Dakplaten voor uw overkapping

Bij RnW Veranda's kunt u terecht voor dakplaten. Met deze dakplaten kunt u eenvoudig een veranda maken, kas bouwen of overkapping maken. Ook kunt u deze platen gebruiken voor bijvoorbeeld uw carport of tuinkas. Wij zijn gespecialiseerd in polycarbonaat dakplaten die zich uitstekend lenen voor bovenstaande toepassingen. 

 

Polycarbonaat dakplaten

Polycarbonaat platen zijn in feite kunststof dakplaten die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Deze platen zijn van hoge kwaliteit en beschikken over een lange levensduur en een UV-werende laag. Er zijn dakplaten in verschillende diktes zoals 10mm en 16mm. Andere voordelen van polycarbonaat dakplaten zijn:

  • transparantie
  • slagvastheid
  • gewicht

Door de grote transparantie blijft u een vrije doorkijk naar buiten houden. Daarnaast zijn onze polycarbonaat dakplaten 200 keer slagvaster dan glas. De kwaliteit van deze dakplaten is daarom erg hoog. Naast de hoge slagvastheid is het materiaal zeer licht en heeft het een uitstekende isolatiewaarde, omdat de platen 6-wandig zijn.

Door het lichte gewicht van de platen kan de aluminium constructie een grotere overspanning aan.

Dakplaten bestellen

RnW Veranda's heeft altijd dakplaten van diverse diktes, breedtes en lengtes standaard op voorraad! Bovendien zagen wij alles op maat in onze eigen zagerij en blazen de platen direct schoon.

Bekijk onze speciale aanbieding of neem contact met ons op voor nadere informatie over ons assortiment dakplaten.

Online offerte opvragen

 

Polycarbonaat dakplaten

dakplaten