0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Voordelige veranda zelf bouwen? Bestel bij RnW Veranda’s

Stelt u het zich eens voor, volledig uit de wind kunnen genieten van een lekker nazomers zonnetje in uw dichte veranda. Wie wil dat nu niet? Een veranda is feitelijk een verlengstuk van uw huis. Het voelt net alsof u buiten bent, maar toch zit u heerlijk binnen. Ideaal voor als het kouder wordt of zelfs wat regent. Bijkomend voordeel is dat uw uw tuinmeubels overdekt buiten kunnen blijven staan. Bent u van plan om een veranda zelf te bouwen middels een bouwpakket? Bestel een voordelige veranda bij RnW Veranda’s, dé specialist op het gebied van overkappingen en veranda’s. Wij zijn al jaren leverancier van diverse bouwpakketten voor veranda's en overkappingen. Deze kunt u aan huis laten bezorgen, zodat u direct van start kunt gaan met uw zelfbouw project.

Bel: 0492 574533

Voordelige veranda bouwpakketten in diverse maten

RnW Veranda’s levert diverse zelfbouw veranda’s, en is gespecialiseerd in maatwerk. U kunt erg eenvoudig uw zelfbouw veranda online bestellen. Wij zagen en maken alle materialen voor uw veranda op maat en bezorgen dit als bouwpakket aan huis. U mag het bouwpakket uiteraard ook bij ons in Helmond op komen halen. Wij beschikken over een grote voorraad waardoor we in staat zijn binnen 3 weken te leveren. Een veranda zelf bouwen verlaagt de kosten aanzienlijk. RnW Veranda’s staat voor top service en kwaliteit, ook in de aftersales.

Veranda met zijwanden

Open of dichte veranda op maat bouwen?

Wilt u een open veranda bouwen of kiest u juist voor een dichte veranda met glazen wanden? Deze keuze is helemaal aan u! Wanneer u weet wat u wilt, kunnen wij voor u de veranda samenstellen en als bouwpakket aan huis leveren. Wij willen u natuurlijk vrijblijvend adviseren in uw keuze. Dit doen wij telefonisch of per e-mail. Het voordeel van een dichte veranda is dat u het hele jaar door profijt heeft van deze ruimte, maar met een open veranda kunt u beter van de zon genieten. Bekijk al onze veranda’s en oplossingen in onze showroom in Helmond. Wellicht doet u hier nog meer inspiratie op!

Veranda op maat met glazen dak

Ontwerp de veranda van uw dromen met RnW Veranda's

Bij ons kiest u de veranda die aansluit op uw wensen en wij zorgen er dan voor dat alle materialen op maat gemaakt worden. Of dit nu een houten veranda is of een veranda van aluminium. Wij zorgen ervoor dat u vervolgens zelf aan de slag kunt met het bouwpakket. Zo bouwt u zelf een open of dichte veranda in uw tuin waar u altijd al van gedroomd heeft. Graag iets meer inspiratie opdoen? U bent van harte welkom in onze showroom in Helmond. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u opstellen.

Maak direct een afspraak