0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Doe Het Zelf Pakket Veranda

Is het moeilijk om zelf een veranda te bouwen? Dat is een vraag die ons vaak gesteld wordt. Het antwoord: Nee totaal niet, tenminste niet als u kiest voor een Doe Het Zelf Pakket veranda van RnW veranda’s.

Doe Het Zelf Pakket veranda

Bij RnW Veranda’s hebben verschillende soorten veranda’s maar wat al onze veranda’s gemeen hebben is dat ze eenvoudig zelf te bouwen zijn. Wij leveren uw veranda namelijk altijd geheel op maat gemaakt en voorzien van alle aansluitingspunten zodat u uw nieuwe veranda gemakkelijk zelf in elkaar zet. Het grote voordeel van zelf uw veranda maken met een Doe Het Zelf Pakket veranda is dat u een hoop kosten bespaart aan manuren. In de meeste gevallen zijn juist de arbeidsuren de grootste kostenpost bij het laten maken van een veranda.

Veranda laten monteren

Zoals als eerder genoemd is het erg eenvoudig om met ons  Doe Het Zelf Pakket van uw veranda in elkaar te zetten maar mocht u er om wat voor reden dan ook toch niet uit komen dan kunt u reken op onze deskundige hulp. Laat u uw nieuwe veranda toch liever door een vakman- of vrouw monteren? Dan kunnen wij dit uiteraard ook voor u doen. Vraag hiervoor eerst naar de voorwaarden.

Welke soort Doe Het Zelf Pakket veranda?

De twee meest gekozen types veranda zijn de houten- en de aluminium veranda. Beide hebben hun eigen specifieke voor en nadelen op onze website kunt u alle mogelijkheden rustig bekijken wilt u meer informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op per email of telefoon.

Hieronder een korte opsomming van de plus- en min punten voor beide materialen.

Houten veranda’s

☑ Natuurlijke Look
☑ Eenvoudig Schilderen
☒ Veel onderhoud

Aluminium veranda’s

☑ Weinig tot geen onderhoud
☑ Duurzaam en lichtgewicht
☒ Moeilijker te bewerken

Bestel nu uw favoriete Doe Het Zelf Pakket veranda of neem vrijblijvend contact met ons op.

Doe het zelf pakket veranda bij RnW veranda's

  • Levering door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
  • Veranda gratis op maat gezaagd
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Duidelijke instructies
  • Altijd bereikbaar voor hulp of tips.

Bestel nu

 

 

doe het zelf pakket veranda