0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Veranda Eindhoven

Genieten van een lekker nazomers zonnetje in uw dichte veranda, uit de wind? RnW Veranda's maakt het mogelijk voor u! RnW Veranda's is dé specialist op het gebied van veranda's en overkappingen. U kunt ook kiezen voor een bouwpakket, maar een veranda online bestellen is zeker geen probleem! 

Veranda Eindhoven kopen

Woont u in Eindhoven of omgeving en bent u op zoek naar een veranda? Aangezien het gaat om een grote beslissing wilt u de veranda waarschijnlijk eerst in het echt zien. Bij RnW Veranda’s bent u welkom in onze showroom in Helmond. Bekijk de verschillende soorten veranda’s en ontdek alle opties die u heeft voor uw droomveranda. Gaat u voor een aluminium veranda of een houten veranda? Wellicht weet u al helemaal welke veranda u wilt, maar wilt u hem even in het echt bekijken. In onze veranda showroom vlakbij Eindhoven denken we graag met u mee.

Showroom bezoeken

Open en dichte veranda's

Heeft u liever een open of dichte veranda? Deze keuze is helemaal aan u! Wanneer wij uw specifieke wensen weten, kunnen wij alles in maatwerk aanleveren. Met een open veranda kunt u meer van de zon genieten. In de zomerse avonden is het dan ook zeker niet verkeerd om lekker in uw veranda te zitten en te genieten van de zon.  Met een dichte veranda heeft u het hele jaar door profijt van deze ruimte. 

Een aluminium of houten veranda is voor ons absoluut geen probleem. Wij leveren alles in maatwerk, waardoor u zelf aan de slag kan gaat met het bouwpakket. Zo bouwt u zelf een open of dichte veranda in uw tuin waar u altijd al van gedroomd hebt. 

Glazen schuifwanden

Een veranda met glazen schuifwanden staat niet alleen chiquer, maar het is ook wind- en waterdicht en het zicht wordt niet beperkt. Zo zit u altijd lekker in uw veranda en het geeft een heerlijk buitengevoel, want u krijgt ook daadwerkelijk het gevoel dat u buiten zit. De schuifwanden en schuifdeuren kunnen wij geheel op maat maken, want niet elke veranda heeft dezelfde afmeting. Overigens is het bestellen van een gewenste kleur ook mogelijk!

Maak uw veranda in Eindhoven af met een lichtstraat

Steeds vaker wordt een lichtstraat toegevoegd aan een veranda. Ook in Eindhoven hebben wij verschillende veranda's geleverd met een lichtstraat. Bij ons kunt u dan ook terecht voor een veranda met lichtstraat. Maak uw veranda helemaal compleet! 

Meer over een veranda met lichtstraat

Sfeervolle houten veranda

Een houten veranda brengt gelijk een warme uitstraling met zich mee. Het voordeel van een houten veranda is dat het op elk momemt makkelijk te veranderen is. Houten veranda's zijn ontzettend populair, omdat het met veel kleuren te combineren is. 

Waarom RnW Veranda's?

  • Levering door geheel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
  • Positief beoordeeld
  • Gratis op maat gezaagd
  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies