0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Op zoek naar een betrouwbare screens leverancier?

Wilt u een veranda of een overkapping met screens gaan maken en zoekt u hiervoor naar de juiste leverancier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen dé partij voor doe-het-zelvers en specialist op het gebied van bouwpakketten, maar ook leverancier van glazen schuifwanden en screens. Wanneer uw overkapping eenmaal staat, kunt u veel hinder ervaren van zonlicht. Daarom kunt u bij RnW Veranda’s screens van SolidScreen bestellen. Wij bieden scherpe tarieven en een zeer goede service. Bestelt u uw overkapping en screens online, dan zorgen wij ervoor dat ze op maat gemaakt worden en vervolgens bij u aan huis worden bezorgd. Maatwerk is bij ons geen meerprijs, wij zien dit als een extra service die we aan u leveren. Uiteraard zijn de screens ook geschikt voor uw woning of bedrijfspand.

Bel: 0492 574533

RnW Veranda’s: leverancier van SolidScreen

Screens zijn een vorm van zonwering die aan de gevel worden gemonteerd waardoor er geen ruimte in beslag wordt genomen. Deze screens zijn de laatste jaren enorm populair geworden onder consumenten. Geef ze eens ongelijk. Het staat immers heel chique en de ritsscreens zijn in allerlei varianten en kleuren verkrijgbaar. Deze ritsgeleide doeken bedekken het gehele glasoppervlak. Hierdoor worden warmte en licht geweerd. Daarnaast zijn de screens ook nog eens windbestendig en insectenwerend. Wat deze screens ontzettend speciaal maakt is het feit dat u wel naar buiten kunt kijken, maar er kan niet naar binnen worden gekeken. U heeft daarnaast ook nog de keuze of u handbediening wilt of toch gaat voor een elektrische aansturing.

SolidScreen zonwering

De voordelen van screens

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing voor een hoogwaardige verticale zonwering zijn de screens van SolidScreen dé uitkomst. Dit doek kunt u naar uw keuze aanpassen, waardoor het volledig maatwerk wordt. Andere voordelen van SolidScreen zijn:

  • Warmtewerend
  • Lichtwerend
  • Veel kastvarianten
  • Windbestendig tot 145 km/h
  • Bespaar tot 30% op uw energierekening
  • Zicht naar buiten, maar niet naar binnen

Screens van SolidScreen ontworpen door Jan des Bouvrie

Bestel uw screens bij RnW Veranda's

Wij zijn trotse leverancier van SolidScreen. Bij ons kunt u online deze voordelige screens kopen en wij zorgen ervoor dat u ze snel en op maat aan huis geleverd krijgt. De prijs verschilt per maat, laat u daarom adviseren over de juiste oplossing en wat de kosten hiervoor zullen zijn. Wilt u de screens graag eerst even zelf bekijken kom dan gerust eens naar onze showroom in Helmond. Hier ziet u eveneens alle andere producten die wij u kunnen bieden zoals onder andere overkappingen, zonwering, en veranda's. Onze medewerkers staan klaar om u te adviseren en een vrijblijvende offerte op te stellen. Omdat wij door geheel Nederland aan huis leveren, hebben we klanten uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda en Nijmegen. Kiest u dit jaar voor de prachtige screens van Solidscreen?