0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

RnW, voor iedereen de perfecte serre te koop!

Bent u opzoek naar een serre, dan zit u bij RnW Veranda's op het juiste adres. Wij bieden niet alleen complete serres aan, maar ook elk gewenst onderdeel! Van schroefje tot een complete leefveranda. Als u een serre koopt, verbetert u uw huis en voegt u er ook extra waarde aan toe. Het belangrijkste is dat u meer kunt genieten van uw tuin, ook op de dagen dat het weer wat minder is. Er komt ook veel meer zonlicht in uw woning wat gezond, maar ook erg sfeervol is.

 

Aandachtspunten als u een serre gaat kopen

U wilt een serre kopen, maar waar dient u dan op te letten? We leggen u dit hieronder haarfijn uit.

Serre en uw buren
Als u buren hebt is het verstandig dit toch eerst te overleggen met uw buren om onnodige conflicten achteraf te voorkomen. Betrek hen gerust bij de bouw van uw serre. U kunt over het algemeen een serre plaatsen zonder een vergunning maar, zorg er altijd voor dat u goed weet of het in uw specifieke situatie wel of niet nodig is om een vergunning aan te vragen.

Serre en ligging
Voordat u een serre koopt is het verstandig eerst goed na te denken over de locatie van uw serre. Aan welke zijde van uw huis wilt u dit bijvoorbeeld plaatsen? Hoeveel ruimte heeft u ter beschikking, is er genoeg ruimte? Houdt vooral zeker goed rekening met het lichtinval, dat is wel het belangrijkste. U wilt er natuurlijk wel van verzekerd te zijn dat u na het plaatsen van uw serre wel optimaal kunt genieten van het zonlicht.

Serre en materiaal
Denk tenslotte ook goed na over het materiaal waarmee u uw serre wilt maken. RnW Veranda's levert u met name aluminium serres. Deze zijn qua constructie sterker en onderhoudsvriendelijker dan bijvoorbeeld een serre van hout. Een aluminium serre is tevens minder inbraakgevoelig dan een houten serre. We werken ook met polycarbonaat platen deze zijn onder andere: goed isolerend, brandvertragend, sterk en licht in gewicht. U dient tevens na te denken over de stijl waarin u uw serre wilt hebben. Het moet immers goed aansluiten bij uw wensen en eisen en de stijl van uw woning.

Serre te koop

Voordelen van een serre:

  • Meer licht in huis
  • Meer warmte in huis
  • Woning wordt optisch groter
  • Waardestijging van uw woning

 

Serre te koop

Serre te koop bij RnW Veranda's

Als u een serre koopt bij RnW Veranda's kunt u binnen twee weken al aan de slag. Vanwege onze grote voorraad leveren wij namelijk gegarandeerd binnen twee weken door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). U kunt ervoor kiezen uw serre zelf te maken, maar het is verstandig dit door een aannemer of klusserbedrijf te laten verrichten. Bijna al onze overkappingen zijn te monteren op een houten onderconstructie.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Laat u inspireren