0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Glazen schuifwand kopen

Wanneer u ook met slecht weer van uw tuin wilt genieten onder uw overkapping of veranda dan is een glazen schuifwand een uitstekende oplossing. Een glazen schuifwand houdt de warmte lekker binnen en de kou buiten, tegelijkertijd geeft een glazen schuifwand een mooie luxe uitstraling aan uw veranda of overkapping.

Wanneer u op zoek bent naar een glazen schuifwand voor uw overkapping of veranda dan bent u bij RNW veranda’s aan het juiste adres. Wij bieden maatwerk glazenschuifwanden van hoge kwaliteit en in diverse uitvoeringen.

Bekijk het assortiment

Overkapping met glazen schuifwand

Wanneer u een mooie overkapping in uw tuin heeft staan dan wilt u daar uiteraard ook optimaal van genieten. Echter in de herfst- en wintermaanden is het over het algemeen niet erg aangenaam om in uw tuin te verblijven.
Wanneer u langer wilt genieten van uw tuin dan biedt een glazen schuifwand voor uw overkapping uitkomst. Doordat een glazen schuifwand uw overkapping volledig kan afsluiten houdt u ook in de herfst- en wintermaanden een aangename temperatuur onder uw overkapping.

Voordeel van een luxe schuifwand

Een ander groot voordeel van een glazen schuifwand voor uw overkapping is dat u de stookkosten lager houdt. In de winter gebruiken veel mensen een (elektrische) kachel of heater onder hun overkapping om het toch aangenaam te maken. Wanneer u uw overkapping volledig of deels afsluit houdt u een groot gedeelte van de warmte binnen en hoeft uw verwarming minder hard te werken om de temperatuur op peil te houden. Dit kan aan het einde van het jaar behoorlijk wat schelen op de energierekening.

Op maat gemaakte schuifwand

Geen overkapping of veranda is hetzelfde, dat betekent dus ook dat niet iedere willekeurige glazen schuifwand geschikt is voor uw overkapping of veranda. Daarom kunt u bij RNW Veranda’s terecht voor een glazen schuifwand op maat. Naast de afmetingen en de hardheid van uw glazen schuifwand heeft u bij ons ook de keuze in de kleur van het glas. Wij leveren uw glazen schuifwand op maat onder andere in de kleuren RAL 9010, 9001 en 7016A. En zwarte schuifwand of witte schuifwand geeft de ruimte een luxe uitstraling.

Glazen schuifpui kopen

Wilt u ook profiteren van de voordelen die een glazen schuifpui biedt en wilt u ook zo’n mooie glazen schuifpui in uw tuin? Rnw veranda’s is dé veranda specialist van Nederland. Wij bieden een ruim assortiment aan zelfbouw veranda’s en alle onderdelen om uw overkapping of veranda helemaal af te maken. Als u op zoek bent naar een glazen schuifpui dan bent u bij Rnw Veranda’s dus zeker aan het juiste adres.

Glazen schuifwand in veranda

Steeds vaker ontdekken mensen de voordelen van een afsluitbare veranda. De vraag naar een glazen schuifwand in de veranda of overkapping stijgt dan ook. Niet zo gek, want naast alle isolatie en warmte voordelen, staat het ook prachtig! Een schuifwand in de veranda geeft de veranda een luxe en sfeervolle uitstraling. U zult dan ook nog vaker en nog meer genieten van uw veranda. Niet alleen praktisch, maar ook vanwege de uitstraling. Een schuifwand kunt u gemakkelijk op een kiertje zetten of geheel sluiten wanneer het regent of er een koude wind staat. Bij zonnig weer kunt u de schuifwand volledig open zetten. Het hele jaar door geniet u van uw veranda in uw tuin.

Glazen schuifwand