Overkapping tuin

Het kan in Nederland nogal eens regenen. Vaak komt het niet goed uit, en ben je gedwongen om binnen te blijven. Maar dat is niet nodig. Want met een mooie overkapping in je tuin kun je op elk moment lekker buiten zitten. Ideaal toch?

De voordelen van een overkapping in je tuin

Een overkapping in je tuin heeft niet alleen als voordeel dat je altijd buiten kan zitten. Het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Want een overkapping in je tuin kan op heel veel manieren toegepast worden. Hier een aantal voorbeelden.

  • Houten veranda's: de houten veranda's hebben een klassieke uitstraling. Ze zien er ntijdloos uit en zorgen er voor dat jouw tuin een mooie, natuurlijke uitstraling krijgt. De houten overkapping is ideaal om een leuk zitje te maken in de tuin. En met het populaire, duurzame Douglas hout weet je zeker dat je een top overkapping aanschaft. 
  • Aluminium veranda's: De aluminium veranda ziet er vooral heel strak uit. Naast dit strakke, moderne uiterlijk is hij ook nog eens erg gebruiks- én onderhoudsvriendelijk. Ideaal voor mensen die heerlijk in de tuin willen zitten zonder na te hoeven denken over het onderhoud van de overkapping.
  • De glazen overkapping: deze overkapping zorgt voor heel veel lichtinval op de veranda. Daarnaast kunnen er nog glazen zijwanden ingezet worden om deze overkapping in de tuin zowel wind als regendicht te maken. Ideaal om als tweede woonkamer te gebruiken dus.

Is een overkapping niet heel duur?

Nee, een overkapping is niet heel duur. Ten minste, niet per sé. Want je kan je overkapping in de tuin zo duur maken als je zelf wilt. Met de vele verschillenjde opties in het assortiment zit er voor iedereen wel iets bij. Zo kun je zelf jouw perfecte overkapping voor je tuin samenstellen, voor een prijs die bij jou past.

 

 Overkapping tuin

Meer info over een overkapping in de tuin?

Kijk dan even in ons assortiment. Hier heb je een totaaloverzicht van de mogelijkheden en kun je zelf berekenen wat jouw overkapping moet gaan kosten. En heb je een vraag? Stel hem dan gerust op onze contactpagina. Wij zullen u dan zo goed mogelijk proberen te helpen met al uw overkappingswensen. RnW Veranda's levert uw overkapping vanuit Helmond.