0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Vrijstaande overkapping

Voor uw tuin of bedrijfstuin kan een overkapping een prachtige toevoeging zijn. Met een vrijstaande overkapping geeft u uw tuin een extra element. Een overkapping is ook nog eens erg praktisch! Hierdoor kunt u veel vaker en langer genieten van het buitenleven.

Vrijstaande overkapping voor uw tuin

Een overkapping kan erg handig zijn in uw tuin. Als het weer wat slechter is of wanneer het bijvoorbeeld wat kouder wordt, is het fijn als u toch nog kunt genieten van uw tuin. Tijdens een barbecue of gezellig feest bent u met een overkapping lekker buiten en zit u toch comfortabel en droog. Ook kunt u een vrijstaande overkapping bijvoorbeeld gebruiken als carport, er is veel mogelijk!

Assortiment

Voordelen vrijstaande overkapping

  • Droog zitten bij slecht weer
  • Ook te gebruiken als carport
  • Schaduw tijdens de warme zomerdagen
  • Gezelligheid in uw tuin

Overkapping op maat

Bent u op zoek naar een kwaliteit overkapping? Bij RnW Veranda's helpen wij u graag met de aanschaf. Wij bespreken samen met u de wensen voor een nieuwe overkapping en leveren deze bij u af. Zo krijgt u altijd een vrijstaande overkapping die past bij uw wensen, snel geleverd wordt en voldoet aan hoge kwaliteit. 

Vrijstaande overkapping

Hout, polycarbonaat of aluminium overkapping

Welk materiaal kiest u? Wij hebben terrasoverkappingen van verschillende maten en materialen. Indien nodig maken wij de materialen geheel op maat zodat deze goed past binnen de gewenste ruimte. Aluminium is een duurzaam en stevig materiaal wat door de jaren heen er mooi en modern uit zal blijven zien. Liever een warmere uitstraling? Een houten vrijstaande overkapping kan uw tuin helemaal afmaken door de robuuste en toch ook warme uitstraling.

Gratis op maat en snelle levering

Indien u een vrijstaande overkapping bij ons koopt zagen wij alles gratis op de door u gewenste maat. Ook blazen wij alles gratis schoon zodat de overkapping er mooi en schoon uitziet. Wij leveren gegarandeerd binnen twee weken door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) voor maar €35,- incl. BTW! Neem contact met ons op voor vragen of advies.

Contact opnemen