0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Moderne terrasoverkapping

Een moderne terrasoverkapping kan uw tuin helemaal afmaken. Bent u nog op zoek naar een mooie en moderne overkapping van zeer goede kwaliteit? Wij helpen u graag met advies en aankoop!

Wat zijn uw wensen?

Wanneer u een terrasoverkapping gaat aanschaffen voor uw tuin of bijvoorbeeld als carport is materiaalkeuze erg belangrijk. Want wat past er goed bij uw tuin en eventuele tuinmeubelen en wat zijn uw wensen waaraan het materiaal moet voldoen? Bij RnW Veranda's bieden wij luxe en moderne verkappingen aan van aluminium, hout en polycarbonaat. We maken deze bouwmaterialen op maat zodat deze altijd past. 

Moderne terrasoverkapping

Aluminium terrasoverkapping

Een overkapping van aluminium kan uw tuin een zeer moderne en strakke uitstraling geven. Aluminium is een zeer sterk en duurzaam materiaal en kan goed tegen verschillende weersomstandigheden. Het materiaal roest bijvoorbeeld niet, waardoor het altijd die moderne uitstraling zal behouden. 

Assortiment

Moderne terrasoverkapping in het kort

  • Luxe uitstraling
  • Haal buiten naar binnen en binnen naar buiten
  • Mogelijk in verschillende materialen
  • Op maat geleverd door RnW veranda's

  Ook kunnen wij u helpen bij een moderne overkapping met lichtstraat of glazen schuifwand.

Terrasoverkapping van polycarbonaat

Ook polycarbonaat kan een mooie en moderne uitstraling geven aan uw tuin. Het transparante glas zorgt voor veel lichtinval en een mooie en luxe afwerking. Ook is het een duurzaam en stevig materiaal waardoor uw terrasoverkapping erg lang mee zal gaan. Verder kan polycarbonaat goed tegen hoge temperaturen en het is makkelijk in gebruik. Ook is de kans op een breuk kleiner in polycarbonaat dan in plexiglas.

Bekijk het aanbod

Waarom RnW Veranda's?

Het maken van een moderne terrasoverkapping vereist veel precisie en tijd. Daarom leveren wij alles altijd als compleet bouwpakket en volledig op maat. Bij RnW Veranda's kunt u rekenen op: 

✓ Alles leverbaar uit eigen voorraad
✓ Bezorging door heel Nederland
✓ Heldere instructies
✓ Eigen fabricage

Hoge kwaliteit, beste prijzen en snelle levering

Bent u nog op zoek naar een moderne terrasoverkapping? Wij helpen u graag verder! Bij RnW maken we alles op maat en zorgen we ervoor dat de producten snel worden geleverd. Zo leveren wij gegarandeerd binnen 2 weken door heel Nederland! (m.u.v. de Waddeneilanden). Heeft u vragen of wilt u advies over een terrasoverkapping? Neem dan contact met ons op.

Contact