen. Omdat wij aan huis leveren, hebben we klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda en Nijmegen. Gaat u deze zomer voor de prachtige screens van Solidscreen?