0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Eenvoudig een afdak bouwen

RnW Veranda's denkt graag met u mee als u zelf een afdak wilt bouwen. U kunt een afdak bouwen voor diverse doeleinden zoals terrasoverkapping, maar ook als carport voor uw auto.

 

Zelf uw afdak bouwen

Alle materialen en systemen om uw afdak te kunnen bouwen vindt u op deze website. Zo hebben wij o.a. polycarbonaat dakplaten. Ook kunt u ervoor kiezen om ons een compleet afdak te laten leveren die u alleen nog maar zelf in elkaar dient te zetten. Wij leveren hierbij alles op maat. Een afdak bouwen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Binnen twee weken aan de slag!

Wij leveren maatwerk afdaken gegarandeerd binnen twee weken bij u thuis. Op deze wijze kunt u snel uw eigen afdak bouwen. Als u graag een betere impressie krijgt voordat u zelf een afdak gaat bouwen kunt u onze showroom bekijken op deze website of een keer langs komen.

Ruim assortiment

Wij leveren met name kunststof en aluminium afdaken. Als u een aluminium overkapping als afdak gaat bouwen geeft dit u diverse voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een houten of kunststof afdak. Bijna al onze afdaken zijn te monteren op een houten onderconstructie.

RnW Veranda's

RnW Veranda's heeft jarenlange ervaring en is specialist op het gebied van veranda's. Wij bieden eigen ontworpen producten aan waardoor wij lage prijzen kunnen garanderen. U geniet bij ons altijd van uitstekende kwaleit, snelle levering en voordelige prijzen.

Veranda afdak

Een afdak bouwen voor uw veranda? Dat is mogelijk, maar ook kunt u met onze materialen een afdak bouwen voor carports en serres. Met onze hoogwaardige materialen kunnen wij veel pakketten op maat maken voor diverse doeleinden. Een afdak van polycarbonaat, aluminium en zelfs hout. Ook kunnen wij dit doen voor uw vijver of zwembad.

Zo kunt u ook terwijl het regent en koud is lekker in uw jacuzzi zitten. Niets is lekker dan het gespetter en het tikkende geluid op uw eigen afdak terwijl u geniet van het warme water. Of duik uw nieuwe serre in. Met een afdak zit u in uw eigen woonkamer lekker droog en kunt u spelletjes spelen met uw kinderen of borrelen met vrienden terwijl u bijvoorbeeld mooi naar buiten wegkijkt op uw tuin. Zo heeft u het gevoel dat u buiten zit, maar dan met het comfort van binnen.

Wilt u meer weten of bent u nieuwsgierig geworden? Bekijk ons aanbod of neem contact op voor meer informatie.

afdak bouwen

afdak bouwen

Polycarbonaat platen

Bij RnW Veranda's bieden we ook polycarbonaat platen aan. Dit materiaal is erg populair en dat is niet zonder reden! Het is erg stevig, resistent tegen hoge temperaturen en vooral erg duurzaam. Hierdoor zult u jarenlang genieten na het bouwen van uw eigen afdak.

Wij zagen de platen gratis voor u op elke gewenste maat en blazen de platen vervolgens schoon. Door ons grote magazijn kunnen wij snel leveren waardoor u binnen no-time aan de slag kunt. Dat is het voordeel dat u als klant krijgt bij RnW Veranda's!

Zelf een afdak bouwen? Wij denken met u mee!

Wanneer u zelf een overkapping of een afdak gaat bouwen is het belangrijk dat u beschikt over de juiste materialen en een goed plan. RnW Veranda's levert altijd uit eigen voorraad en wij kunnen daarom ook garanderen dat uw afdak altijd op maat en van de beste kwaliteit is.

Heeft u vragen over het zelf bouwen van een afdak of heeft u advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag met het bouwen van uw afdak.

Webshop