0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Bestel een tuinoverkapping op maat bij RnW Veranda’s

Wilt u alle jaargetijden kunnen genieten van het buitenleven? Met een tuinoverkapping creërt u een sfeervolle en waardevolle toevoeging aan uw achtertuin. Dankzij een tuinoverkapping heeft u meer mogelijkheden om langer van uw tuin te genieten. Zo kunt u heerlijk een boek lezen, maar ook buiten barbecueën met familie en vrienden. Sommige mensen gebruiken een tuinoverkapping als carport of als extra opslagruimte. Uw fietsen staan immers droog. Genoeg redenen te bedenken om een tuinoverkapping te bouwen. Bij RnW Veranda’s kunt u een tuinoverkapping op maat bestellen, en vervolgens als bouwpakket aan huis laten bezorgen. Zo kunt u direct met de zelfbouw aan de slag. RnW Veranda’s is leverancier van materialen voor een op maat gemaakte overkapping of veranda, en alle aanverwante producten en artikelen. Wij durven ons met een gerust hart een echte specialist op dit gebied te noemen.

Bekijk alle mogelijkheden Bel: 0492 574533

Een tuinoverkapping zelf maken

Bent u van plan om een dichte tuinoverkapping te maken zodat u ook geen last heeft van wind en regen? Wanneer u deze overkapping zelf gaat bouwen, kunt u behoorlijk besparen op de kosten. RnW Veranda’s verkoopt voordelige aluminium tuinoverkappingen als compleet bouwpakket. Deze overkapping monteert u gemakkelijk op een onderconstructie van hout. Wij zorgen ervoor dat uw tuinoverkapping volledig op maat wordt gemaakt en bij u aan huis wordt geleverd. U kunt bij ons ook een overkapping voor uw zwembad of voor de vijver laten maken. Van aluminium, hout, of zelfs van glas; alles is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat u direct met het zelfbouw pakket aan de slag kunt.

Vrijstaande maatwerk overkapping tuin

Laat uw tuinoverkapping als bouwpakket aan huis bezorgen en ga aan de slag

Verleng het buitenleven met een tuinoverkapping van hout of van aluminium en ga snel aan de slag met het monteren ervan. Bij RnW Veranda’s hebben we een ruim assortiment aan overkappingen waar u uit kunt kiezen. Dankzij onze grote voorraad kunnen we korte levertijden garanderen en kunnen we binnen drie weken leveren binnen Nederland. Wist u dat u ook voor, bijvoorbeeld, een lichtstraat in het dak bij ons aan het juiste adres bent?

Tuinoverkapping op maat

Vraag ons om vrijblijvend advies voor een tuinoverkapping

Heeft u al een voorkeur wat voor maatwerk tuinoverkapping u wilt? Of komt u graag advies inwinnen bij een van onze adviseurs? Wij geven u graag vrijblijvend advies, telefonisch of per e-mail. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom in Helmond. Bezoek ons van maandag tot vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur. Vooraf een afspraak maken is niet nodig want de koffie staat altijd voor u klaar. Klanten uit het hele land weten inmiddels RnW Veranda’s te vinden. Zo hebben wij bestellingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda en Nijmegen mogen leveren. Of het nu gaat om een veranda, serre of een tuinoverkapping, wij maken het gratis voor u op maat en leveren dit als compleet bouwpakket bij u aan huis!

Vrijstaande overkapping jacuzzi