0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Overkapping met lichtstraat

Nergens geniet u zo van het buitenleven als met een overkapping. Het hele jaar door kunt u genieten van buiten, zelfs met minder lekker weer. Onder de overkapping zit u droog en uit de wind. Een overkapping met lichtstraat biedt u daarnaast nog extra natuurlijk licht, waardoor u nog meer het gevoel van buiten ervaart.

Overkapping bouwpakket

Bij RnW Veranda’s vindt u de mooiste overkappingen voor uw woning. Een losstaande overkapping in de tuin of een overkapping aan huis, het kan allemaal. Wilt u een dichte overkapping met glazen schuifwand? Of een lichtstraat in het dak? We leveren overkappingen op maat in een bouwpakket. Hierdoor geniet u al erg voordelig van een overkapping. Dit bouwpakket kunt u gemakkelijk zelf in elkaar zetten, ook met een lichtstraat erbij. Dankzij de duidelijk instructies geniet u al snel van uw eigen overkapping.

Assortiment overkappingen

Overkapping met lichtstraat

Een overkapping met lichtstraat is steeds populairder. Een lichtstraat geeft uw overkapping dan ook direct meer natuurlijk licht. Hierdoor ervaart u het buitenleven optimaal. Het daglicht zorgt voor een open, vrije sfeer. U voelt zich direct nog fijner in uw overkapping. We hebben verschillende mooie lichtstraten die u in uw overkapping kunt monteren. Alle lichtstraten worden op maat voor u gemaakt. Deze komen ook in een zelfbouwpakket, waardoor u de lichtstraat gemakkelijk in uw overkapping kunt plaatsen. We hebben verschillende lichtstraten in ons assortiment. Kies uit een zadeldak lichtstraat, schilddak lichtstraat, lessenaar lichtstraat of een lessenaar lichtstraat tegen uw gevel aan. Iedere lichtstraat biedt een eigen uitstraling, lichtinval en voordelen.

Overkapping met glazen schuifwand

Wilt u uw overkapping helemaal afmaken en écht het hele jaar door genieten van het buitenleven? Dat kan met een glazen schuifwand. Hierdoor zit u droog, maar ook uit de koud. Het hele jaar door kunt u dan genieten van uw overkapping aan huis of losstaand. Een gesloten overkapping met glazen schuifwand zorgt ervoor dat u nog steeds geniet van uw uitzicht en het natuurlijke daglicht. Dit in combinatie met een lichtstraat is ultiem genieten.

Houten overkapping

Een houten overkapping geeft veel sfeer en is dan ook een echte toevoeging voor uw woning. Het geeft namelijk direct veel charme. Zeker wanneer u een houten overkapping combineert met een luxe lichtstraat. Een lichtstraat geeft u overkapping namelijk nóg meer uitstraling. Het natuurlijke daglicht en de prachtige lichtkoepel in het dak laten de overkapping extra groot ogen.

 Overkapping met lichtstraat

Snelle levering en voordelig

Bij RnW Veranda’s ontvangt u uw mooie overkapping erg voordelig en ontzettend snel. Ook onze lichtstraten ontvangt u snel. Wij hebben namelijk een grote voorraad aan lichtstraten waardoor wij deze binnen twee weken bij u kunnen bezorgen (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Assortiment lichtstraten