Tuinkamer

Bent u op zoek naar een mooie tuinkamer? Een nette tuinkamer is een verrijking voor uw tuin, zo ontstaat er een extra kamer met een directe aansluiting op uw tuin. Een tuinkamer biedt doorgaans een behaaglijk gevoel in de avond en maakt het mogelijk toch van uw tuin te genieten zodra de avonden wat koeler worden. 

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een extra ruimte dan in de tuin, aan de woning is gebouwd. Het is vaak een ruimte dat zowel dicht als open kan. Hierdoor kunt u het gehele jaar genieten van het buitenleven, terwijl u geniet van binnentemperaturen. De schuifwanden zijn dan ook vaak van glas gemaakt zodat u het gevoel heeft dat u buiten zit. Een tuinkamer wordt ook vaak een leefveranda genoemd. 

Een tuinkamer plaatsen

Voordat wij uw tuinkamer gaan plaatsen, kijken we goed naar de ideale ligging. U wilt natuurlijk optimaal kunnen genieten van zonlicht. Wij houden dan ook rekening met het lichtval en het draaien van de zon.

Voordelen van een tuinkamer

Tuinkamers zijn natuurlijk verkrijgbaar in diverse formaten en afmetingen. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende materialen en kleuren. De voordelen van een tuinkamer op een rijtje:

  • Verrijking voor uw tuin
  • Behaaglijke avonden in uw tuin
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten
  • Materiaalsoort naar keuze
  • Aan te vullen met schuifwanden

Tuinkamer met schuifwanden

Bij een gezellige en behaaglijke tuinkamer mogen schuifwanden niet ontbreken. Deze zorgen voor dat beetje extra warmte en zorgen dat de warmte binnen de tuinkamer niet verloren gaat.

Bekijk onze schuifwanden

Benieuwd naar de prijzen?

Als specialist in tuinkamers adviseren wij u graag over alle mogelijkheden. Alle pakketten kunt u bekijken, bereken uw prijs.

Tuinkamer met schuifwanden

Tuinkamer bestellen

Een mooi tuinkamer bestelt u natuurlijk eenvoudig bij RnW veranda's. In onze webshop stelt u eenvoudig een tuinkamer samen op maat, wij leveren deze bij u thuis af in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Heeft u hulp nodig met de bouw van uw nieuwe tuinkamer? Dan staan onze medewerkers voor u klaar met raad en advies.