Glazen schuifwanden voor uw veranda koopt u bij RnW Veranda’s!

Uw tuin is dé plek om te ontspannen. Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van het buitengevoel onder uw veranda? Daarvoor is het handig als u uw veranda wind- en waterdicht kunt afsluiten. Wij begrijpen dat u dan niet kiest voor goedkope terrasdoeken of verandazeilen, die ook nog eens uw zicht beperken. Met glazen schuifwanden vergroot u het comfort van uw veranda zonder dat u inlevert op het heerlijke buitengevoel.

U kunt optimaal genieten van het buitenleven omdat de schuifwanden u het gevoel geven dat u buiten bent. Onze schuifwanden zijn gemaakt van 10mm gehard veiligheidsglas. De schuifwanden en schuifdeuren kunnen wij op maat maken, omdat geen enkele veranda hetzelfde is qua afmetingen. Wij kunnen uw maatwerk schuifwand in iedere gewenste kleur leveren!

Bel: 0492 574533

Glazen schuifwanden op maat laten maken

Bij RnW Veranda’s kunt u niet alleen de afmetingen van de glazen schuifwanden kiezen, ook de kleur mag u zelf bepalen! Wij beschikken standaard over een aantal kleuren waaronder RAL 9010, 9001 en 7016A. Deze laatste is een antraciet kleurige structuurlak. Het maatwerk glazen schuifwandensysteem is erg flexibel te monteren. Daarom kan het niet alleen in aluminium overkappingen gemaakt worden, maar ook in houten overkappingen kunt u het gemakkelijk bouwen. RnW Veranda’s is dé specialist op het gebied van veranda’s en overkappingen, maar ook in schuifwanden en schuifdeuren van glas. Ook voor goedkope losse ruiten van gehard glas bent u bij ons aan het juiste adres. Deze kunt u al kopen vanaf € 99,00 per glas!

Maatwerk glazen schuifwand in veranda

Glazen schuifwanden bestelt u eenvoudig online

Zijwanden en glazen schuifwanden bestelt u gemakkelijk en geheel naar wens online. Of kom langs in onze showroom in Helmond, waar onze adviseurs u graag te woord staan. U selecteert uw gewenste breedte en inbouwhoogte van de glazen schuifwand en kiest voor opties zoals een tochtstrip, komgrepen of bijpassende sloten. Klik uw maten bij elkaar en kies ervoor om uw bestelling te laten bezorgen. Schuifwanden en schuifdeuren zijn al verkrijgbaar vanaf € 185,00 per glasplaat. Daarbij ontvangt u gratis de rails en toebehoren, zodat u direct aan de slag kunt met uw zelfbouwproject. Wij hebben onderstaande glasmaten standaard op voorraad. Andere, afwijkende, maten kunnen wij tegen een meerprijs voor u maken.

  • Breedte: 850, 930, 980 en 1050 mm
  • Hoogte: 1970, 2000, 2030, 2060, 2090, 2120, 2150, 2180 en 2210 mm

Veranda met glazen schuifwand

Bekijk de glazen schuifwanden voor veranda's in onze showroom

Bent u nog niet overtuigd na het zien van afbeeldingen en referenties online? Kom gerust langs in onze showroom in Helmond. Hier kunt u met uw eigen ogen de kwaliteit van onze schuifwanden zien. U bent niet verplicht om een afspraak te maken om langs te komen. Wij ontvangen klanten uit heel het land, waaronder Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Ede, Tilburg, Almere, Breda en Nijmegen. Daarnaast verzenden wij onze producten door heel het land!