Het hele jaar door genieten van uw zwembad dankzij aluminium zwembadoverkapping

Heeft u een zwembad in de tuin en wilt u hier langer van genieten? Met een aluminium zwembadoverkapping kan dat! En natuurlijk met zwembadverwarming. Dankzij een aluminium zwembadoverkapping heeft u minder verdamping en ook minder vervuiling van het zwembadwater. Hierdoor kunt u niet alleen energie besparen, maar hoeft u ook minder chemicaliën te gebruiken voor het reinigen van het zwembad. RnW Veranda's is leverancier van zelfbouw overkappingen, ook voor zwembaden.

Ontdek alle mogelijkheden

RnW Veranda’s: dé specialist in overkappingen en veranda’s

RnW Veranda’s is gevestigd in Helmond, en al jaren dé specialist op het gebied van veranda’s en overkappingen. Of het nu gaat om een overkapping voor uw oprit of een zwembadoverkapping, bij ons bent u aan het juiste adres! Wij zijn een expert op het gebied van hoogwaardige overkappingen. Al onze overkappingen van aluminium zijn op maat te maken. U past de overkapping aan op uw wensen en situatie, en wij laten dit zelfbouw pakket bij u bezorgen. Zo kunt u zonder hulp uw eigen zwembadoverkapping bouwen welke bestand is tegen allerlei weersinvloeden en wij bieden hiervoor de beste kwaliteit.

Vrijstaande zwembadoverkapping

Enkele voordelen van een zwembadoverkapping op een rij

De voornaamste reden om een zwembadoverkapping aan te schaffen is waarschijnlijk om de zwemperiode te kunnen verlengen. Helaas is het in Nederland niet altijd het juiste weer om in het zwembad te springen, maar met een zwembadoverkapping kunt u langer genieten van uw eigen privé zwembad. Andere voordelen zijn:

  • Regen en wind hebben geen invloed meer
  • Geen vuil in het zwembad en dus minder gebruik van chloor
  • Afkoeling van het water wordt verminderd
  • Wanneer het zwembad op slot is, is het niet meer toegankelijk voor kinderen of huisdieren

Wij begrijpen als geen ander dat u wilt kiezen voor kwaliteit. Een zwembadoverkapping is geen goedkope uitgave. Bij ons schaft u een hoogwaardig exemplaar aan van aluminium en ruiten van glas. Omdat ieder zwembad anders is, leveren wij maatwerk.

Bel: 0492 574533

Kom langs in onze showroom en bekijk de zwembadoverkapping oplossingen

Onze showroom, gelegen in Helmond, is van maandag tot vrijdag geopend tijdens kantooruren en zaterdags tussen 8:00 en 13:00. U bent van harte welkom om langs te komen en de verschillende overkappingen en veranda's te bekijken. Aarzel niet om onze verkopers om advies te vragen. Wij hebben jarenlange ervaring en willen u graag helpen met zaken zoals opmeten en materiaalkeuze. Inmiddels hebben wij al klanten uit het hele land mogen ontvangen, zoals uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda en Nijmegen.