0
Toegevoegde producten:
Totaal (0 Producten)
€0,00 incl. BTW
Gratis verzending
Totaal
€0,00 incl. BTW
Bekijk winkelwagen
Menu

Houten veranda kopen

Bent u op zoek naar een houten veranda op maat? Bij RnW Veranda's vindt u houten overkappingen van de Douglas hout, een Europees hardhout. 

Houten veranda op maat

Bent u op zoek naar een houten veranda op maat? RnW Veranda's is specialist in het leveren van houten veranda's op maat.  Wij kunnen het hout voor uw veranda volledig als bouwpakket leveren daarbij is het volgende werk alvast voor u gedaan;

  • Houten onderdelen gezaagd op de gewenste afmetingen.
  • Houten balken zijn al reeds ingekeept.
  • Balken zijn om de juiste graden gezaagd.
  • Alle schroeven, bouten, ringen en pluggen worden meegeleverd zodat u de veranda enkel nog maar hoeft te monteren. 
  • Geen zorgen over de juiste afmetingen of dat wel alle onderdelen voor de montage worden meegeleverd.

U kunt tevens ook kiezen om een goot mee te laten leveren. Hierbij kunt u kiezen tussen een aluminium goot of een PVC goot.

Veranda van Douglas hout

Onze houten veranda's zijn gemaakt van kwaliteit Douglas hout. Dit Europees hardhout blijft jarenlang mooi en is ontzettend stevig. Hierdoor kunt u extra lang genieten van uw nieuwe veranda. De veranda van Douglas hout staat onder een overkapping, waardoor het hout ook erg mooi blijft. Douglas hout kunt u gemakkelijk verven en is eenvoudig machinaal te verwerken. Met Douglas hout werken is een stuk fijner dan met eikenhout, want het boren en zagen gaat u bij Douglas hout gemakkelijker af. 

Meer over een veranda Douglas

Houten veranda kopen met korting

Wist u dat u uw veranda met korting kunt bestellen? Bekijk ons ruime assortiment veranda's en bestel eenvoudig uw veranda online.

Houten veranda's

Bekijk ook onze aluminium veranda's

Een houten veranda kopen is een goede keus. Maar wist u dat wij ook aluminium veranda's verkopen. Dit zijn net zulke mooie veranda's als de houten variant, maar van aluminium. Een aluminium veranda heeft als voordeel dat u er zeer weinig onderhoudt aan heeft. Aluminium is zeer duurzaam en kan weer en wind doorstaan. De regenpijp kan in de aluminium staander worden weggewerkt, en u kunt er voor kiezen verlichting in het ontwerp te plaatsen. 

Stel uw eigen veranda samen

Daarnaast heeft de aliminium veranda als voordeel dat u hem volledig naar eigen wens kunt samenstellen. Zo kun u bijvoorbeeld uit twee paalvormen kiezen, uit twee gootvormen en kun u kiezen op welke manier u de veranda verstevigd wil hebben. Zo kun u zelf bepalen hoe uw aliminium veranda er uit komt te zien.

Een houten overkapping

Naast veranda's kunt u bij ons ook houten overkappingen kopen. Een houten overkapping is de ideale oplossing als u droog wilt zitten in uw tuin, maar niets ziet in het bouwen van een veranda. De houten overkapping is simpeler qua opbouw en uitstraling, maar net zo handig als een veranda. Bekijk nu wat wij voor u kunnen betekenen.

Verandaspecialist

RnW Veranda's is een verandaspecialist: groot aanbod, uitgebreide service, scherpe prijzen en vele mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat u de veranda krijgt waar u naar op zoek bent. Bij ons kunt u dan ook terecht voor veel mogelijkheden en voor veranda's op maat. Meer over de service van de Verandaspecialist.

Verandas Helmond, houten veranda kopen

Recent geplaatste houten veranda