Een serre zelf maken met het zelfbouw pakket van RnW Veranda’s

Wilt u zelf een serre bouwen en zo de sfeervolle overgang creëren tussen de tuin en het woongebied? Maak een ruimte waar u kunt genieten van de tuin en een goed boek, maar ook waar u diners kunt houden met dierbaren. Wist u dat een serre ook meerwaarde aan het huis toevoegt? Heeft u al nagedacht over lichtinval in de serre? Wat dacht u van een lichtstraat in uw dak? Om kosten te besparen kunt u het beste zelf de serre bouwen, mits u zelf bouwtechnisch bent aangelegd. Met het zelfbouw pakket van RnW Veranda’s hebt u wel basiskennis nodig om het zelf in elkaar te zetten. Doe-het-zelvers kunnen deze klus absoluut aan! Daarnaast is een serre maken vaak mogelijk zonder vergunning, maar doe het wel in samenspraak met uw buren.

Bel: 0492 574533

Waar moet u op letten bij het maken van een serre of tuinkamer?

Serre doe-het-zelf pakket gemonteerd

Het eerste belangrijke punt waar u over na moet denken is de locatie van de serre. Bent u er al uit aan welke kant van het huis u deze gaat plaatsen? Het is raadzaam om hierbij rekening te houden met de lichtinval. Welke stijl gaat u toepassen bij uw tuinkamer? Wilt u een moderne stijl hanteren of gaat u toch voor een klassieke? Beide varianten zijn erg mooi, maar u moet kijken naar wat bij uw huis en bouwstijl past. Daarnaast moet u ook nadenken over de materialen waarmee u de serre wilt creëren. RnW Veranda’s is gespecialiseerd in aluminium serres omdat deze een stuk onderhoudsvriendelijker en sterker zijn dan een houten variant. Daarbij komt ook nog eens dat de levensduur aanzienlijk langer is van een aluminium serre. Wij zijn in staat om gratis alle materialen op maat te maken, zodat u een zelfbouw pakket aan huis geleverd krijgt.

Serre zelf gebouwd met prefab pakket op maat

Profiteer van een snelle levering van het serre zelfbouw pakket

Wij begrijpen als geen ander dat u snel aan de slag wilt met uw zelfbouw project. Des te eerder u kunt genieten van uw serre. Als u besluit bij ons te bestellen, kunt u binnen twee weken aan de slag. Wij hebben een grote voorraad, waardoor wij gegarandeerd binnen twee weken kunnen leveren door heel Nederland. Het maakt dus niet uit of u in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda of Nijmegen woont, wij kunnen aan huis leveren! Wij raden u aan om altijd een aannemer of klussersbedrijf mee te laten kijken met het bouwen. Bespaar ook niet op het glaswerk, omdat door foutief glas veel warmte verloren kan gaan.

Kom inspiratie opdoen voor uw serre in onze showroom

Bent u nog aan het twijfelen welke stijl u wilt of welke grootte het beste past? Kom langs in onze showroom in Helmond en laat u adviseren door onze medewerkers. Hier kunt u ook tal van mogelijkheden bekijken. Wij staan u graag te woord en geven u een eerste indicatie van de kosten.