0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Dakterras overkappen

Bent u van plan om uw dakterras te overkappen? RnW Veranda's is dé specialist in veranda's en overkappingen. De combinatie van onze jarenlange expertise en de hoge kwaliteit producten geven u jarenlang profijt van een overkapping op uw dakterras. Kies het gewenste materiaal en stel de overkapping zelf samen, geheel op maat! Wat uw wensen ook zijn, voor de doe-het-zelvers zijn we de beste partij. Scherpe prijzen en een uitstekende service!

Genieten van een dakterras overkapping

Wanneer u kiest voor het overkappen van uw dakterras, moet u met een paar dingen rekening houden voordat u ervan kunt genieten. Denk bijvoorbeeld aan de buren bij een eventueel aangrenzend dakterras. Denk ook na over de locatie van de overkapping op uw dakterras. Houdt bijvoorbeeld rekening met de lichtinval, zodat u later wel van het zonlicht kunt genieten!

Zelf uw dakterras overkappen

Verleng uw buitenseizoen en kies voor een dakterras overkapping! Bij RnW Veranda's kunt u uw eigen overkapping verwezenlijken in de vorm van een bouwpakket. De materialen worden voor u op maat gezaagd en hier zijn uiteraard geen extra kosten aan verbonden. De duidelijke bijgeleverde instructies zorgen ervoor dat u zelf de overkapping kunt monteren. Zelfs de benodigdheden worden aan huis geleverd! Dankzij de grote voorraad kunnen wij onze producten voordelig aanbieden en heeft u gegarandeerd binnen twee weken uw bestelling binnen. Dat is de service die u van RnW Veranda's kunt verwachten.

Zelfbouw dakterras overkapping

Dakterras overkapping maken met accessoires

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen om een zijwand dicht te maken, of extra accessoires aan te schaffen wanneer u uw dakterras gaat overkappen. Extra zonwering, golfplaten, of horren op maat. Een dakterras overkappen was nog nooit zo eenvoudig en compleet, wanneer u bestelt bij RnW Veranda's!

Dakterras overkappen

Dakterras overkappen

Dakterras overkapping op maat!

Soms staat de gewenste maat er niet tussen, of uw dakterras heeft een speciale vorm. Bovendien snappen wij dat iedereen een eigen wensenpakket heeft. Daarom komen veel klanten bij ons voor een overkapping op maat. Bij RnW Veranda's kunt u kiezen uit diverse kunststof, aluminium en houten overkapping systemen. Een aluminium overkapping heeft bijvoorbeeld een aantal voordelen:

  • Duurzaam
  • Zeer sterk materiaal
  • Weinig onderhoud
  • Bestand tegen weersomstandigheden
  • Roest niet