Vrijstaande overkapping

Voor uw tuin of bedrijfstuin kan een overkapping een prachtige toevoeging zijn. Met een vrijstaande overkapping geeft u uw tuin een extra element en een overkapping is ook nog eens erg praktisch.

Vrijstaande overkapping voor uw tuin

Een overkapping kan erg handig zijn in uw tuin. Als het weer wat slechter is of wanneer het bijvoorbeeld wat kouder wordt is het fijn als u toch nog kunt genieten van uw tuin. Tijdens een barbecue of gezellig feest bent u met een overkapping lekker buiten en zit u toch comfortabel en droog. Ook kunt u een vrijstaande overkapping bijvoorbeeld gebruiken als carport, er is veel mogelijk!

Bent u nog op zoek naar een vrijstaande overkapping? Bij RnW Veranda's helpen wij u graag met de aanschaf. Wij bespreken samen met u de wensen voor een nieuwe overkapping en leveren deze bij uw af. Zo krijgt u altijd een vrijstaande overkapping die past bij uw wensen, snel geleverd wordt en voldoet aan hoge kwaliteit. 

 Vrijstaande overkapping

Hout, polycarbonaat of aluminium overkapping

Welk materiaal kiest u? Wij hebben terrasoverkappingen van verschillende maten en materialen. Indien nodig maken wij de materialen geheel op maat zodat deze goed past binnen de gewenste ruimte. Aluminium is een duurzaam en stevig materiaal wat door de jaren heen er mooi en modern uit zal blijven zien. Liever een warmere uitstraling? Een houten vrijstaande overkapping kan uw tuin helemaal afmaken door de robuuste en toch ook warme uitstraling.

Assortiment

Gratis op maat en snelle levering

Indien u een vrijstaande overkapping bij ons koopt zagen wij alles gratis op de door u gewenste maat. Ook blazen wij alles gratis schoon zodat de overkapping er mooi en schoon uitziet. Wij leveren gegarandeerd binnen twee weken door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) voor maar €35,- incl. BTW! Neem contact met ons op voor vragen of advies.

Contact