Glazen schuifwanden voor uw veranda koopt u bij RnW Veranda’s!

Uw tuin is dé plek om te ontspannen. Wilt u vrijwel het hele jaar door kunnen genieten van het buitengevoel onder uw veranda? Daarvoor moet u uw veranda wind- en waterdicht kunnen afsluiten. Wij begrijpen dat u dan niet kiest voor de wat goedkopere en minder fraaie oplossingen, zoals terrasdoeken of verandazeilen, waardoor uiteindelijk ook nog eens uw zicht beperkt wordt. Dankzij het gebruik van glazen schuifwanden vergroot u het comfort van uw veranda zonder dat u inlevert op het heerlijke buitengevoel. U kunt optimaal genieten van het buitenleven omdat u daadwerkelijk het gevoelt krijgt dat u buiten bent. Wij zijn leverancier van topkwaliteit schuifwanden die gemaakt zijn van 10mm gehard veiligheidsglas. De schuifwanden en schuifdeuren kunnen wij geheel kosteloos op maat voor u maken, omdat geen enkele veranda, carport, tuinkamer of tuinoverkapping hetzelfde is qua afmetingen. Wij kunnen uw maatwerk schuifwand in iedere gewenste kleur leveren en dat tegen hele aantrekkelijke kosten!

Bel: 0492 574533

Glazen schuifwanden op maat laten maken

Bij RnW Veranda’s kunt u niet alleen de afmetingen van de glazen schuifwanden kiezen, ook de kleur mag u zelf bepalen! Wij beschikken standaard over een aantal kleuren waaronder RAL 9010, 9001 en 7016A. Deze laatste is een antracietkleurige structuurlak. Het systeem is erg flexibel te monteren en daarom kan het in zowel aluminium overkappingen als in houten overkappingen gemonteerd worden. RnW Veranda’s is niet alleen dé specialist op het gebied van veranda’s en overkappingen, maar ook in glazen schuifwanden en glazen schuifdeuren. Ook voor goedkope losse ruiten van gehard glas bent u bij ons aan het juiste adres. Deze kunt u al kopen vanaf € 99,00 per glas!

Maatwerk glazen schuifwand in veranda

Glazen schuifwanden bestel je gemakkelijk online

Zijwanden en glazen schuifwanden bestelt u gemakkelijk online en geheel naar eigen wens. Of kom gerust eens gezellig langs in onze showroom in Helmond, waar onze adviseurs u graag te woord staan. U selecteert de gewenste breedte en inbouwhoogte van de glazen schuifwand en kiest voor extra opties zoals een tochtstrip, komgrepen of bijpassende sloten. Klik uw maten bij elkaar en kies ervoor om uw bestelling te laten bezorgen. Schuifwanden en schuifdeuren zijn al verkrijgbaar vanaf € 185,00 per glasplaat. Daarbij ontvangt u gratis de rails en toebehoren, zodat u direct aan de slag kunt met uw zelfbouw project. Wij hebben onderstaande glasmaten standaard op voorraad. Andere, afwijkende maten kunnen wij tegen een meerprijs voor u maken:

  • Breedte: 850, 930, 980 en 1050 mm
  • Hoogte: 1970, 2000, 2030, 2060, 2090, 2120, 2150, 2180 en 2210 mm

Veranda met glazen schuifwand

Bekijk de glazen schuifwanden voor veranda's in onze showroom

Bent u nog niet overtuigd na het zien van afbeeldingen en referenties via onze website? Kom gerust langs in onze showroom in Helmond. Hier kunt u met uw eigen ogen de kwaliteit van onze schuifwanden aanschouwen. U bent niet verplicht om een afspraak te maken om langs te komen. Wij ontvangen klanten uit geheel Nederland, waaronder uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda en Nijmegen. Daarnaast verzenden wij onze producten ook nog eens door geheel Nederland!