Eenvoudig een afdak bouwen

RnW Veranda's denkt graag met u mee als u zelf een afdak wilt bouwen. U kunt een afdak bouwen voor diverse doeleinden zoals terrasoverkapping, maar ook als carport voor uw auto.

 

Zelf uw afdak bouwen

Alle materialen en systemen om uw afdak te kunnen bouwen vindt u op deze website. Zo hebben wij o.a. polycarbonaat dakplaten. Ook kunt u ervoor kiezen om ons een compleet afdak te laten leveren die u alleen nog maar zelf in elkaar dient te zetten. Wij leveren hierbij alles op maat. Een afdak bouwen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Binnen twee weken aan de slag!

Wij leveren maatwerk afdaken gegarandeerd binnen twee weken bij u thuis. Op deze wijze kunt u snel uw eigen afdak bouwen. Als u graag een betere impressie krijgt voordat u zelf een afdak gaat bouwen kunt u onze showroom bekijken op deze website of een keer langs komen.

Ruim assortiment

Wij leveren met name kunststof en aluminium afdaken. Als u een aluminium overkapping als afdak gaat bouwen geeft dit u diverse voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een houten of kunststof afdak. Bijna al onze afdaken zijn te monteren op een houten onderconstructie.

RnW Veranda's

RnW Veranda's heeft jarenlange ervaring en is specialist op het gebied van veranda's. Wij bieden eigen ontworpen producten aan waardoor wij lage prijzen kunnen garanderen. U geniet bij ons altijd van uitstekende kwaleit, snelle levering en voordelige prijzen. U kunt met onze materialen een afdak bouwen, maar ook veranda's, overkappingen, carports en serres. Bekijk ons aanbod of neem contact op voor meer informatie.