0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Zelf een veranda maken?

Wilt u zelf een maatwerk veranda maken? Dan zit u bij RnW Veranda's goed. Bij ons kunt u namelijk voor elk onderdeel terecht, van schroefje tot een complete houten veranda of aluminium overkapping. Bij RnW Veranda's ontvangt u altijd kwaliteit bouwpakketen voor een veranda op maat. Hier kunt u direct mee aan de slag! Ook voor alle losse onderdelen en kwaliteit materiaal kunt u bij ons terecht.

Verandaspecialist

Voor alles over veranda's kunt u bij RnW Veranda's terecht. Wij zijn een verandaspecialist met onze ruime assortiment en vele mogelijkheden. Wij denken graag met u mee en bieden een goede service aan. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u goed helpen bij het maken van uw veranda. Wij adviseren u graag en voorzien u van alle benodigdheden. 

Veranda maken - aandachtspunten

Als u een veranda gaat maken dient u goed na te denken over de afmeting van uw veranda. Wij zagen alles gratis op maat zodat u eenvoudig zelf uw veranda in elkaar kunt zetten. Praat wel even met de buren voordat u een veranda gaat maken. Een open en eerlijk gesprek voorkomt achteraf vaak veel problemen.

Heeft u de keuze gemaakt voor een zelfbouw veranda? Met een zelfbouw veranda kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijk genieten van uw tuin. Kijk hier voor meer informatie over zelfbouw veranda's.

Veranda maken van hout of aluminium

Als u de juiste locatie en afmetingen van uw veranda heeft bepaald, dient u nog na te denken over het materiaal waarmee u uw veranda wilt maken. Zo ziet u dat een veranda maken om enig denkwerk vooraf vraagt. RnW Veranda's levert met name houten en aluminium veranda's die te monteren zijn op een houten onderconstructie. Ook voor de polycarbonaat platen die u als dakbedekking kunt gebruiken bent u bij ons aan het juiste adres.

Moderne terrasoverkapping

Een moderne terrasoverkapping kan uw tuin een extra dimensie gegven. Ze zorgen voor een luxe uitstraling, door de vele ramen wordt buiten naar binnen gehaald, mogelijk in verschillende materialen en hij kan zelfs op maat worden geleverd door RnW Veranda's! Neem bijvoorbeeld ee terrasoverkapping van polycarbonaat. Het transparante glas zorgt voor veel lichtinval en een mooie luxe afwerking. Daarnaast is het duurzaam en stevig materiaal, waardoor u jarenlang zult genieten van uw tuinaanwinst. Welk materiaal u ook kiest, bij RnW Veranda's krijgt u hoge kwaliteit, de beste prijzen en een snelle levering.

Waarom RNW Veranda's?

Een veranda maken doet u  niet zomaar, het is belangrijk om een goed plan te hebben en te beschikken over de juiste materialen. Met de veranda zelbouwpakketten van RNW weet u zeker dat het meteriaal voor uw zelfbouwveranda tiptop in orde is daarnaast kunt u bij RNW veranda's reken op:

✓ Alles leverbaar uit eigen voorraad
✓ Bezorging door heel Nederland
✓ Heldere instructies
✓ Eigen fabricage

Veranda maken

Verschillende stijlen veranda's

Een veranda maken kunt u tenslotte ook nog in diverse stijlen. Wilt u een moderne veranda maken of liever een landelijke veranda? Dankzij onze grote voorraad kunnen wij door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) elk soort veranda binnen twee weken leveren. Zo kunt u al op korte termijn uw veranda zelf maken!

Als verandaspecialist adviseren wij u graag over de mogelijkheden van uw houten veranda.

Ontdek onze veranda's

Wilt u een maatwerk veranda maken? Dan zit u bij RnW Veranda's goed. Bij ons kunt u namelijk voor elk onderdeel terecht, van schroefje tot een complete houten veranda of aluminium overkapping.