0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

U kunt een kas bouwen als u uw tuinseizoen wilt verlengen. Een kas aan huis is heerlijk. Zo kunt u aan huis, beschut tegen wind en regen, zaaien, stekken, verzorgen en oogsten. Als u groene vingers hebt is een kas bouwen beslist iets voor u.

RnW Veranda's helpt u hier graag bij. Zo kunt u bij ons terecht voor de materialen die u nodig hebt. Wij leveren u de constructie zodat u eenvoudig zelf een kas kunt bouwen. Het hele jaar aan de slag met uw eigen groente kweken? Uw basis begint bij RnW Veranda's.

Checklist wanneer u een kas gaat bouwen

Een kas bouwen vraagt uw aandacht met betrekking tot een aantal zaken. Zo moet u een juiste locatie voor uw kas uitzoeken. Een kas bouwen op een helling vraagt wellicht om een drainage systeem voor water dat mogelijk naar beneden rolt bij regen. Een kas bouwen doet u altijd op een vlakke ondergrond en op een zonnige plek. Enige beschutting van de omliggende tuin is gewenst i.v.m. koude wind wat leidt tot warmteverlies.

  • Een goede locatie
  • Drainage systeem
  • Beschutting van de kas

Rekening houden met het gewas voor uw kas

Voordat u een kas gaat bouwen dient u ook na te denken over het gewas dat u wilt verbouwen. Met een kas kunt u namelijk zelf de omstandigheden bepalen. Sommige gewassen hebben behoefte aan warme en vochtige omstandigheden terwijl andere dat juist niet hebben. Denk daarnaast na over de indeling van de kas die u gaat bouwen. Gewassen kunnen elkaar namelijk versterken, maar ook verzwakken.

De voordelen van RnW Veranda's

Een kas maken doet u niet zomaar. Het hebben van een plan en het kiezen van de juiste materialen is ontzettend belangrijk. Bovendien is een snelle levering van hoge kwaliteit materialen gewenst, aangezien u zo snel mogelijk weer wilt tuinieren! Bij RnW Veranda's krijgt u de volgende voordelen:

✓ Alles leverbaar uit eigen voorraad
✓ Bezorging door heel Nederland
✓ Heldere instructies
✓ Eigen fabricage

RNW Helpt u bij het bouwen van uw kas.

Een kas bouwen is een klus die vraagt om precisie en de juiste materialen. RnW levert alle benodige materialen op maat uit eigen voorraad. Zo weten we zeker dat uw nieuw te bouwen kas straks staat als een huis. Lukt het niet? begrijpt u iets niet? of heeft u vragen vooraf? Onze specialisten helpen u hier graag bij!

kas bouwen

Polycarbonaat platen

Polycarbonaat platen zijn de laatste jaar erg in trek bij mensen die een kas willen bouwen. De dubbelwandige platen zorgen namelijk voor een goede isolatie waardoor u gemakkelijker het klimaat in uw kas kunt regelen. Bovendien is polycarbonaat vaak wat voordeliger dan een glazen kas. De polycarbonaat platen van RnW Veranda's zijn van de beste kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Bovendien zagen we de platen zonder extra kosten voor u op maat in onze eigen werkplaats. 

Een kas bouwen doet u met RnW Veranda's!

Bekijk ons aanbod »     Zakelijke afnemer »