Als u opzoek bent naar een leefveranda, dan zit u bij RnW Veranda's op het goede adres. Een leefveranda biedt u veel comfort en is als het ware een verlengstuk van uw woning. Een leefveranda is echt bedoeld om zowel in de zomer als in de winter hier te kunnen zitten. Hierdoor  wordt deze voorzien van een speciale dakconstructie. Het blijft dan 's winters lekker warm in de veranda terwijl u in de zomer juist geniet van verkoeling.

Met een leefveranda van Verandaspecialist RnW Veranda's geniet u het hele jaar door nog meer van uw tuin. U kunt bij ons niet alleen voor leefveranda's terecht maar ook voor elk gewenst onderdeel! Van het kleinste schroefje tot een complete lichtstraat of lichtkoepel.

Leefveranda plaatsen? Waar moet ik dan op letten?

U wilt een leefveranda plaatsen, maar waar dient u dan op te letten? Hieronder leggen we dit u dit haarfijn uit.

Leefveranda en uw buren

Als u buren hebt is het raadzaam om dit eerst te overleggen met uw buren om onnodige conflicten achteraf te voorkomen. Betrek ze daarom gerust bij de bouw van uw leefveranda. Wellicht kunt u zelfs gezamenlijk een leefveranda bouwen.

Door RnW Veranda's gerealiseerde leefveranda

Leefveranda en ligging

Voordat u een leefveranda aanvraagt, dient u eerst goed na te denken over de locatie van uw leefveranda. Aan welke zijde van uw huis wilt u dit bijvoorbeeld plaatsen? Wat is de ruimte, is er genoeg ruimte? Houdt vooral zeker goed rekening met het lichtinval, daar draait het natuurlijk ook om. U wilt er natuurlijk wel van verzekerd te zijn dat u na het plaatsen optimaal kunt genieten van het zonlicht. Een overkapping van aluminium kan ook een goede oplossing zijn.

Leefveranda en materiaal

Een leefveranda van RnW Veranda's is natuurlijk in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Het is natuurlijk aan u van welk materiaal uw leefveranda moet zijn. We werken ook met polycarbonaat platen deze zijn onder andere: goed isolerend, brandvertragend, sterk en licht in gewicht. Graag adviseren we u hierin. U dient tevens na te denken over de stijl waarin u uw leefveranda wilt maken. Gaat u voor de moderne leefveranda of voor de klassieke leefveranda? Ze zijn beiden erg mooi maar u hakt natuurlijk de knoop door. Het moet immers goed aansluiten bij uw wensen en eisen en de stijl van uw woning.

Bent u benieuwd naar de prijs van een een leefveranda op maat?

Als specialist in leefveranda's adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Wilt u onze pakketten bekijken en zelf de kosten berekenen? 

Bereken uw prijs

Verandaspecialist RnW Veranda's is gespecialiseerd in veranda's, overkappingen, serres en polycarbonaat dakplaten. Wij zijn gevestigd in Helmond, maar leveren veranda's in heel Nederland. Bij deze verandaspecialist kunt u altijd voordelig terecht voor elk soort veranda, zijwand en zijspies.