0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Nederlanders hebben steeds meer behoefte aan natuurlijk daglicht, vanwege de positieve invloed op de gezondheid. Een eigentijdse manier om dit te realiseren is via een lichtkoepel of lichtstraat.

Daklicht brengt 3x meer licht dan eenzelfde oppervlakte aan verticale beglazing en creëert een vrije, open sfeer. 

Wilt u uw leef- en/of werkomgeving ruimer en lichter maken? Dan is een lichtstraat of een lichtkoepel een uitstekende keuze. Lichtstraten en koepels zijn er in veel verschillende soorten en maten en zorgen voor een uitstekende verdeling van het licht. Ook bespaart u energiekosten en is dit een milieubewuste aanpassing.

RnW Veranda's levert alle profielen en platen op maat en biedt u daarmee de mogelijkheid een geweldige ruimte te creëren.

UITGEBREID ASSORTIMENT

  1. Meer dan 180 standaardafmetingen (rond, vierkant of rechthoekig), glashelder, opaal of heatstop, bol- of piramidevorm, acrylaat of polycarbonaat (extra slagvast met attest 1200 joule).
  2. Alle combinaties zijn beschikbaar in enkel-, dubbel-, drie of vierwandige uitvoering.

INBRAAKWEREND

De inventieve en unieke koepeldoppen zijn voor acrylaat- en polycarbonaat pantserkoepels inbraakvertragend, beschermen tegen vandalisme en bewijzen al jaren hun degelijkheid. Ook de metalen anti-diefstaldop en one-wayschroef zijn heel efficiënt om inbraak te voorkomen.

CE GEKEURD

De Skylux® koepels voldoen aan de Europese norm EN 1873. Om de duurzaamheid aan te tonen, ondergingen de Skylux® lichtkoepels tal van zware testen en geniet Skylux® van een doorlopende kwaliteitscontrole uitgevoerd door externe audits.

Kortom: een veilig en betrouwbaar systeem met CE-label.