0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Een sterke en duurzame veranda begint bij goede poeren. De poeren van de veranda zorgen ervoor dat de palen niet zullen verzakken. Dankzij de poeren bevinden de palen zich ook net een stukje boven de grond. Hierdoor blijft uw veranda, maar ook de palen mooier.

Poeren voor uw veranda

Bij RnW Veranda's bieden we poeren aan voor uw tuinhuis, veranda, carport of overkapping in de tuin. De poeren zorgen voor een goede constructie van uw veranda of overkapping. Betonnen poeren bieden een goede fundering voor uw veranda. Poeren zorgen ervoor dat bijvoorbeeld de houten palen niet in de grond komen. Hierdoor blijft de veranda steviger staan, maar blijven de palen ook veel langer mooi.

De poeren van RnW Veranda's

U kunt de poeren gemakkelijk zelf plaatsen. Bij RnW Veranda's kunnen we de poeren helemaal op maat van uw veranda, overkapping of tuinhuis leveren. In de handleiding staat precies hoe u de Doe Het Zelf Pakket van uw veranda moet plaatsen. Dankzij de poeren blijft uw zelfbouw veranda veel beter staan. De veranda zal minder snel omwaaien, instorten of verweren. Poeren voor uw veranda zijn dan ook erg belangrijk.

Contact

Wist u dat u ook bij ons terecht kunt voor een dakgoot voor uw veranda, tuinhuis of overkapping?