Veranda bouwpakket

Een veranda brengt veel gezelligheid in de tuin. Een veranda zorgt ervoor dat u tijdens de zomeravonden veel langer buiten kunt zitten en zelfs in het voorjaar en najaar al lekker tijd buiten kunt doorbrengen. Helaas is een veranda laten bouwen behoorlijk prijzig, maar RnW Veranda’s heeft hiervoor de perfecte oplossing: het veranda bouwpakket.

Voordelen veranda’s

Een veranda zorgt ervoor dat u al snel van de eerste zonnestralen kunt genieten. Het hele jaar lang kunt u genieten van het buitenleven. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning wanneer u een veranda heeft. Een veranda staat erg gezellig in de tuin en is ideaal wanneer u graag bezoek krijgt. Over het algemeen wordt een veranda dan ook echt gezien als een sfeervolle toevoeging aan de tuin.

Wat houdt het veranda bouwpakket in?

Het veranda bouwpakket bestaat uit een compleet pakket waarmee u zelf een veranda kunt maken. Er zijn veranda bouwpakketten voor houten veranda's en voor aluminium veranda's. De losse materialen zorgen ervoor dat u zelfstandig een veranda neer kunt zetten in de tuin. Bij RnW Veranda’s hebben we een ruim assortiment aan veranda’s. Wij leveren met name veranda’s van hout of aluminium. Ook de stijl van de veranda’s in het assortiment van RnW Veranda’s verschilt enorm. Een topper bij RnW Veranda's is de Optima Roof veranda. Deze aluminium veranda kan in verschillende maten en kleuren besteld worden. 

Het veranda bouwpakket van RnW Veranda’s zorgt ervoor dat u al binnen twee weken aan de slag kunt. Wij hebben een grote voorraad en kunnen hieruit leveren. Wij kunnen dan ook binnen twee weken door heel Nederland bezorgen. Bekijk ons assortiment

Welke veranda wordt het?

Er zijn veel verschillende modellen veranda’s. U kunt uw veranda bijvoorbeeld voorzien van schuifwanden zodat u altijd beschut zit. Hiermee kunt u het hele jaar door genieten in uw veranda. U kunt ook kiezen voor een open veranda waar de wind doorheen kan waaien. Hier vindt u heerlijke verkoeling op een warme zomerdag. Ook de locatie van de veranda telt mee. Zo kunt u kiezen voor een vrijstaande veranda of deze tegen de woning bouwen. Welke veranda het voor u ook wordt, bij RnW Veranda's bent u aan het juiste adres voor uw complete bouwpakket.

Alle materialen

Wij hebben niet alleen veranda bouwpakketen, maar ook alle gewenste onderdelen. Van kleine schroefjes tot complete serres. Uw bouwpakket is altijd voorzien van de benodigde materialen, maar naar wens kunt u bij ons ook extra materialen bestellen.

veranda bouwpakket

RnW Veranda’s

RnW Veranda’s heeft een ruim assortiment zelfbouw veranda's. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de perfecte veranda voor uw tuin. Wij houden rekening met uw wensen, voorkeuren en het budget. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!