0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Maak een carport op maat met ons zelfbouw pakket

Wilt u uw auto beschermen tegen allerlei weersomstandigheden zoals regen, sneeuw en hagel? Een complete garage bouwen is vaak erg kostbaar, terwijl een carport ook vaak volstaat. Het voordeel van een carport is dat u in de winter niet eerst uw autoruit sneeuwvrij hoeft te maken voordat u kunt vertrekken en in de zomer is uw auto minder heet bij het instappen. Kies voor een op maat gemaakte houten of aluminium carport van RnW Veranda’s en bescherm uw auto tegen de wisselende weersomstandigheden, vogelpoep en vallende takken. Bestel uw exemplaar op maat en laat het bouwpakket, compleet met bevestingsmateriaal en instructies, aan huis bezorgen. RnW Veranda's is een echte specialist wanneer het gaat om veranda's en overkappingen en carports.

Bel: 0492 574533

Carport van aluminium of hout

RnW Veranda’s is dé specialist op het gebied van veranda’s en overkappingen. Zo kunt u bij ons uitstekend terecht voor een op maat gemaakte carport. Kiest u voor een vrijstaande variant, dan heeft u vervolgens de keuze uit een afdak van aluminium of van hout. Het dak kan vervaardigd zijn van glas of van polycarbonaat platen. Omdat de carport een zelfbouw project is voor u, bent u de baas over het eindresultaat. RnW Veranda’s heeft een aluminium carport ontwikkeld. Deze heet de Optimax en kan eveneens gebruikt worden als afdak voor uw vijver of zwembad. Bij ons kunt u uw bouwpakket aan huis laten bezorgen. Zo kunt u direct starten met uw zelfbouw project.

Zelfbouw carport pakket

De voordelen van een aluminium afdak voor uw auto

Een carport wilt u bouwen en er vervolgens weinig onderhoud meer aan hebben, toch? In dat geval bent u het beste uit met een aluminium afdak. Deze ziet er perfect afgewerkt uit en vergt ook weinig onderhoud. U hoeft deze enkel eens in het seizoen met een sopje schoon te maken en u kunt weer lang van uw carport genieten. Een afdak van hout kan na verloop van tijd gaan scheuren of in het ergste geval rotten. Om dit te voorkomen moet u regelmatig de complete carport beitsen. Bij een aluminium carport hoeft dit natuurlijk niet! RnW Veranda’s levert het bouwpakket voor een aluminium carport volledig op maat. Wij zorgen ervoor dat de materialen kosteloos op maat worden gezaagd. De onderdelen kunt u met de bijgeleverde bevestigingsmaterialen gemakkelijk monteren en deze zijn ook nog eens licht van gewicht!

Aluminium carport op maat

Bestel een carport bouwpakket online

Weet u al voor welke oplossing u kiest? In onze showroom in Helmond kunt u terecht om diverse modellen en oplossingen te bekijken. Vooraf een afspraak maken is niet noodzakelijk. U bent op werkdagen van harte welkom tussen 08:00 en 17:00 uur. Daarnaast adviseren wij u ook graag via mail of telefonisch. Aarzel niet om van onze deskundigheid gebruik te maken. U hoeft niet eerst naar Helmond te komen wanneer u in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda of Nijmegen woont. Wij begrijpen dat u graag iets wilt bestellen waar u thuis mee aan de slag kunt. Daarom staan wij graag voor u klaar!

Maak een afspraak