0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Aluminium veranda

Bent u op zoek naar een veranda waaraan u weinig onderhoud kwijt bent en dat er ook nog eens heel mooi afgewerkt uit ziet? Dan is de keuze voor een aluminium veranda snel gemaakt.

Aluminium veranda voordelen:

  • Onderhouds arm
  • Heel stevig
  • Weersbestendig
  • licthgewicht
  • luxe uitstraling

Weinig onderhoud

Misschien wel het grootste voordeel van een aluminium veranda is het feit dat aluminium weinig tot geen onderhoud behoeft. Van tijd tot tijd uw veranda met water en een zachte spons schoonmaken is in de meeste gevallen voldoende om voor lange tijd van uw veranda te genieten. In tegenstelling tot een veranda van hout gaat uw veranda niet na verloop van tijd rotten of scheuren. Bij een houten veranda is het tevens van belang om regelmatig de veranda volledig te beitsen om het hout weerbaar te maken tegen alle weersinvloeden. Bij aluminium is dit niet nodig.

Een aluminium veranda is zeer stevig

Aluminium is extreem stevig materiaal. Naast de hoge draagkracht is aluminium ook goed bestand tegen vocht, wind en extreem lage en hoge temperaturen. Mede Hierdoor is aluminium uitstekend materiaal voor het maken van veranda’s en schuttingen.

Zelf een aluminium veranda maken

Omdat aluminium ook nog eens ontzettend lichtgewicht materiaal is kunt u heel gemakkelijk uw eigen aluminium veranda maken. Wij leveren uw veranda bouwpakket op maat en alle onderdelen zijn voorzien van een kliksysteem zodat het voor iedereen eenvoudig is om zelf een veranda op te bouwen. U hoeft dus niet te zeulen met zware balken of de beschikking te hebben over duur houtbewerkingsgereedschap.

Polycarbonaat platen op uw veranda

Om uw aluminium veranda net dat beetje extra stijl en afwerking te geven, kunt u er voor kiezen om polycarbonaat platen als dakplaten te gebruiken. Deze polycarbonaat platen zijn lichtdoorlatend, wat er voor zorgt dat u altijd in het licht kunt zitten. Ook zijn deze platen erg duurzaam, en bovendien gebruiksvriendelijk. De platen dienen een keer per jaar schoongemaakt te worden. Buiten dat heeft u er geen omkijken naar.

Bekijk aluminium veranda

aluminium veranda

aluminium veranda

Aluminium veranda in het kort:


✓ Lichtgewicht materiaal

✓ Zeer duurzaam

✓ Weinig tot geen onderhoud

✓ Gemakkelijk zelf te monteren

✓ Bijna geen slijtage