Overkappingen

Een veranda of overkappingen dient als toegevoegde waarde van uw woning. De leefruimte wordt vergroot door de gecreëerde ruimte in uw tuin. Hier geniet u van de gezelligheid en warmte van binnen, maar dan heerlijk buiten! Dit is perfect voor mensen die graag in de tuin zitten of het buitenseizoen wat willen verlengen.

Veranda's en overkappingen

Houdt u ook zo van de buitenlucht, maar zit het weer in Nederland niet mee? Wees dan niet getreurd! Met een veranda of overkapping van RnW Veranda's kunt u langer genieten van het buitenseizoen. Bij RnW Veranda's kunt u uw eigen terrasoverkapping realiseren in de vorm van een bouwpakket. Wij zorgen ervoor dat alle materialen op maat worden gezaagd, zonder extra kosten. Met de heldere bijgeleverde instructies heeft u binnen no-time een eigen overkapping bij uw woning! 

Overkappingen op maat

Alle jaargetijden genieten van het buitenleven realiseer je met een tuinoverkapping op maat bij RnW Veranda's. Deze sfeervolle toevoeging aan uw achtertuin geeft extra mogelijkheden. Een heerlijk boek lezen, gezellig barbecueën met familie en vrienden, of misschien zelfs als carport of extra opslagruimte. Redenen genoeg voor het maken van uw eigen overkapping op maat. Deze is eenvoudig te laten bezorgen aan huis, waardoor u meteen aan de slag kunt. Bovendien worden alle aanverwante producten en artikelen geleverd. Dat is de luxe die u van RnW Veranda's kunt verwachten.

Overkappingen op maat bestellen

Moderne terrasoverkapping

Terrasoverkappingen zijn er in alle soorten en maten, waardoor het soms lastig is om te bepalen wat de beste keuze is voor uw situatie. Een moderne terrasoverkapping kan uw tuin een zeer strakke en moderne uitstraling geven. Wij beschikken over aluminium terrasoverkappingen, maar daarnaast is er ook een terrasoverkapping van polycarbonaat bestellen. Neem gerust contact met ons op voor vragen en vrijblijvend advies.

Ontdek de moderne terrasoverkappingen

Overkappingen

De voordelen van RnW Veranda's

  • Wij hebben een enorm grote voorraad, waardoor elk project op elk moment kan starten.
    Ook 's avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar, dus twijfel er niet over om ons te bellen!!
  • Wij geven 10 jaar garantie.
  • Wij zagen alles gratis op de door uw gewenste maat, en blazen alles gratis schoon.
  • Wij leveren gegarandeerd binnen zes weken (normaal binnen 2 weken) door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) voor maar € 35,00 incl. btw!!
  • Wij bezorgen ook in België (vraag naar onze voorwaarden).
  • U kunt bij ons voor elk onderdeel terecht, van schroefje tot complete terrasoverkapping!
  • De vele mogelijkheden, de lage prijzen, de volledige voorraad én onze uitgebreide service, dit alles maakt RnW Veranda's uw verandaspecialist!

Overkapping bestellen