Een serre zelf maken met het zelfbouw pakket van RnW Veranda’s

Wilt u zelf een serre bouwen en zo een sfeervolle overgang creëren tussen de tuin en het woongedeelte? Maak een ruimte waar u kunt genieten van de tuin en een goed boek, maar ook waar u diners of een borrelavond kunt houden met vrienden of familie. Wist u dat een serre ook een meerwaarde geeft aan het huis? Heeft u al nagedacht over lichtinval in de serre? Wat dacht u van een lichtstraat in uw dak? Om kosten te besparen kunt u het beste zelf de serre bouwen, mits u zelf bouwtechnisch bent aangelegd. Met het zelfbouw pakket van RnW Veranda’s heeft u wel wat basiskennis nodig om het zelf in elkaar te zetten, maar een echte doe-het-zelver kan deze klus absoluut aan! Daarnaast is het bouwen van een serre vaak mogelijk zonder vergunning, maar doe het in ieder geval wel in samenspraak met uw buren.

Bel: 0492 574533

Waar moet u op letten bij het maken van een serre of tuinkamer?

Serre doe-het-zelf pakket gemonteerd

Het eerste belangrijke punt waar u over na moet denken is de locatie van de serre. Bent u er al uit aan welke kant van het huis u deze gaat plaatsen? Het is raadzaam om hierbij rekening te houden met de lichtinval. Welke stijl gaat u toepassen bij uw tuinkamer? Wilt u een moderne stijl hanteren of gaat u toch voor een klassieke? Beide varianten zijn erg mooi, maar u moet kijken naar wat bij uw huis en bouwstijl past. Daarnaast moet u ook nadenken over de materialen waarmee u de serre wilt creëren. RnW Veranda’s is gespecialiseerd in aluminium serres omdat deze een stuk onderhoudsvriendelijker en sterker zijn dan een houten variant. Daarbij komt ook nog eens dat de levensduur aanzienlijk langer is van een aluminium serre. Wij zijn in staat om gratis alle materialen op maat te maken zodat u een compleet zelfbouw pakket aan huis geleverd krijgt.

Serre zelf gebouwd met prefab pakket op maat

Profiteer van een snelle levering van het serre zelfbouw pakket

Wij begrijpen als geen ander dat u snel aan de slag wilt met uw zelfbouw project want des te eerder u kunt genieten van uw serre. Als u besluit bij ons te bestellen, kunt u heel snel aan de slag. Wij hebben een grote voorraad waardoor wij gegarandeerd binnen twee weken uw maatwerk bouwpakket kunnen bezorgen door geheel Nederland. Het maakt dus niet uit of u in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda of Nijmegen woont, wij kunnen altijd aan huis leveren! En dat tegen een hele aantrekkelijke prijs. Wij raden u wel aan om altijd een aannemer of klusbedrijf mee te laten kijken met het bouwen. Bespaar ook niet op het glaswerk, omdat door foutief glas veel warmte verloren kan gaan.

Kom inspiratie opdoen voor uw serre in onze showroom

Bent u nog aan het twijfelen welke stijl u wilt of welke grootte het beste past? Kom langs in onze showroom in Helmond en laat u adviseren door een van onze medewerkers. Hier kunt u ook tal van andere mogelijkheden bekijken. Wij staan u graag te woord en geven u een eerste indicatie van de kosten.