Zelfbouw veranda

Aan de slag met een zelfbouw veranda, iedereen kan het!

Heeft u de keuze gemaakt voor een zelfbouw veranda? Met een zelfbouw veranda kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijk genieten van uw tuin en duurt het vakantiegevoel veel langer. Een veranda verlengt uw zomer zodat u nog langer lekker buiten kunt zitten en uw tuinmeubels het hele jaar door buiten kunt laten staan. Bovendien kunt u 's avonds vaak nog veel langer heerlijk in uw veranda buiten zitten. En hoe geweldig is het als u dan in uw zelfgebouwde veranda zit!

Houten veranda's   Aluminium veranda's

Veranda bouwpakketten in alle soorten en maten

RnW biedt u een groot assortiment zelfbouw veranda's. Wij zagen uw veranda gratis op maat en bezorgen deze als compleet bouwpakket thuis. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw zelfbouw veranda bij ons op te halen. Aangezien we alle materialen op voorraad hebben, kunt u binnen 14 dagen al aan de slag met uw zelfbouw veranda! U kunt bij ons vertrouwen op de beste service en kwaliteit, ook na de aankoop.

zelfbouw veranda

Aandachtspunten bij een zelfbouw veranda 

Bij een zelfbouw veranda dient u met een aantal aspecten rekening te houden. Zo dient u vooraf o.a. over de locatie na te denken en doet u er goed aan dit even met uw buren te bespreken. Dit voorkomt vaak veel narigheid achteraf.

Daarnaast dient u de afmetingen van uw veranda te bepalen en het materiaal te selecteren. RnW Veranda's levert met name houten veranda's en aluminium veranda's, die te monteren zijn op een houten onderconstructie. Tot slot dient u ook na te denken over de stijl van uw veranda.

Een zelfbouw veranda vraagt zeker om enig denkwerk vooraf en wij helpen u hier graag bij zodat u niets over het hoofd ziet. Met onze jarenlange ervaring weten we precies waar u op moet letten en wat wel of niet mogelijk is. Naast zelfbouw veranda's kunt u ook bij ons terecht voor alle benodigde accessoires en extra's o.a. dakplaten.

Vragen over uw zelfbouw veranda

Heeft u nog vragen over uw zelfbouw veranda aarzel dan niet vrijblijvend contact op te nemen met ons ervaren team verandaspecialisten. Wij geven u graag advies, dit kan zowel telefonisch als per mail. Ook bent u uiteraard altijd welkom in onze showroom.

Lees meer over een veranda maken