0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Bij het plaatsen van een uitbouw of aanbouw komt het vaak voor dat de lichtinval in de ruimte minder wordt. Dit kan meerdere redenen hebben; misschien heeft u enkele ramen moeten opofferen voor de uitbouw, of is de kamer of ruimte nu simpelweg té groot voor de huidige ramen. Gelukkig zijn er mogelijkheden om dit tekort aan daglicht op te vangen. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een prefab lichtstraat op maat. Deze dakconstructie bestaat voornamelijk uit glas, waardoor u als het ware een mooi dakraam creëert. Met een aluminium lichtstraat voor een plat dak haalt u dus niet alleen meer daglicht naar binnen, maar kunt u ook 's avonds genieten van de sterrenhemel of volle maan.

Bel: 0492 574533

Een RnW lichtstraat is niet alleen praktisch maar ook stijlvol

Een uitbouw zorgt vaak voor meer donkere plekjes in uw woning. Dit komt onder andere omdat het zonlicht, dat door de ramen binnenkomt, niet zo ver kan reiken. Een lichtstraat zorgt ervoor dat zonlicht van bovenaf de kamer in kan schijnen en zich beter kan verspreiden over de gehele ruimte. En dat is niet het enige voordeel van een lichtstraat; naast het prachtige daglicht, waarvan u dagelijks kunt genieten, zijn lichtstraten ook nog eens zeer stijlvol. Een lichtstraat is namelijk verkrijgbaar in veel verschillende materialen en varianten, wat betekent dat u altijd het exemplaar kunt kiezen dat het beste past bij de situatie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een aluminium lichtstraat of een lichtstraat van hout? Heeft u pas recentelijk uw aanbouw laten plaatsen en maakt u zich druk om de prijs van een lichtstraat? Geen probleem! Denk bijvoorbeeld eens aan de budget lichtstraat. Deze lichtstraten hebben aanzienlijk lagere prijzen door het gebruik van andere materialen, maar worden uitvoerig getest zodat u verzekerd bent van een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Maatwerk prefab lichtstraat

De perfecte RnW lichtstraat voor uw huis

Bent u overtuigd van de voordelen van een lichtstraat? Dan is de eerste stap natuurlijk het vinden van de perfecte lichtstraat voor uw woning. Als eerste is het noodzakelijk om te kijken naar het type dak waarop u de zelfbouw lichtstraat wilt plaatsen. Vervolgens moet u bekijken hoeveel licht u nodig heeft en welke type u persoonlijk het mooiste vindt. RnW biedt namelijk verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit een zadeldak lichtstraat, een schilddak lichtstraat, een lessenaar lichtstraat, een vrijstaande lichtstraat of voor een lichtstraat tegen de gevel. Al deze varianten worden samengesteld met meranti komo hout en gepoedercoat aluminium waardoor deze erg duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Voor de beglazing maken we volgens de wettelijke normen gebruik van 44.2 veiligheidsglas in HR++ of HR++ ZW. Als laatste is het natuurlijk ook belangrijk om rekening te houden met de kosten. Gelukkig hoeft u zich niet al te veel zorgen te maken, want u hoeft geen montagekosten te betalen. Het plaatsen van de lichtstraat is eenvoudig zelf uit te voeren, mits u geen 2 linkerhanden heeft!

Het bestellen van de lichtstraat

Nu u weet welke soort lichtstraat u wilt installeren, is het tijd om de lichtstraat te bestellen. Dit bestelproces is belangrijk en u zult er dus even goed de tijd voor moeten nemen. Zorg ervoor dat u precies weet welke afmetingen de lichtstraat moet hebben. RnW beschikt over een groot assortiment lichtstraten met verschillende afmetingen en het is belangrijk dat u de juiste maten selecteert. De maat van een lichtstraat voor een villa in Nijmegen zal bijvoorbeeld groter zijn dan de lichtstraat voor een rijtjeshuis in Amsterdam. Woont u in een uniek huis in Den Haag of Rotterdam en worden uw maten niet aangeboden? Geen probleem, want RnW kan ook maatwerk leveren. Neem simpelweg even contact op met een specialist van RnW en wij helpen u graag verder!

Zelf uw eigen lichtstraat plaatsen

Bent u woonachtig in Nederland en heeft u een lichtstraat besteld? Dan duurt het maximaal twee weken voordat u uw lichtstraat in huis heeft. RnW lichtstraten worden namelijk door heel Nederland in relatief korte tijd geleverd. Van Eindhoven tot Breda en van Almere tot Tilburg. Uiteraard is de zelfbouw lichtstraat geïsoleerd en voor verzending uitvoerig getest op de veiligheid en kwaliteit. Uw lichtstraat wordt voorgemonteerd geleverd als bouwpakket, inclusief handleiding en bijbehorende kleine onderdelen zoals schroeven en andere bevestigingsmaterialen. Maakt u zich vooral geen zorgen, want het plaatsen van een aluminium of houten lichtstraat klinkt een stuk ingewikkelder dan het in werkelijkheid is. Lees de handleiding goed door en volg de aangegeven instructies. Een kind kan de was doen, zeggen ze weleens. Vergeet niet dat u door het zelf plaatsen van de geïsoleerde lichtstraat enorm op de kosten kunt besparen.

Wat te doen bij vragen of problemen

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden maar heeft u nog enkele belangrijke vragen? Schroom dan vooral niet om contact op te nemen met RnW. Eén van onze specialisten staat voor u klaar en helpt u graag verder. Tevens kan het natuurlijk altijd voorkomen dat u tegen problemen of vragen aanloopt tijdens het bouwproces. Ook dan kunt u terecht bij één van onze specialisten. Wij zijn eenvoudig bereikbaar via e-mail of telefoon.