0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Veranda's en overkappingen

Een veranda of tuinkamer dient als verlenging van uw woning. Er wordt een plek gecreëerd met de gezelligheid en warmte van binnen, maar dan heerlijk buiten. Voor veel mensen bieden veranda’s en tuinkamers dan ook dé uitkomst.

Bezoek onze webshop

Waarom kiezen voor een veranda of tuinkamer?

Houdt u ook zo van de buitenlucht? Dan baalt u er waarschijnlijk van dat het weer in Nederland vaak tegenvalt. Hierdoor kunt u niet iedere dag buiten doorbrengen. Zeker in de koude wintermaanden of natte herfstmaanden, brengen we vaak weinig tijd buiten door. Een tuinkamer is hiervoor dé oplossing. U verlengt u woning met een extra ruimte. In een tuinkamer kunt u ieder seizoen buiten doorbrengen, maar ook onder een veranda bent u tijdens een regenbui gewoon buiten! En wist u dat een veranda de waarde van uw woning verhoogt?

Veranda bouwpakket

RnW Veranda’s is gespecialiseerd in tuinkamers, carports, veranda’s en overkappingen en polycarbonaat dakplaten. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een complete veranda, maar ook voor alle losse benodigdheden en onderdelen. Wij leveren een bouwpakket of gewenste onderdelen zodat u zelf een veranda of overkapping kunt monteren. Dit scheelt enorm in prijs en daarnaast geeft het veel voldoening. Het Doe Het Zelf Pakket wordt helemaal op maat gemaakt, zodat u het eenvoudig kunt monteren.

Verschillende mogelijkheden voor uw veranda

Houdt u van een moderne terrasoverkapping? Wellicht wilt u dan een aluminium overkapping of kiest u juist voor de landelijke houten veranda? Bij RnW Veranda’s bieden we diverse mogelijkheden voor uw veranda. Daarnaast kunt u kiezen voor een veranda met glas of met polycarbonaat platen. 

Veranda met polycarbonaat platen

Bent u al bekend met polycarbonaat platen? Deze platen zijn licht en heel sterk. Er komt veel licht doorheen. De polycarbonaat platen zijn erg sterk en ook verkrijgbaar met een extra hittewerende laag. 

Een houten veranda

Wanneer u graag een sfeervolle veranda in uw tuin wilt, is een houten veranda iets voor u! Een houten veranda geeft uw woning direct een warme uitstraling. Houten veranda’s hebben het voordeel dat ze heel makkelijk aan te passen en te veranderen zijn en hout is goed te combineren met verschillende materialen. Houten veranda’s zijn dan ook ontzettend populair. Wij leveren ook platte houten overkappingen. 

  • Heerlijke zitplek voor in de zomer
  • Creëert een gezellige sfeer
  • U zit droog tijdens regen

Verandas en overkappingen

Offerte opvragen veranda's en overkappingen

RnW Veranda’s is dé verandaspecialist van het Zuiden. We hebben jarenlange ervaring met het realiseren van veranda’s en overkappingen op maat. Wij adviseren u dan ook graag over alle mogelijkheden bij de aankoop van uw veranda. Of u meer wilt weten over losse onderdelen of een compleet veranda bouwpakket, neem vrijblijvend contact met ons op.

Uw nieuwe veranda of overkapping ontvangt u bij ons al binnen twee weken na uw online bestelling. Wij bezorgen door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) voor maar €35,- incl. BTW. Neem vrijblijvend contact op als u vragen heeft!

Offerte aanvragen