0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

De veranda is pas helemaal af wanneer er ook een dakgoot is geplaatst. Het is belangrijk om de overkapping in de tuin netjes af te werken. Het water wordt netjes afgevoerd via een dakgoot.

Dakgoot voor uw veranda

Heeft uw veranda, carport of overkapping in de tuin een schuin dak? Dit dak vangt dan veel regenwater op. Dit kunt u gecontroleerd laten afvoeren aan de hand van een dakgoot. Bij RnW Veranda’s kunnen we de dakgoot mooi verwerken en passend maken bij uw veranda.

Dakgoten

Om ervoor te zorgen dat de veranda in goede staat blijft en het water goed wordt afgevoerd, is een kwaliteit dakgoot belangrijk. Met een kwaliteit dakgoot voorkomt u waterschade, slijtage en verstopping. Daarnaast kunnen de dakgoten van RnW Veranda’s ook goed tegen verschillende weersomstandigheden. Het water wordt dan ook afgevoerd bij heftige regenbuien.

PVC dakgoten

De meeste dakgoten worden gemaakt va PVC. Dit sluit mooi aan bij de kunststof dakplaten van de meeste veranda’s van RnW Veranda’s. De dakgoten passen goed bij de polycarbonaat platen uit de collectie van RnW Veranda’s, maar ook bij de golfplaten en lichtstraten.

Dakgoot bestellen

Een dakgoot voor uw veranda of overkapping bestelt u eenvoudig bij RnW veranda's. Wij leveren dagoten in heel Nederland m.uv. de Waddeneilanden.
Bekijk nu het aanbod in onze webshop of kom langs in onze showroom in Helmond.

Dakgoot

Dakgoot laten plaatsen

Bij RnW Veranda’s denken we graag met u mee over de mogelijkheden voor de waterafvoer van uw veranda, carport of overkapping in de tuin. Wij zorgen ervoor dat de dakgoot het water goed afvoert en dat de dakgoten mooi bij uw woning en overkapping passen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Contact