0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Verandaspecialist

RnW dé verandaspecialist.

Verandaspecialist RnW Veranda's is gespecialiseerd in veranda's, overkappingen, serres en polycarbonaat dakplaten. Wij zijn gevestigd in Helmond, maar leveren veranda's in heel Nederland. Bij deze verandaspecialist kunt u altijd voordelig terecht voor elk soort veranda, zijwand en zijspies.

 

Verandaspecialist

De naam ‘verandaspecialist' hebben wij te danken aan de vele mogelijkheden, de lage prijzen, de volledige voorraad en onze uitgebreide service! Al onze producten zijn eenvoudig zelf te plaatsen of u kunt dit uitbesteden aan een derde partij. Bijna al onze veranda's zijn te monteren op een houten onderconstructie.

Maatwerk veranda's

Extra lang buiten genieten van heerlijke zomeravonden, maar ook in de winter een plek voor een heerlijke winterbarbecue? Wij helpen u om uw terrasseizoen te verlengen met maatwerkoplossingen. Met uw situatie als uitgangspunt leveren wij maatwerk veranda's binnen twee weken door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Onze zelfbouwveranda's worden tegen zeer scherpe tarieven aangeboden zonder in te leveren op de kwaliteit.

Polycarbonaat platen voor overkappingen

Wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in veranda's, overkappingen en carports met polycarbonaat platen? Deze platen hebben de uitstraling van glas, geven veel licht en zijn ontzettend licht als dakplaten van een veranda of overkapping. De platen zijn extreem sterk en daardoor erg geliefd bij onze afnemers. Hagel, regen en wind, de platen zijn hier berstand tegen. De dakplaten laten wel 90% van het daglicht door, waardoor het sterke materiaal wel veel licht brengt. Bekijk onze polycarbonaat platen.

Houten veranda's

Wist u dat onze houten veranda's erg populair zijn? Dit komt door de knusse en gezellige uitstraling van deze veranda's. Daarnaast hebben houten veranda's weinig onderhoud nodig en zijn ze te combineren met verschillende materialen. Bij RnW Veranda's vindt u houten overkappingen van de houtsoort Douglas, een Europees hardhout die uit onze eigen voorraad leverbaar is! Een houten veranda bestaat uit een houten constructie en een systeem dat op hout gemonteerd kan worden. De hele constructie is te maken zoals u zelf wilt, inclusief de kleur. Het grote voordeel is dat het hout droog staat onder de overkapping, waardoor het weinig onderhoud vergt!

Bekijk de veranda's

verandaspecialist

Overige producten bij RnW Verandas

Naast veranda's kunt u ook voor andere producten bij ons als verandaspecialist terecht. Wij zijn voor u de juiste partner als u een afdak gaat bouwen of op zoek bent naar overkappingen van diverse aluminium en houten veranda, carport- en serredak systemen. Maar ook als u op zoek bent naar vijvers, zwembaden, volières en lichtstraten bent u bij deze verandaspecialist aan het juiste adres.

Als verandaspecialist zijn wij u graag van dienst. Kijk rustig verder op deze website en neem contact met ons op voor nadere informatie.