Houten veranda kopen

Bent u op zoek naar een houten veranda op maat? Bij RnW Veranda's vindt u houten overkappingen van de Douglas hout, een Europees hardhout. 

Houten veranda op maat

Bent u op zoek naar een houten veranda op maat? RnW Veranda's is specialist in het leveren van houten veranda's op maat.  Wij kunnen het hout voor uw veranda volledig als bouwpakket leveren daarbij is het volgende werk alvast voor u gedaan;

  • Houten onderdelen gezaagd op de gewenste afmetingen.
  • Houten balken zijn al reeds ingekeept.
  • Balken zijn om de juiste graden gezaagd.
  • Alle schroeven, bouten, ringen en pluggen worden meegeleverd zodat u de veranda enkel nog maar hoeft te monteren. 
  • Geen zorgen over de juiste afmetingen of dat wel alle onderdelen voor de montage worden meegeleverd.

U kunt tevens ook kiezen om een goot mee te laten leveren. Hierbij kunt u kiezen tussen een aluminium goot of een PVC goot.

Veranda van Douglas hout

Onze houten veranda's zijn gemaakt van kwaliteit Douglas hout. Dit Europees hardhout blijft jarenlang mooi en is ontzettend stevig. Hierdoor kunt u extra lang genieten van uw nieuwe veranda. De veranda van Douglas hout staat onder een overkapping, waardoor het hout ook erg mooi blijft. Dit hout kunt u gemakkelijk verven. 

Meer over een veranda Douglas

Houten veranda met korting

Wist u dat u uw veranda met korting kunt bestellen? Bekijk ons ruime assortiment veranda's en bestel eenvoudig uw veranda online.

Houten veranda's

Verandaspecialist

RnW Veranda's is een verandaspecialist: groot aanbod, uitgebreide service, scherpe prijzen en vele mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat u de veranda krijgt waar u naar op zoek bent. Bij ons kunt u dan ook terecht voor veel mogelijkheden en voor veranda's op maat. Meer over de service van de Verandaspecialist.

Houten veranda kopen

Recent geplaatste houten veranda