Moderne terrasoverkapping

Een moderne terrasoverkapping kan uw tuin helemaal afmaken. Bent u nog op zoek naar een mooie en moderne terrasoverkapping van zeer goede kwaliteit? Wij helpen u graag met advies en aankoop!

Wat zijn uw wensen?

Wanneer u een terrasoverkapping gaat aanschaffen voor uw tuin of bijvoorbeeld als carpoort is materiaalkeuze erg belangrijk. Want wat past er goed bij uw tuin en eventuele tuinmeubelen en wat zijn uw wensen waaraan het materiaal moet voldoen? Bij RnW Verandas bieden wij luxe en moderne terrasoverkappingen aan van aluminium, hout en polycarbonaat. We maken deze bouwmaterialen op maat zodat deze altijd past. 

Moderne terrasoverkapping

Aluminium terrasoverkapping

Een aluminium overkapping kan uw tuin een zeer moderne en strakke uitstraling geven. Aluminium is een zeer sterk en duurzaam materiaal en kan goed tegen verschillende weersomstandigheden. Het materiaal roest bijvoorbeeld niet, waardoor het altijd die moderne uitstraling zal behouden. 

Assortiment

Polycarbonaat terrasoverkapping

Ook polycarbonaat kan een mooie en moderne uitstraling geven aan uw tuin. Het transparante glas zorgt voor veel lichtinval en een mooie en luxe afwerking. Ook is het een duurzaam en stevig materiaal waardoor uw terrasoverkapping erg lang mee zal gaan.

Bekijk het aanbod

Hoge kwaliteit, beste prijzen en snelle levering

Bent u nog op zoek naar een moderne terrasoverkapping? Wij helpen u graag verder! Bij RnW maken we alles op maat en zorgen we ervoor dat de producten snel worden geleverd. Zo leveren wij gegarandeerd binnen 2 weken door heel Nederland! (m.u.v. de Waddeneilanden). Heeft u vragen of wilt u advies over een terrasoverkapping? Neem dan contact met ons op.

Contact