0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Leefveranda

Als u opzoek bent naar een leefveranda, dan zit u bij RnW Veranda's op het goede adres. Een leefveranda biedt u veel comfort en is als het ware een verlengstuk van uw woning. Een leefveranda is echt bedoeld om zowel in de zomer als in de winter hier te kunnen zitten. Hierdoor  wordt deze voorzien van een speciale dakconstructie. Het blijft dan 's winters lekker warm in de veranda terwijl u in de zomer juist geniet van verkoeling.

Met een leefveranda van Verandaspecialist RnW Veranda's geniet u het hele jaar door nog meer van uw tuin. U kunt bij ons niet alleen voor leefveranda's terecht maar ook voor elk gewenst onderdeel! Van het kleinste schroefje tot een complete lichtstraat of lichtkoepel.

Leefveranda plaatsen? Waar moet ik dan op letten?

U wilt een leefveranda plaatsen, maar waar dient u dan op te letten? In dit artikel leggen we dit u dit haarfijn uit. Hieronder leest u precies waar u op moet letten.

Leefveranda en uw buren

Als u buren hebt is het raadzaam om dit eerst te overleggen met uw buren om onnodige conflicten achteraf te voorkomen. Dit is een advies wat wij iedere klant geven en ook iedereen op het hart drukken om te doen.

Betrek ze daarom gerust bij de bouw van uw leefveranda. Wellicht kunt u zelfs gezamenlijk een leefveranda bouwen of bieden de buren zelfs aan om mee te helpen met de bouw van uw leefveranda. Met elkaar samenwerken is beter dan elkaar tegen te werken. 

Leefveranda

Door RnW Veranda's gerealiseerde leefveranda

Leefveranda en ligging

Voordat u een leefveranda aanvraagt, dient u eerst goed na te denken over de locatie van uw leefveranda. Aan welke zijde van uw huis wilt u dit bijvoorbeeld plaatsen? Wat is de ruimte, is er genoeg ruimte?

Houdt vooral zeker goed rekening met het lichtinval, daar draait het natuurlijk ook om. U wilt er natuurlijk wel van verzekerd zijn dat u na het plaatsen optimaal kunt genieten van het zonlicht. Een overkapping van aluminium kan ook een goede oplossing zijn. Heeft u geen idee? Dan kunt u een kijkje nemen in onze showroom om een idee te krijgen, maar wij kunnen u ook telefonisch helpen of via de mail. Elektronisch kunt u ons foto's sturen en op deze manier geven wij u gericht advies. Dit doen wij met alle plezier en hiervoor brengen wij niets in rekening. 

Leefveranda's en materialen

Een leefveranda van RnW Veranda's is natuurlijk in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Het is natuurlijk aan u van welk materiaal uw leefveranda moet zijn. We werken ook met polycarbonaat platen deze zijn onder andere: goed isolerend, brandvertragend, sterk en licht in gewicht.

Graag adviseren we u hierin. U dient tevens na te denken over de stijl waarin u uw leefveranda wilt maken. Gaat u voor de moderne leefveranda of voor de klassieke leefveranda? Ze zijn beiden erg mooi maar u hakt natuurlijk de knoop door. Het moet immers goed aansluiten bij uw wensen en eisen en de stijl van uw woning.

Toch een klein beetje advies nodig? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u deskundig advies en denken graag met u mee op basis van uw wensen. Overdag geen tijd om te bellen? Dat geeft niets, want wij zijn ook telefonisch in de avonden te bereiken en ook in het weekend.

Contact

Bent u benieuwd naar de prijs van een een leefveranda op maat?

Bent u er al uit? Wacht dan niet langer en vraag een offerte bij ons aan. Dan gaan wij hier direct mee aan de slag zodat u op korte termijn in uw eigen leefveranda plaats kan nemen.

Vraag hier een offerte aan

Verandaspecialist RnW Veranda's is gespecialiseerd in veranda's, overkappingen, serres en polycarbonaat dakplaten. Wij zijn gevestigd in Helmond, maar leveren veranda's in heel Nederland. Bij deze verandaspecialist kunt u altijd voordelig terecht voor elk soort veranda, zijwand en zijspies.