Dakplaten

Bekijk ons aanbod »    Neem contact op »     Zakelijke afnemer » 

Bij RnW Veranda's kunt u terecht voor dakplaten. Met deze dakplaten kunt u eenvoudig een veranda maken, kas bouwen of overkapping maken. Ook kunt u deze dakplaten gebruiken voor bijvoorbeeld uw carport of tuinkas. Wij zijn gespecialiseerd in polycarbonaat dakplaten die zich uitstekend lenen voor bovenstaande toepassingen.

Polycarbonaat dakplaten

Polycarbonaat dakplaten zijn in feite kunststof dakplaten. Deze dakplaten hebben een lange levensduur en een UV-werende laag. Andere voordelen van polycarbonaat dakplaten hebben te maken met:

  • transparantie
  • slagvastheid
  • kwaliteit
  • gewicht

Door de grote transparantie blijft u een vrije doorkijk naar buiten houden. Daarnaast zijn onze polycarbonaat dakplaten 200 keer slagvaster dan glas. De kwaliteit van deze dakplaten is daarom erg hoog. Naast de hoge slagvastheid is het materiaal zeer licht en heeft het een uitstekende isolatiewaarde omdat deze dakplaten 6-wandig zijn.

Door het lichte gewicht van deze dakplaten kan de aluminium constructie een grotere overspanning aan. Dankzij onze grote voorraad hebben wij dakplaten van diverse diktes, breedtes en lengtes standaard op voorraad!

Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op voor nadere informatie over ons assortiment dakplaten.