0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Een lichtstraat in uw dak zorgt ervoor dat u meer natuurlijk daglicht in uw woning creëert. Vaak zorgt het plaatsen van een uitbouw of aanbouw voor minder daglicht in uw kamer. Een lichtstraat in uw dak biedt dan de oplossing. Dit is een systeem van ruiten, een lichtstraat, dat via het dak voor voldoende daglicht zorgt.

Voordelen van een lichtstraat in uw dak

Een lichtstraat in uw dak zorgt voor diverse voordelen. Enerzijds benadrukt het de sfeer in uw woonkamer en zorgt voor een extra accent. Door de lichtinval verkrijgt uw interieur namelijk een warmere tint. Anderzijds zorgt daglicht voor een behaaglijk gevoel wat tot minder geestelijke en lichamelijke klachten leidt. En wist u dat een lichtstraat in uw dak meer daglicht oplevert dan een normale ruit in uw huis?

RnW lichtstraat dak

RnW Veranda's biedt diverse lichtstraat constructies voor in uw dak. Deze lichtstraten kunt u zelf in uw dak plaatsen, maar dit kunt u ook door een aannemer of klusserbedrijf laten doen. Een RnW lichtstraat in uw dak is een veilige constructie met een goede isolatiewaarde zodat uw geen warmte verliest tijdens de winter.

Al eens aan een veranda gedacht?

Een lichtstraat is natuurlijk mooi als u een plat dak heeft, maar wist u dat een lichtstraat ook uitstekend op een veranda geplaatst kan worden? Een lichtstraat zorgt er voor dat u voldoende daglicht te zien krijgt. U zit dus nooit in het donker. En dat is wel prettig, ook in een veranda. Als u een veranda plaatst, kunt u er voor kiezen hier een lichtstraat op te plaatsen. Zo heeft u het knusse van een veranda, en het licht van de lichtstraat. Hierdoor ontstaat een ideale combinatie voor in uw tuin!

Overkapping met lichtstraat

Steeds vaker zien wij een lichtstraat geplaatst worden in een overkapping. Met een overkapping met lichtstraat geniet u dan ook nog meer van natuurlijk licht. U ervaart hierdoor nóg meer het gevoel van buitenleven. De overkapping krijgt daarnaast direct een luxe uitstraling waar u jarenlang van geniet.

Lichtstraat dak

Levering binnen twee weken & scherpe prijzen

Altijd al gedroomd van meer daglicht in uw woonkamer, keuken of serre? Overweeg een lichtstraat in uw dak! RnW Veranda's heeft een grote voorraad en levert gegarandeerd binnen twee weken door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Bij ons vindt u de scherpste prijzen!

Naast lichtstraat constructies kunt u bij ons terecht voor complete veranda's, serres en overkappingen met geïntegreerde lichtstraten.

Soorten lichtstraten

  • Schilddak lichtstraat
  • Zadeldak lichtstraat
  • Lessenaar lichtstraat
  • Lessenaar lichtstraat tegen uw gevel aan

Aanbod lichtstraten