Aanbouw plaatsen

heerlijk in het zonnetje zitten in uw net gebouwde serre of even lekker met de familie in de veranda zitten? RnW Veranda's maakt het mogelijk voor u! Naast het maken van een veranda of serre, zijn wij ook specialist in het maken van carports, terrasoverkappingen, vijveroverkappingen en zwembadoverkappingen. 

Snelle levertijd 

Wij proberen elke order zo snel mogelijk te verzenden. Voor ons is het fijn dat we snel kunnen leveren en u wilt ook de producten maar al te graag zo snel mogelijk zien. Over het algemeen leveren we gagarandeerd binnen twee weken (m.u.v. de Waddeneilanden). De snelle levering komt overigens ook door de enorm grote voorraad. 

Een aanbouw plaatsen

Het plaatsen van een aanbouw is geen probleem bij RnW Veranda's. Wij zorgen er voor dat alle materialen op maat worden gezaagd en hier zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden. het opvragen van een offerte voor het plaatsen van een aanbouw is altijd mogelijk! U kunt ons zelfs in de avonden en in het weekend bereiken.

RnW Veranda's

Wij maken alles voor u op maat en wij houden van een korte levertijd zodat u zo snel mogelijk uw producten in huis heeft. RnW Veranda's biedt eigen ontworpen producten aan. Het voordeel van eigen ontworpen producten is dat wij het tegen een lage prijs aan kunnen bieden. Naast houten en aluminium zelfbouw veranda's vindt u bij ons carports, overkappingen voor vijvers en zwembaden, volières, lichtstraten, zijwanden en zijspies en meer.

Goede service

Service heeft bij ons een hoge prioriteit. Mocht er iets niet naar wens zijn, dan kunt u ons altijd bellen of even het contactformulier invullen. We zullen uw verzoek snel oppakken en bedenken een passende oplossing. 

Waarom RnW Veranda's?

  • Levering door geheel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
  • Deskundig advies
  • Jarenlange ervaring
  • Gratis op maat gezaagd
  • Positief beoordeeld