Online veranda bestellen

Op zoek naar een nieuwe veranda? Dan kan het handig zijn om online uw veranda te bestellen. Zo hoeft u zelf niet naar een winkel te gaan en wordt de nieuwe veranda bij u thuis bezorgd.

Ruim assortiment

Bij RnW Veranda's kunt u uw nieuwe veranda gemakkelijk online bestellen. In ons assortimentsoverzicht ziet u de verschillende soorten veranda's. Bereken op deze pagina gemakkelijk uw prijs, vraag een offerte aan en bestel uw nieuwe veranda online. Naast veranda's kunt u ook bij ons terecht voor diverse overkappingen voor bijvoorbeeld vijvers, zwembaden en volieres.

Assortiment

Materiaalkeuze

In ons assortiment hebben wij veranda's van verschillende materialen. Zo hebben wij houten veranda's voor een sfeervolle en stoere uitstraling, maar ook aluminium veranda's voor een strakke en moderne uitstraling. Aluminium gaat erg lang mee en blijft mooi onder verschillende weersomstandigheden, uw nieuwe veranda gaat dan ook erg lang mee.

Wilt u een vrijstaande veranda in uw tuin? Ook die kunt u online bij ons bestellen. Bekijk ons brede assortiment, vraag een offerte aan en bestel uw nieuwe veranda online. 

Online veranda bestellenOfferte opvragen en online bestellen

Bij RnW Veranda's helpen wij u verder met advies en aankoop. Wij beschikken over eigen ontworpen producten en garanderen lage prijzen. De producten worden allemaal gratis op maat gemaakt zodat uw nieuwe veranda perfect past in uw tuin. Bereken de prijs van uw nieuwe veranda, vraag een offerte aan en bestel uw veranda online.

Levering is gegarandeerd binnen twee weken door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en voor maar €35,- incl. BTW. Heeft u nog vragen over het online bestellen van een nieuwe veranda of wilt u graag advies? Neem dan contact met ons op.

Contact