Veranda kopen

RnW Veranda's heeft jarenlange ervaring met het verkopen van bouwpakketten voor de mooiste veranda's. Alles maken we voor u op maat, altijd met een korte levertijd. Onze veranda's zijn van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Een veranda dient vaak als verlenging van het huis en wordt dan ook vaak leefveranda genoemd. Een veranda in de tuin biedt vele mogelijkheden. Bij RnW Veranda's kunt u terecht voor veel verschillende veranda's, zowel aluminium als Douglas hout.

Aluminium veranda kopen

Bent u op zoek naar een aluminium veranda? Alumium veranda's zijn zeer sterk, onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Een aluminium veranda is dan ook uitermate goed bestand tegen diverse weersinvloeden. 

Bekijk ons assortiment aluminium veranda's. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Optima Roof veranda kopen

Onze Optima Roof aluminium veranda is een veranda van topkwaliteit. De Optima Roof heeft een zeer luxe uitstraling doordat de schroeven en kitnaden niet zichtbaar zijn. Daarnaast is deze veranda leverbaar is 37 verschillende RAL kleuren, waarbij de kleuren RAL 9001 & RAL 7016A bij ons altijd op voorraad zijn en dus snel leverbaar zijn.

Optima Roof offerte aanvragen

Houten veranda kopen

Onze houten veranda's worden gemaakt van Douglas hout, een Europees hardhout dat uit eigen voorraad leverbaar is. Bij onze houten veranda's kunnen wij de constructie maken zoals u wenst. Daarnaast is het mogelijk om het hout, indien gewenst in elke kleur te verven. 

Waarom is een houten veranda kopen zo populair? Een houten veranda staat gezellig in de tuin. Dit komt door het natuurlijke materiaal waardoor het er knus en levendig uit ziet. Hout is daarnaast ideaal bij elke stijl. Wanneer u houdt van modern, klassiek of iets anders, hout past hier altijd bij. Daarnaast is een houten veranda goed te combineren met andere materialen als glas, steen of polycarbonaat platen.

Een houten veranda vergt weinig onderhoud, gezien de gehele constructie droog staat.

Houten veranda kopen

Bekijk onze houten veranda's