Aluminium overkapping

Bent u op zoek naar een maatwerk aluminium overkapping bij uw woning? Lees dan snel verder om de mogelijkheden van een overkapping te verkennen. RnW Veranda's is een specialist op het gebied van veranda's en overkappingen. Op deze website vindt u diverse systemen en materialen waarmee u zelf uw veranda of overkapping kunt bouwen. Bijna al onze overkappingen zijn te monteren op een houten onderconstructie.

Voordelen van een aluminium overkapping

Een overkapping biedt u vele voordelen. Allereerst is het zeer sterk en daardoor duurzaam. Een aluminium overkapping is bestand tegen weersinvloeden en de constructie roest niet. Naast deze technische voordelen van een overkapping van aluminium kunt de overkapping natuurlijk voor diverse doeleinden gebruiken. Een overkapping maken is een hele klus. Gelukkig is RnW Veranda's gespecialiseerd in overkappingen.

Bekijk ons aanbod »    Neem contact op »

Aluminium overkapping

Extra versteviging voor uw aluminium overkapping

Onze aluminium overkappingen zijnhartstikke stevig. Maar, zoals bij alles, is het nooit verkeerd om een beetje extra versteviging aan te brengen. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld een stalen strip in de goot aan te brengen, een koker onder de goot aan te brengen of door een koker met staal aan te brengen. Hierdoor wordt de structuur van uw aluminium overkapping extra verstevigd. 

Kies uw eigen goot- en paalvorm

Daarnaast kunt u bij onze aluminium overkappingen zelf de goot- en paalvorm kiezen. Dit heeft uiteraard invloed op het uiterlijk van de overkapping. Zo kunt u een rechte of juist een ronde paal kiezen. Ook kunt u voor een strakke goot of juist een gebogen goot kiezen. Zo wordt uw aluminium overkapping naar eigen stijl vormgegeven.

Aluminium overkapping met unieke goot 1Aluminium overkapping met unieke goot 2Aluminium overkapping met unieke paal 1Aluminium overkapping met unieke paal 2

U kunt zelf kiezen welke goot u wilt (afb. 1 en 2) of welke paal u wilt (afb. 3 en 4)

Aluminium overkapping op maat als carport

Een overkapping is ideaal als carport, maar ook is het een perfecte manier om heerlijk te genieten van uw tuin. De overkapping beschermt u tegen zon en neerslag en maakt het 's avonds nog heerlijk om buiten te zitten. U kunt ook een serre maken van een aluminium overkapping.

Polycarbonaat platen

Wanneer u kiest voor aluminium bent u vaak op zoek naar sterk materiaal dat veel licht brengt aan uw overkapping. Een goed alternatief voor aluminium zijn polycarbonaat platen. Deze platen lijken erg op glas, geven veel licht en zijn ontzettend sterk. Daarnaast zijn ze erg mooi en geven ze een prachtige uitstraling aan uw overkapping. Wanneer u dus op zoek bent naar een aluminium overkapping, kunt u deze platen wellicht overwegen. Lees meer over Polycarbonaat platen.

RnW Veranda's

Wij denken graag samen met u mee om uw ideale aluminium overkapping samen te stellen. Wij leveren maatwerk producten die dankzij onze grote voorraad gegarandeerd binnen twee weken door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) geleverd kunnen worden.

Heeft u interesse in een overkapping? Neemt u dan direct contact met ons op of bekijk ons aanbod aluminium overkappingen.

 

Wist u dat?

Wij 10 jaar garantie geven op onze producten en dat wij alles uit eigen voorrraad leveren?

Bekijk ons aanbod »