0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Zonwering nodig? Solidare Veranda biedt uitkomst!

Beschikt u over een schitterende veranda maar ontbreekt er nog enkel goede zonwering? U hoeft niet verder te zoeken. Solidare biedt hiervoor een geweldige oplossing en RnW Veranda's is leverancier van dit exclusieve merk. De Solidare verandazonwering is in twee uitvoeringen verkrijgbaar, waarbij het verschil in de montage zit. U kunt kiezen uit de Solidare Verso (onder veranda) of de Solidare zonwering (bovenop veranda). De één wordt op de overkapping geplaatst en de ander juist onder de overkapping. Deze acryldoeken zijn uniek omdat ze worden geleid door een ritstechniek. Dit zorgt ervoor dat het doek mooi en strak kan worden gespannen. De Solidare doeken zijn ook nog eens windvast en hierdoor erg duurzaam. U kunt de Solidare Veranda acryldoeken overigens ook monteren zonder gebruik te maken van de ritstechniek. Deze zonwering is ook uitermate geschikt voor serres, lichtstraten en dakramen.

Bel: 0492 574533

Kies voor Solidare Veranda zonwering, kies voor topkwaliteit

Solidare Veranda zonwering is verkrijgbaar in diverse RAL kleuren. Deze zonwering brengt veel sfeer en dient tegelijkertijd als aankleding voor uw veranda. Wanneer u kiest voor Solidare, kiest u voor een krachtige en hoogwaardige verandazonwering. De acryldoeken zijn warmte- en lichtwerend. Daarnaast is het doek rondom compleet ingesloten door het ritssysteem en is er daardoor ook geen lichtinval mogelijk tussen doek en geleider. Solidare Veranda zonwering zijn strakke doeken die significant minder doorhangen.

Solidare zonwering of solidare Verso?

Zoals u gelezen heeft, is het verschil dat het ene systeem bovenop de veranda gemonteerd wordt, en het andere onder de veranda. Het Solidare Verso doek heeft weinig te duchten van de weersinvloeden omdat deze onder de veranda gemonteerd wordt. De krachten der natuur zorgen niet voor slijtage, waardoor de levensduur van het doek een stuk langer is. Een nadeel van een doek onder de veranda is dat de warmte minder wordt tegengehouden. Is dit wel hetgeen u wenst dan kunt u beter kiezen voor Solidare Veranda. Deze is meer zon- en warmtewerend.

 

Bekijk Solidare Veranda in onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar de systemen van Solidare? Kom gerust eens langs in onze showroom in Helmond en bekijk de collectie met uw eigen ogen. RnW Veranda's is dé specialist op het gebied van veranda's, overkappingen en zonwering. Wij maken uw zonwering op maat, zodat deze aansluit op uw veranda, woning of bedrijfspand. U bent van maandag tot vrijdag van harte welkom in onze showroom, zelfs wanneer u geen afspraak heeft gemaakt. Zaterdags zijn wij geopend tussen 8:00 en 13:00. Ons team staat klaar om u te adviseren en een vrijblijvende offerte met de juiste prijs voor u op te stellen. Weet u de maten al die u nodig heeft? Dan kunt u uw bestelling online plaatsen en thuis laten bezorgen. Dan maakt het niet uit of u in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda, Nijmegen of elders in Nederland woont. Wij leveren uw bestelling gewoon en eenvoudig bij u thuis!