0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Aanbouw plaatsen

Een aanbouw zorgt ervoor dat de woning wordt verlengd. U zult merken dat u sneller buiten gaat zitten en geniet van de nieuwe ruimte. Ook wordt de waarde van uw woning hoger dankzij een aanbouw. Veel mensen kiezen er dan ook voor om een aanbouw te plaatsen.

Specialist in aanbouwen en overkappingen

Heerlijk in het zonnetje zitten in uw net gebouwde serre of even lekker met de familie in de veranda zitten? Maar ook juist bij kouder en natter weer buiten zitten? RnW Veranda's maakt het mogelijk voor u! Naast het maken van een veranda of serre, zijn wij ook specialist in het maken van carports, terrasoverkappingen, vijveroverkappingen en zwembadoverkappingen.

Snelle levertijd 

Wilt u een veranda of overkapping aanbouwen aan uw woning? Dan wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk doen. Wij proberen elke order zo snel mogelijk te verzenden. Voor ons is het fijn dat we snel kunnen leveren en u wilt ook de producten maar al te graag zo snel mogelijk zien. Over het algemeen leveren we gegarandeerd binnen twee weken (m.u.v. de Waddeneilanden). De snelle levering komt overigens ook door de enorm grote voorraad die wij in huis hebben.

Een aanbouw plaatsen

Een aanbouw plaatsen is geen probleem bij RnW Veranda's. Wij zorgen er voor dat alle materialen op maat worden gezaagd en hier zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden. Wij leveren bouwpakketten waardoor u zelf een veranda in elkaar kunt zetten en de aanbouw kunt plaatsen. Het opvragen van een offerte voor het plaatsen van een aanbouw is altijd mogelijk! U kunt ons zelfs in de avonden en in het weekend bereiken.

Aanbouw met schuifwand

Vaak plaatsen we een prachtige schuifwand in een aanbouw. Een mooie glazen schuifwand maakt de ruimte nog groter. Daarnaast kijkt u hierdoor vaak mooi de tuin in. Voor veel mensen is een glazen schuifwand dan ook ideaal. Wij kunnen u daarbij helpen!

Bekijk onze schuifwanden op maat

Lichtstraat in uw aanbouw plaatsen

Wilt u graag een lichtstraat voor meer natuurlijk daglicht in uw aanbouw? Ook daarvoor bent u bij RnW aan het juiste adres. Wij maken uw aanbouw graag helemaal compleet. Een lichtstraat zorgt voor een fijnere ruimte dankzij meer licht en ruimte. 

Bekijk onze lichtstraten

Aanbouw plaatsen

RnW Veranda's

Wij maken alles voor u op maat en wij houden van een korte levertijd zodat u zo snel mogelijk uw producten in huis heeft. RnW Veranda's biedt eigen ontworpen producten aan. Het voordeel van eigen ontworpen producten is dat wij het tegen een lage prijs aan kunnen bieden. Naast houten en aluminium zelfbouw veranda's vindt u bij ons carports, overkappingen voor vijvers en zwembaden, volières, lichtstraten, zijwanden en zijspies en meer.

Goede service

Service heeft bij ons een hoge prioriteit. Mocht er iets niet naar wens zijn, dan kunt u ons altijd bellen of even het contactformulier invullen. We zullen uw verzoek snel oppakken en bedenken een passende oplossing. 

Waarom RnW Veranda's?

  • Levering door geheel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
  • Deskundig advies
  • Jarenlange ervaring
  • Gratis op maat gezaagd
  • Positief beoordeeld