Verandaspecialist

Verandaspecialist RnW Veranda's is gespecialiseerd in veranda's, overkappingen, serres en polycarbonaat dakplaten. Wij zijn gevestigd in Helmond, maar leveren veranda's in heel Nederland. Bij deze verandaspecialist kunt u altijd voordelig terecht voor elk soort veranda, zijwand en zijspies.

De naam ‘verandaspecialist' hebben wij te danken aan de vele mogelijkheden, de lage prijzen, de volledige voorraad en onze uitgebreide service! Al onze producten zijn eenvoudig zelf te plaatsen of u kunt dit uitbesteden aan een derde partij. Bijna al onze veranda's zijn te monteren op een houten onderconstructie.

Bekijk ons aanbod »    Neem contact op »     Zakelijke afnemer »

Extra lang buiten genieten van heerlijke zomeravonden, maar ook in de winter een plek voor een heerlijke winterbarbecue? Wij helpen u om uw terrasseizoen te verlengen met maatwerkoplossingen. Met uw situatie als uitgangspunt leveren wij maatwerk veranda's binnen twee weken door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Onze zelfbouwveranda's worden tegen zeer scherpe tarieven aangeboden zonder in te leveren op de kwaliteit.

Polycarbonaat platen voor overkappingen

Wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in veranda's, overkappingen en carports met polycarbonaat platen? Deze platen hebben de uitstraling van glas, geven veel licht en zijn ontzettend licht. De platen zijn extreem sterk en daardoor erg geliefd bij onze afnemers. Bekijk onze polycarbonaat platen.

Wist u dat onze houten veranda's erg populair zijn? Dit komt door de knusse en gezellige uitstraling van deze veranda's. Daarnaast hebben houten veranda's weinig onderhoud nodig en zijn ze te combineren met verschillende materialen. 

Meer over houten veranda's

Overige producten bij RnW Verandas: de verandaspecialist

Naast veranda's kunt u ook voor andere producten bij ons als verandaspecialist terecht. Wij zijn voor u de juiste partner als u een afdak gaat bouwen of op zoek bent naar overkappingen van diverse aluminium en houten veranda, carport- en serredak systemen. Maar ook als u op zoek bent naar vijvers, zwembaden, volières en lichtstraten bent u bij deze verandaspecialist aan het juiste adres.

verandaspecialist

Als verandaspecialist zijn wij u graag van dienst. Kijk rustig verder op deze website en neem contact met ons op voor nadere informatie.