Het hele jaar door genieten van uw zwembad dankzij aluminium zwembadoverkapping

Heeft u een zwembad in de tuin en wilt u hier langer van genieten? Met een aluminium zwembadoverkapping van RnW Veranda's is dat mogelijk en, vanzelfsprekend, met zwembadverwarming. Dankzij een aluminium zwembadoverkapping heeft u minder verdamping en ook minder vervuiling van het zwembadwater. Hierdoor kunt u niet alleen energie besparen, maar hoeft u ook minder chemicaliën te gebruiken voor het reinigen van het zwembad. RnW Veranda's is leverancier van zelfbouw overkappingen die uitermate geschikt zijn voor zwembaden.

Ontdek alle mogelijkheden

RnW Veranda’s: dé specialist in overkappingen en veranda’s

RnW Veranda’s is gevestigd in Helmond, en al jaren dé specialist op het gebied van veranda’s en overkappingen. Of het nu gaat om een overkapping voor uw oprit, in uw tuin of een zwembadoverkapping; bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres! Wij zijn dé expert op het gebied van hoogwaardige overkappingen. Al onze overkappingen van aluminium zijn volledig op maat te maken. U past de overkapping aan op uw wensen en situatie, en wij laten dit zelfbouw pakket bij u bezorgen. Zo kunt u zonder hulp uw eigen zwembadoverkapping bouwen welke bestand is tegen allerlei weersinvloeden. Wij bieden de beste kwaliteit tegen acceptabele kosten.

Vrijstaande zwembadoverkapping

Enkele voordelen van een zwembadoverkapping op een rij

De voornaamste reden om een zwembadoverkapping aan te schaffen is waarschijnlijk om de zwemperiode te kunnen verlengen. Helaas is het in Nederland niet altijd het juiste weer om in het zwembad te springen, maar met onze zwembadoverkapping kunt u langer genieten van uw eigen privé zwembad. Andere voordelen zijn:

  • Regen en wind hebben geen invloed meer
  • Geen vuil in het zwembad en dus minder gebruik van chloor
  • Afkoeling van het water wordt verminderd
  • Wanneer de overkapping op slot zit, is het zwembad niet meer toegankelijk voor kinderen of huisdieren

Wij begrijpen als geen ander dat u wilt kiezen voor kwaliteit. Bij het kopen van een zwembadoverkapping gaat u niet over 1 nacht ijs en laat u zich goed informeren. Bij ons schaft u te allen tijde een hoogwaardig exemplaar aan, vervaardigd uit aluminium en met ruiten van glas. Tevens leveren wij volledig maatwerk omdat ieder zwembad nu eenmaal anders is.

Bel: 0492 574533

Kom langs in onze showroom en bekijk de zwembadoverkapping oplossingen

Onze showroom, gelegen in Helmond, is van maandag tot vrijdag geopend tijdens kantooruren en op zaterdag van 8:00 uur tot 13:00 uur. U bent van harte welkom om langs te komen en de verschillende overkappingen en veranda's te komen bekijken. Aarzel niet om onze verkopers om advies te vragen. Wij hebben jarenlange ervaring en willen u graag helpen met zaken zoals meten, kleur, uitvoering en materiaalkeuze. Inmiddels hebben wij al klanten uit het hele land mogen ontvangen, zoals uit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Tilburg, Almere, Breda en Nijmegen.