Overkapping tuin

Het kan in Nederland nogal eens regenen. Vaak komt het niet goed uit, en bent u gedwongen om binnen te blijven. Maar dat is niet nodig. Want met een mooie overkapping in uw tuin kunt u op elk moment lekker buiten zitten. Ideaal toch?

De voordelen van een overkapping in uw tuin

Een overkapping in de tuin heeft niet alleen als voordeel dat u altijd buiten kan zitten. Het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Want een overkapping in de tuin kan op heel veel manieren toegepast worden. Hier een aantal voorbeelden.

  • Houten veranda's: de houten veranda's hebben een klassieke uitstraling. Ze zien er tijdloos uit en zorgen er voor dat de tuin een mooie, natuurlijke uitstraling krijgt. De houten overkapping is ideaal om een leuk zitje te maken in de tuin. En met het populaire, duurzame Douglas hout weet u zeker dat u een top overkapping aanschaft. 
  • Aluminium veranda's: De aluminium veranda ziet er vooral heel strak uit. Naast dit strakke, moderne uiterlijk is hij ook nog eens erg gebruiks- én onderhoudsvriendelijk. Ideaal voor mensen die heerlijk in de tuin willen zitten zonder na te hoeven denken over het onderhoud van de overkapping.
  • De glazen overkapping: deze overkapping zorgt voor heel veel lichtinval op de veranda. Daarnaast kunnen er nog glazen zijwanden ingezet worden om deze overkapping in de tuin zowel wind als regendicht te maken. Ideaal om als tweede woonkamer te gebruiken dus.

Is een overkapping duur?

Nee, een overkapping is niet heel duur. Ten minste, niet per sé. Want u kunt de overkapping in de tuin zo duur maken als u zelf wilt. Met de vele verschillende opties in het assortiment zit er voor iedereen wel iets bij. Zo kunt u zelf uw perfecte overkapping voor uw tuin samenstellen, voor een prijs die bij u past.

Stel zelf samen

Voordelen van een overkapping in uw tuin

  • Luxe uitstraling
  • Droog zitten als het regent
  • Beschutting tegen de zon in de zomer
  • Unieke look voor uw tuin
  • Hal buiten naar binnen en binnen naar buiten.
  • Heerlijk om onder te zitten tijdens de zomer

 Overkapping tuin

Overkapping met glazen schuifwanden

De tuin is een heerlijke plek om heerlijk tot rust te komen en te ontspannen, maar geeft ook de mogelijkheid om een moderne overkapping te maken. Eén van de vele voordelen die u heeft als u een overkapping gaat plaatsen is dat er ook prachtige glazen schuifwanden onder gemonteerd kunnen worden. Dit is een zeer sfeervolle en moderne oplossing, waar u jarenlang plezier van gaat hebben. Door het monteren van glazen schuifwanden wordt uw zicht naar buiten niet beperkt en zit u lekker uit de wind, waardoor u dus ook met minder minder dagen heerlijk kan plaatsnemen onder uw overkapping. 

Een ander groot voordeel van een overkapping met moderne glazen schuifwanden is dat u de stookkosten vele malen lager houd. In de winter plaatsen veel mensen een heater of kachel onder hun ovekappping om het toch aangenaam te maken. Wanneer u uw overkapping afsluit met glazen schuifdeuren houdt u een groot gedeelte van de warme binnen. De verwarming hoeft dus niet minder hard te werken om de temperatuur op peil te houden. 

Bestel uw glazen schuifwand op maat

RnW Veranda's is al jarenlang dé specialist in het op maat maken van dakpakketten, polycarbonaat platen en serre's, maar ook in het op maat maken van glazen schuifwanden. Zo kunt u glazen schuifdeuren in iedere gewenste kleur bestellen tegen hele aantrekkelijke kosten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Bestel nu

Meer info over een overkapping in de tuin?

Kijk dan even in ons assortiment. Hier heeft u een totaaloverzicht van de mogelijkheden en kunt u zelf berekenen wat uw overkapping moet gaan kosten. En heeft u een vraag? Stel hem dan gerust op onze contactpagina. Wij zullen u dan zo goed mogelijk proberen te helpen met al uw overkappingswensen.

Contact of offerte aanvraag