Voordelige veranda zelf bouwen? Bestel bij RnW Veranda’s

Kunt u het zich voorstellen: genieten van een lekker nazomers zonnetje in uw dichte veranda, uit de wind? Een veranda is eigenlijk een verlengstuk van uw huis. Het voelt net alsof u buiten bent, maar toch zit u heerlijk binnen. Ideaal voor als het kouder wordt of zelfs regent. Uw tuinmeubels kunnen ook buiten blijven staan wanneer u een dichte veranda hebt, maar uiteraard ook wanneer u voor een open veranda kiest. Bent u van plan om een veranda zelf te bouwen met een bouwpakket? Bestel een voordelige veranda bij RnW Veranda’s, dé specialist op het gebied van overkappingen en veranda’s. Wij zijn al jaren leverancier van diverse bouwpakketten. Deze kunt u aan huis laten bezorgen, zodat u direct van start kunt gaan met uw zelfbouw project.

Bel: 0492 574533

Voordelige veranda bouwpakketten in diverse maten

RnW Veranda’s levert diverse zelfbouw veranda’s, maar is met name gespecialiseerd in maatwerk. U kunt erg eenvoudig uw zelfbouw veranda online bestellen. Wij zagen uw veranda op maat en bezorgen deze aan huis. U mag, als u in de buurt woont, ook het bouwpakket op komen halen. Wij beschikken over een grote voorraad waardoor we in staat zijn binnen 14 dagen te leveren. Een open veranda zelf bouwen verlaagt de kosten aanzienlijk. RnW Veranda’s staat voor top service en kwaliteit, ook nadat u een veranda bij ons hebt aangeschaft.

Veranda met zijwanden

Open of dichte veranda op maat bouwen?

Wilt u een open veranda bouwen of kiest u juist voor een dichte veranda met glazen wanden? Deze keuze is helemaal aan u! Wanneer u weet wat u wilt, kunnen wij dit maatwerk voor u aanleveren. Wij willen u graag vrijblijvend adviseren in uw keuze. Dit doen wij telefonisch of per e-mail. Het voordeel van een dichte veranda is dat u het hele jaar door profijt hebt van deze ruimte, maar met een open veranda kunt u beter van de zon genieten. Bekijk al onze veranda’s en oplossingen in onze winkel in Helmond. Wellicht doet u hier nog meer inspiratie op!

Veranda op maat met glazen dak

Ontwerp de veranda van uw dromen met RnW Veranda's

Bij ons kiest u de veranda die aansluit op uw wensen en wij zorgen er dan voor dat alle materialen op maat gemaakt worden. Of dit nu een houten veranda is of een veranda van aluminium. Wij zorgen ervoor dat u vervolgens zelf aan de slag kunt met het bouwpakket. Zo bouwt u zelf een open of dichte veranda in uw tuin waar u altijd al van gedroomd hebt. Graag iets meer inspiratie opdoen? U bent van harte welkom in onze winkel in Helmond. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u opstellen.