Maak een carport op maat met ons zelfbouw pakket

Wilt u uw auto beschermen tegen allerlei weersomstandigheden zoals sneeuw en hagel? Een complete garage bouwen zal de kosten hoog op laten lopen, terwijl u ook voor een voordelig afdak kunt gaan. Zo hoeft u in de winter niet eerst uw autoruit sneeuwvrij te maken voordat u kunt vertrekken en in de zomer is uw auto minder heet als u instapt. Kies voor een op maat gemaakte houten carport van RnW Veranda’s en bescherm uw auto tegen de wisselende weersomstandigheden, vogelpoep en vallende takken. Bestel uw carport op maat en laat het bouwpakket aan huis leveren. RnW Veranda's is een specialist wanneer het gaat om veranda's en overkappingen.

Bel: 0492 574533

Carport van aluminium of hout

RnW Veranda’s is dé specialist op het gebied van veranda’s en overkappingen. Zo kunt u bij ons terecht voor een op maat gemaakte carport. Kiest u voor een vrijstaande carport, dan heeft u vervolgens de keuze uit een afdak van aluminium of van hout. Het dak kan voorzien zijn van glas, of polycarbonaat platen. Omdat de carport een zelfbouw project is voor u, bent u de baas over het eindplaatje. RnW Veranda’s heeft een aluminium carport ontwikkeld. Deze heet de Optimax en kan gebruikt worden als vrijstaande veranda voor uw auto of afdak voor uw vijver of zwembad. De Optimax is ook in een houten uitvoering leverbaar. Bij ons kunt u uw bouwpakket aan huis laten bezorgen. Zo kunt u direct starten met uw zelfbouw project.

Zelfbouw carport pakket

De voordelen van een aluminium afdak voor uw auto

Een veranda wilt u eigenlijk bouwen en er vervolgens weinig onderhoud aan hebben, toch? In dat geval bent u het beste uit met een aluminium afdak. Deze ziet er perfect afgewerkt uit en vergt ook weinig onderhoudswerk. U hoeft enkel eens in het seizoen uw veranda met een sopje schoon te maken en u kunt weer lang van uw carport genieten. Een afdak van hout kan na verloop van jaren gaan scheuren of in het ergste geval rotten. Om dit te voorkomen moet u regelmatig de complete carport beitsen. Bij een aluminium carport hoeft dit natuurlijk niet! RnW Veranda’s levert een aluminium carport bouwpakket op maat. Wij zorgen ervoor dat de materialen op maat zijn gezaagd. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De onderdelen kunt u gemakkelijk monteren en deze zijn ook nog eens lichtgewicht!

Aluminium carport op maat

Bestel een carport bouwpakket online

Weet u al voor welke carport zelfbouw oplossing u kiest? In onze showroom in Helmond kunt u terecht om alle modellen en oplossingen te bekijken. Vooraf een afspraak maken is niet noodzakelijk. U bent van harte welkom op werkdagen tijdens kantooruren en zaterdags tussen 8:00 en 13:00. Daarnaast adviseren wij u ook graag via mail of telefonisch. Aarzel niet om van onze deskundigheid gebruik te maken. U hoeft niet eerst naar Helmond te komen wanneer u in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda of Nijmegen woont. Wij begrijpen dat u graag iets wilt bestellen waar u thuis mee aan de slag kunt. Daarom staan wij graag voor u klaar!