Bestel een tuinoverkapping op maat bij RnW Veranda’s

Wilt u het hele jaar door genieten van het leven in de tuin? Met een tuinoverkapping creërt u een waardevolle toevoeging aan uw tuin. Dankzij een tuinoverkapping heeft u veel meer mogelijkheden. Zo kunt u heerlijk een boek lezen, maar ook buiten barbecueën met familie en vrienden. Sommige mensen gebruiken een tuinoverkapping als carport of als extra opslagruimte. Uw fietsen staan immers droog. Genoeg redenen om een tuinoverkapping te bouwen in uw tuin!

Bij RnW Veranda’s kunt u een tuinoverkapping op maat bestellen en als bouwpakket aan huis laten bezorgen. Zo kunt u direct met de zelfbouw aan de slag. RnW Veranda’s is leverancier van materialen voor een op maat gemaakte overkapping of veranda, en alles wat daarbij komt kijken. Wij durven ons met een gerust hart een specialist op dit gebied te noemen.

Bekijk alle mogelijkheden

Een tuinoverkapping zelf maken

Bent u van plan om een dichte tuinoverkapping te maken zodat u ook geen last van wind en regen hebt? Wanneer u zelf deze overkapping gaat bouwen, kunt u veel geld besparen. RnW Veranda’s verkoopt voordelige aluminium tuinoverkappingen. Deze overkapping monteert u gemakkelijk op een onderconstructie van hout. Wij zorgen ervoor dat uw tuinoverkapping op maat wordt gemaakt en bij u aan huis wordt geleverd. U kunt ook een overkapping voor uw zwembad of voor de vijver laten maken bij ons! Van aluminium, hout, of zelfs van glas is voor ons enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat u met het zelfbouw pakket aan de slag kunt.

Vrijstaande maatwerk overkapping tuin

Laat uw tuinoverkapping bouwpakket aan huis bezorgen en ga aan de slag

Verleng uw buitenleven met een tuinoverkapping van hout of van aluminium en ga snel aan de slag met het monteren van het zelfbouwpakket. Bij RnW Veranda’s hebben we een ruim assortiment aan overkappingen waar u uit kunt kiezen. Dankzij onze eigen voorraad van alle materialen hebben we een korte wachttijd en kunnen we binnen 2 weken leveren (in Nederland). Wist u dat u ook voor een lichtstraat in het dak bij ons aan het juiste adres bent?

Tuinoverkapping op maat

Vraag ons om vrijblijvend advies voor een tuinoverkapping

Heeft u al een voorkeur wat voor tuinoverkapping op maat u wilt? Of komt u graag advies inwinnen bij een van onze adviseurs? Wij geven u graag vrijblijvend advies, telefonisch of per e-mail. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Helmond. Bezoek ons van maandag tot vrijdag tijdens kantooruren en op zaterdag tussen 8:00 en 13:00. Vooraf een afspraak maken is niet verplicht.

Klanten uit het hele land weten inmiddels RnW Veranda’s te vinden. Zo hebben wij bestellingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda en Nijmegen mogen leveren. Of het nu gaat om een vrijstaande veranda of een tuinoverkapping, wij maken deze altijd gratis voor u op maat!

Vrijstaande overkapping jacuzzi