0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Overkapping Helmond

Genieten van het buitenleven hoeft niet alleen maar in de zomermaanden. Wanneer het regent of kouder wordt kan een overkapping de uitkomst bieden in de tuin. Met een overkapping kunt u blijven genieten van de buitenlucht en van uw tuin. Woont u in de regio van Helmond? RnW Veranda’s is al vele jaren actief vanuit Helmond en helpt u ook graag bij uw overkapping in Helmond en omgeving.

Genieten van buiten

In de zomer zitten veel mensen het liefst de hele dag buiten. Wanneer de zomermaanden voorbij zijn, is het een hele omschakeling om weer veel tijd binnen door te brengen. In Nederland is het weer erg wisselvallig. Regelmatig valt er een flinke bui en koelt het in de avond snel af. Een overkapping van uw veranda in Helmond en omgeving biedt een goede oplossing om zo lang mogelijk buiten te blijven zitten. Hier zit u droog en warm. Daarnaast dient een overkapping als een verlengde van uw woning en biedt een overkapping veel mogelijkheden.

Zelf een overkapping maken

Een overkapping kunt u eenvoudig zelf in elkaar monteren. RnW Veranda’s in Helmond maakt uw overkapping in onze eigen werkplaats op maat en naar wens. Vervolgens ontvangt u een compleet bouwpakket met instructies. U tovert dan zelf het bouwpakket om in een prachtige overkapping aan uw woning. Dit scheelt u ontzettend veel geld en u krijgt een schitterende overkapping op maat. 

Veranda bouwpakket

Aluminium overkapping

RnW Veranda’s levert een prachtige overkapping van aluminium. Deze is te monteren op een houten instructie. Een aluminium overkapping is bestand tegen alle weersomstandigheden en is ontzettend duurzaam. Het voordeel van een aluminium overkapping is dat deze niet roest, rot of lelijk wordt naarmate de overkapping ouder wordt. We hebben een ruim assortiment aan overkappingen van kunststof en aluminium en houten veranda-, carport-, en serredak systemen. 

Bezoek onze Showroom in Helmond

In onze showroom in Helmond kunt u onze overkappingen op alle gemak bekijken. Het is niet nodig om een afspraak te maken dus kom gerust langs wanneer het u uitkomt. bekijk wel even de openingstijden voordat u langs komt.

 

Overkapping Helmond

Glazen schuifwand voor overkapping

Heerlijk genieten in de tuin, voor de meeste mensen is dit bij uitstek de fijnste plek om even lekker te ontspannen en tot rust te komen. Maar heeft u dan weleens eerder gedacht aan een overkapping in uw tuin? Met een overkapping in uw tuin creëert u een aangename plek om heerlijk te genieten van het buitenleven. Erg praktisch en uiteraard zeer modern. 

Geniet u het liefst elk seizoen onder uw overkapping? Wij raden u dan aan om glazen schuifwanden te plaatsen. Dit zijn zeer luxe schuifwanden die u al tegen een scherpe prijs op maat kan bestellen. Door het plaatsen van glazen schuifwanden wordt uw zicht niet beperkt en kunt u met mindere dagen ook lekker genieten van het weer. Ideaal toch? Een ander groot voordeel van een glazen schuifwand is dat u de stookkosten lager houdt. Vaak plaatsen mensen heaters of kachels onder uw overkapping, waardoor ze met minder weer ook heerlijk plaats kunnen nemen onder hun overkapping. Door het plaatsen van glazen schuifdeuren hoeft dit niet meer. De warmte houdt u dankzij glazen schuifdeuren binnen en de verwarming hoeft ook geen overuren meer te maken om de temperatuur op peil te houden. Net zo fijn! 

Meer weten over onze glazen schuifdeuren? Aarzel niet contact met ons op te nemen. 

Overkapping in Helmond bij RnW Veranda’s

Bij RnW Veranda’s leveren we u graag uw overkapping in Helmond. Of u nu een overkapping zoekt als veranda, afdak, kas, serre of tuinkamer, bij RnW Veranda’s maken we de overkapping voor u op maat. We hebben een grote voorraad waardoor u niet lang hoeft te wachten op uw prachtige overkapping. Binnen twee weken leveren we gegarandeerd uw bouwpakket.

Neem contact op!