Overkapping Helmond

Genieten van het buitenleven hoeft niet alleen maar in de zomermaanden. Wanneer het regent of kouder wordt kan een overkapping de uitkomst bieden in de tuin. Met een overkapping kunt u blijven genieten van de buitenlucht en van uw tuin. Woont u in de regio van Helmond? RnW Veranda’s is al vele jaren actief vanuit Helmond en helpt u ook graag bij uw overkapping in Helmond en omgeving.

Genieten van buiten

In de zomer zitten veel mensen het liefst de hele dag buiten. Wanneer de zomermaanden voorbij zijn, is het een hele omschakeling om weer veel tijd binnen door te brengen. In Nederland is het weer erg wisselvallig. Regelmatig valt er een flinke bui en koelt het in de avond snel af. Een overkapping van uw veranda in Helmond en omgeving biedt een goede oplossing om zo lang mogelijk buiten te blijven zitten. Hier zit u droog en warm. Daarnaast dient een overkapping als een verlengde van uw woning en biedt een overkapping veel mogelijkheden.

Zelf een overkapping maken

Een overkapping kunt u eenvoudig zelf in elkaar monteren. RnW Veranda’s in Helmond maakt uw overkapping in onze eigen werkplaats op maat en naar wens. Vervolgens ontvangt u een compleet bouwpakket met instructies. U tovert dan zelf het bouwpakket om in een prachtige overkapping aan uw woning. Dit scheelt u ontzettend veel geld en u krijgt een schitterende overkapping op maat. 

Veranda bouwpakket

Aluminium overkapping

RnW Veranda’s levert een prachtige overkapping van aluminium. Deze is te monteren op een houten instructie. Een aluminium overkapping is bestand tegen alle weersomstandigheden en is ontzettend duurzaam. Het voordeel van een aluminium overkapping is dat deze niet roest, rot of lelijk wordt naarmate de overkapping ouder wordt. We hebben een ruim assortiment aan overkappingen van kunststof en aluminium en houten veranda-, carport-, en serredak systemen.

Ontdek ons assortiment

 

Bezoek onze Showroom in Helmond

In onze showroom in Helmond kunt u onze overkappingen op alle gemak bekijken. Het is niet nodig om een afspraak te maken dus kom gerust langs wanneer het u uitkomt. bekijk wel even de openingstijden voordat u langs komt.

 

Overkapping Helmond

Overkapping in Helmond bij RnW Veranda’s

Bij RnW Veranda’s leveren we u graag uw overkapping in Helmond. Of u nu een overkapping zoekt als veranda, afdak, kas, serre of tuinkamer, bij RnW Veranda’s maken we de overkapping voor u op maat. We hebben een grote voorraad waardoor u niet lang hoeft te wachten op uw prachtige overkapping. Binnen twee weken leveren we gegarandeerd uw bouwpakket.

Neem contact op!