0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Veranda bouwpakket

Een veranda brengt veel gezelligheid in de tuin. Een veranda zorgt ervoor dat de zomeravonden langer duren en u veel langer buiten kunt zitten. Helaas is een veranda laten bouwen behoorlijk duur. RnW Veranda’s heeft hiervoor het veranda bouwpakket.

Veranda bouwpakket

Het veranda bouwpakket bestaat uit een compleet pakket waarmee u zelf een veranda kunt maken. De losse materialen zorgen ervoor dat u zelfstandig een veranda neer kunt zetten in de tuin. Bij RnW Veranda’s hebben we een ruim assortiment aan veranda’s. Wij leveren met name veranda’s van hout of aluminium. Ook de stijl van de veranda’s in het assortiment van RnW Veranda’s verschilt enorm.

Het bouwpakket van RnW Veranda’s zorgt ervoor dat u al binnen twee weken aan de slag kunt. Wij hebben een grote voorraad en kunnen hieruit leveren. Wij kunnen dan ook binnen twee weken door heel Nederland bezorgen. 

Alle veranda's en overkappingen bekijken

Maatwerk bouwpakket

Een speciaal bouwpakket voor uw eigen veranda nodig? Wij helpen u hier graag mee. Wij maken de platen voor u op maat en snijden dit zelf naar uw wens. Hierdoor kunt u uw eigen veranda bouwen die u in gedachten heeft. Het snijden en het schoonblazen van de platen doen wij in onze eigen werkplaats. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten of zit het in de prijs verwerkt. Dit doen wij gratis! 

Als u ideeën op wilt doen of vragen heeft dan kunt u onze showroom bezoeken. U kunt ons ook altijd bellen. Wij staan zo altijd voor u klaar. 

Welke veranda wordt het?

Er zijn veel verschillende modellen veranda’s. U kunt kiezen voor een dichte veranda waar u altijd beschut zit. Hierin kunt u het hele jaar door genieten in uw veranda. U kunt ook kiezen voor een open veranda waar de wind doorheen kan waaien. Hier vindt u heerlijke verkoeling op een warme zomerdag.

Of kies voor een dichte veranda, maar dan één die doorzichtig is. Hierdoor kunt u genieten van de warme zonnestralen, zit u beschut tegen de wind en kunt u heerlijk vrij wegkijken. Op deze manier geniet u van alle voordelen en kunt u het hele jaar door gebruik maken van uw mooie veranda. 

Voordelen veranda’s

Een veranda zorgt ervoor dat u van het eerste zonnestraaltje van de zon kunt genieten. Het hele jaar lang kunt u genieten van het buitenleven. Daarnaast stijgt de waarde van uw woning wanneer u een veranda heeft. Een veranda staat erg gezellig in de tuin en is ideaal wanneer u graag bezoek krijgt.

  • Droog zitten als het slecht weer is.
  • Schaduw in de warme zomerdagen.
  • Luxe uitstraling.
  • Haal binnen naar buiten.

Alle materialen

Wij hebben niet alleen veranda bouwpakketten, maar ook alle gewenste onderdelen. Van kleine schroefjes tot complete serres. U kunt dan zelf een bouwpakket samenstellen of enkel benodigde materialen bestellen. 

Materiaal en onderdelen

Veranda bouwpakket

RnW Veranda’s

RnW Veranda’s heeft een ruim assortiment zelfbouw veranda's. Wij helpen u graag bij het uitkiezen van de perfecte veranda voor uw tuin. Wij houden rekening met uw wensen, voorkeuren en het budget.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons tegenwoordig ook in de avonden en in de weekeinden telefonisch bereiken. Zo staan wij altijd voor u klaar om u snel te helpen met spoedjes en andere dringende vragen.

Contact

Waarom is een veranda bouwpakket zo populair?

De afgelopen jaren is een veranda of overkapping maken steeds populairder geworden. Het weer in Nederland is in de lente- en zomermaanden uitermate geschikt voor het buitenleven en met de nodige aanpassingen kan u in de koude maanden ook goed vertoeven onder uw veranda. Men vindt het belangrijk om snel een veranda te realiseren wanneer zij dit in hun hoofd hebben. Dankzij onze duidelijke instructies kan u gemakkelijk zelf een overkapping of veranda voor de tuin maken. Dit scheelt u én tijd én geld wanneer u dit gemakkelijk zelf kan doen. Tevens hoeft u zich zo alleen aan uw eigen planning te houden. Win-win dus! Iedereen wilt toch het hele jaar door genieten van het buitenleven? 

Serre bouwpakket

Liever een serre maken? Naast een veranda bouwpakket kunt u bij ons ook kiezen om eenvoudig zelf een serre te maken. Een serre is een overkapping met veel daglicht, door het vele gebruik van glas. U kunt zelf nog een extra lichtstraat in uw dak toevoegen bij een serre.Vaak is het een verleging van de woonkamer, maar dan buiten. Daarom heeft het ook altijd glazen schuifwanden. Een tuinkamer is heerlijk wanneer je het buitengevoel echt wilt ervaren wanneer het buiten te koud is. Kies voor frisse lucht door de schuifwanden open te zetten of ga voor een knusse sfeer door de schuifwanden dicht te laten. Een serre kunt u ook gebruiken als speelkamer voor kinderen wanneer u het belangrijk vindt dat ze toch het gevoel van buitenspelen ervaren. Zo heeft ook u geen speelgoed in de weg liggen bij uw echte woonkamer. Een serre maakt u in het algemeen zonder de aanvraag van een vergunning. Uiteraard is het altijd verstandig om uw buren in te lichten over geluidsoverlast en de tijdsduur. Wanneer u besloten heeft om een serre te maken kunt u binnen twee weken al aan de slag. Dit kan vanwege onze grote voorraad en snelle leveringsvoorwaarden.