Dakplaten

Bekijk ons aanbod »    Neem contact op »     Zakelijke afnemer » 

Bij RnW Veranda's kunt u terecht voor dakplaten. Met deze dakplaten kunt u eenvoudig een veranda maken, kas bouwen of overkapping maken. Ook kunt u deze dakplaten gebruiken voor bijvoorbeeld uw carport of tuinkas. Wij zijn gespecialiseerd in polycarbonaat dakplaten die zich uitstekend lenen voor bovenstaande toepassingen. Er zijn dakplaten in verschillende diktes zoals 10mm en 16mm.

Dakplaten bestellen

RnW Veranda's heeft altijd dakplaten van diverse diktes, breedtes en lengtes standaard op voorraad! Bovendien zagen wij alles op maat in onze eigen zagerij en blazen de platen direct schoon.

Bekijk onze speciale aanbieding of neem contact met ons op voor nadere informatie over ons assortiment dakplaten.

Online offerte opvragen

Polycarbonaat dakplaten

Polycarbonaat dakplaten zijn in feite kunststof dakplaten die voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Onze dakplaten zijn van hoge kwaliteit en beschikken over een lange levensduur en een UV-werende laag. Andere voordelen van polycarbonaat dakplaten zijn:

  • transparantie
  • slagvastheid
  • gewicht

Door de grote transparantie blijft u een vrije doorkijk naar buiten houden. Daarnaast zijn onze polycarbonaat dakplaten 200 keer slagvaster dan glas. De kwaliteit van deze dakplaten is daarom erg hoog. Naast de hoge slagvastheid is het materiaal zeer licht en heeft het een uitstekende isolatiewaarde, omdat de dakplaten 6-wandig zijn.

Door het lichte gewicht van de dakplaten kan de aluminium constructie een grotere overspanning aan.

Polycarbonaat dakplaten