Zonwering nodig? Solidare Veranda biedt uitkomst!

Beschikt u over een schitterende veranda maar ontbreekt enkel nog goede zonwering? U hoeft niet verder te zoeken. Solidare biedt een geweldige oplossing! RnW Veranda's verkoopt deze Solidare zonwering. De Solidare verandazonwering is in twee uitvoeringen verkrijgbaar, waarbij het verschil in het monteren zit. U kunt kiezen uit de Solidare Verso (onder veranda) of de Solidare zonwering (bovenop veranda). De één wordt op de overkapping geplaatst en de ander onder de overkapping. Deze acryldoeken zijn zo uniek omdat ze worden geleid door een ritstechniek. Dit zorgt ervoor dat het doek strak kan worden gespannen. De Solidare doeken zijn windvast en hierdoor een erg duurzame veranda zonwering. U kunt de Solidare Veranda acryldoeken overigens ook monteren zonder gebruik te maken van de ritstechniek. De Solidare zonwering is ook uiterst geschikt voor serres, lichtstraten en dakramen.

Bel: 0492 574533

Kies voor Solidare Veranda zonwering, kies voor topkwaliteit

Solidare Veranda zonwering is verkrijgbaar in diverse RAL kleuren. De zonwering brengt veel sfeer en dient tegelijkertijd als aankleding voor uw veranda. Wanneer u kiest voor Solidare, kiest u voor een krachtige en hoogwaardige verandazonwering. De acryldoeken zijn warmte- en lichtwerend. Daarnaast is het doek rondom compleet ingesloten door het ritssysteem en is er ook geen lichtinval tussen doek en geleider. Solidare Veranda zonwering zijn strakke doeken die significant minder doorhangen.

Solidare zonwering of solidare Verso?

Zoals u gelezen heeft, is het verschil dat het ene systeem bovenop de veranda gemonteerd wordt, en de andere onder de veranda. Het Solidare Verso doek heeft weinig te lijden onder de veranda. De krachten der natuur zorgen niet voor slijtage, waardoor de levensduur van het doek een stuk langer is. Het minpunt van een doek onder de veranda is dat de warmte minder wordt tegengehouden. Daarvoor kunt u beter kiezen voor Solidare Veranda. Deze is meer zon- en temperatuurwerend.

Bekijk Solidare Veranda in onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar de systemen van Solidare? Kom langs in onze showroom in Helmond en bekijk de Solidare Verso en Solidare Veranda met uw eigen ogen. RnW Veranda's is dé specialist op het gebied van veranda's, overkappingen en zonwering. Wij maken uw zonwering op maat, zodat deze aansluit op uw veranda. U bent van maandag tot vrijdag van harte welkom in onze showroom, zelfs wanneer u geen afspraak hebt gemaakt. Zaterdags zijn wij geopend tussen 8:00 en 13:00. Ons team staat klaar om u te adviseren en een offerte met de juiste prijs voor u op te stellen. Weet u de maten al die u nodig heeft? Dan kunt u uw bestelling online plaatsen en thuis laten bezorgen. Dan maakt het niet uit of u in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda, Nijmegen of elders in Nederland woont. Wij leveren de Solidare zonwering gewoon en eenvoudig bij u thuis!