Eenvoudig een overkapping maken

Een overkapping is een fijne, waardevolle toevoeging aan uw tuin. Allereerst geeft een overkapping uw tuin een extra dimensie en creëert het enorm veel mogelijkheden. Onder de overkapping kunt u heerlijk ontspannen, maar ook gezellig buiten barbecueën. Daarnaast kunt u een overkapping gebruiken als opslag of als carport voor uw auto. Voldoende redenen om een overkapping te maken, toch?

Overkapping op maat

Wilt u graag een dichte overkapping? Dan kunt u hier ook voor en na de zomer heerlijk in genieten. Als u ervoor kiest om zelf een overkapping te maken, bespaart u hiermee veel geld. RnW Veranda's levert tegen zeer scherpe tarieven aluminium overkappingen die te monteren zijn op een houten onderconstructie. Elke overkapping wordt in onze eigen werkplaats op maat voor u gezaagd. U ontvangt van ons een compleet bouwpakket dat u met de bijgeleverde omschrijving zelf kunt omtoveren in een fantastische overkapping.

Houten overkapping maken

Een houten overkapping is een echte toevoeging voor uw huis. De sfeervolle constructie zorgt voor extra charme in uw tuin, maar daarnaast kunt u voortaan ook elk seizoen van uw tuin genieten! De houten overkappingen bij RnW Veranda's zijn gemaakt van de houtsoort Douglas, een Europees hardhout die uit onze eigen voorraad leverbaar is. Bepaal zelf hoe uw houten overkapping eruitziet en wij zorgen voor een snelle levering van het bouwpakket. 

Houten overkapping maken

Maatwerk overkapping maken

Met onze duidelijke instructies kunt u de overkapping zelf in elkaar zetten. Alle materialen worden als een compleet bouwpakket bij u afgeleverd en wij zagen alles alvast precies op maat voor u. Omdat wij een grote voorraad hebben van alle materialen kunnen we de overkapping snel leveren. Een overkapping maken wordt pas echt leuk als u begint bij RnW Veranda's.

Wilt u een verandakasafdak of  serre maken?

Handige info om een overkapping op maat te maken

Gaat u een overkapping maken bij uw woning? Dan is het belangrijk na te denken over de afmetingen van uw overkapping en het materiaal waarmee u uw overkapping wilt maken. Wij zagen uw overkapping gratis op maat.

Ruim assortiment en snelle levering

Dankzij ons ruime assortiment kunt u een overkapping maken van diverse kunststof en aluminium en houten veranda-, carport- en serredak systemen. Onze grote voorraad zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten. Wij leveren gegarandeerd binnen twee weken door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)!

Ook kunt u bij ons terecht voor allerlei extra's, zoals een lichtstraat in het dak van uw overkapping of Ledverlichting.

Wist u dat?

RNW Veranda's al vele jaren ervaring heeft in de bouw van verqanda's en overkappingen? Onze klanten beoordelen ons dan ook met 4.8 sterren (van de 5) op Google.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over uw zelfbouw veranda aarzel dan niet vrijblijvend contact op te nemen met ons ervaren team verandaspecialisten. Wij geven u graag advies, dit kan zowel telefonisch als per mail. Ook bent u uiteraard altijd welkom in onze showroom.

Direct contact opnemen