0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Wilt u in de lente, zomer en nazomer kunnen genieten van het buitenleven? Kies dan voor een terrasoverkapping op maat en verleng het buitenseizoen. Bij RnW Veranda’s kunt u uw eigen terrasoverkapping samenstellen in de vorm van een bouwpakket. Wij zorgen ervoor dat alle materialen op maat worden gezaagd en hier zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden. Dankzij onze heldere instructies kunt u de overkapping zelf monteren in uw tuin. De constructie, bevestigingsmaterialen en accessoires worden bij u aan huis geleverd. Natuurlijk staan wij klaar voor vragen wanneer u ons nodig heeft. Belangrijk bij een zelfbouw overkapping is om vooraf na te denken over de afmetingen en het materiaal waar u mee wilt werken. U kunt bij ons kiezen uit een houten (douglas) of aluminium overkapping.

Bel: 0492 574533

Een terrasoverkapping maken kan op diverse manieren

Weet u al hoe uw terrasoverkapping eruit komt te zien? Wordt het een plat dak of juist een grote overkapping met een puntdak en inpandige schuur? U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld zijwanden van glas. RnW Veranda’s verkoopt gemakkelijk te monteren overkappingen als zelfbouwpakket. Een simpele overkapping maken is bij ons eenvoudig te realiseren. U ontvangt instructies waardoor twee rechterhanden feitelijk al voldoende zijn om de overkapping goedkoop te kunnen monteren. Denk ook na over zaken als de plaats van de overkapping in de tuin. Een vrijstaande overkapping kunt u overal plaatsen, maar houdt rekening met de draaiing van de zon. Als u geen zonlicht wenst in de overkapping, kunt u een zijwand dicht maken. Een aluminium overkapping geeft ook minder onderhoudswerk. Bij een houten terrasoverkapping zult u regelmatig het hout in de beits moeten zetten om beschadiging te voorkomen en de levensduur te verlengen.

Gemonteerd zelfbouw pakket voor terrasoverkapping

Overkapping voor uw zwembad of vijver nodig? Bestel op maat bij RnW Veranda's!

Een overkapping hoeft niet altijd een terrasoverkapping te zijn. Veel klanten komen bij ons voor een overkapping op maat voor hun vijver of zwembad. Wij beschikken over een ruim assortiment en een grote eigen voorraad. Bij ons kunt u kiezen uit diverse aluminium en houten overkapping systemen. Dankzij de grote voorraad kunnen wij onze producten voordelig aanbieden en heeft u gegarandeerd binnen twee weken uw bestelling binnen. Laat uw bestelling aan huis bezorgen of kom het bouwpakket ophalen in Helmond indien u dichtbij woont. Wanneer u in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda of Nijmegen woont, kunt u beter kiezen voor de bezorg optie. Kom in onze showroom langs om inspiratie op te doen of voor een vrijblijvende offerte. Wij adviseren u graag!

Zelfbouw terrasoverkapping op maat